- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Herkes kendi seviyesini belli ediyor.Dönerse senindir, ayransa benim
Bi tane de ben yapayım dedim
Tamam tamam normal yorumda yapicaktim zaten . Neden gittiğine bağlı biraz da, azıcık açarsan konuyu yardımcı oluruzHerkes kendi seviyesini belli ediyor.
Ben sana güzel yorumlar yazmıştım halbuki, dikkat etmedin bileYa her konumun içine ediyorlar böyle seviyesiz yorumlarla.
Sayın yönetim konumun yoruma kapatılmasını, seviyesiz ve saçma yorum yapan kişilere de ceza verilmesini talep ediyorum.
Mune
Seviyesiz yorumları kesin yeterEvet her erkek mutlaka döner ama kadın dediğin öyle mi 3 kere döner.
OkSeviyesiz yorumları kesin yeter
İnşşallah hepiniz ceza alın da görün.Sanki ben dalga geçin eğlenin diye konu açtım
Sorduğun soru sencede bu tarz esprilere çok müsait bir soru değil mi?Ya her konumun içine ediyorlar böyle seviyesiz yorumlarla.
Sayın yönetim konumun yoruma kapatılmasını, seviyesiz ve saçma yorum yapan kişilere de ceza verilmesini talep ediyorum.
Mune
Hayır değil.İnsan olanın nezaketle cevaplayacağı bir soru.Dalga geçmek seviyesiz insanların işi benceSorduğun soru sencede bu tarz esprilere çok müsait bir soru değil mi?
Ben gerçekten nasıl yorum yapılmasını beklediğini anlamış değilim. Kendi durumunu anlatıp dese erkekler döner derler doğru mu? o zaman duruma göre yorum yaparız ama..Sorduğun soru sencede bu tarz esprilere çok müsait bir soru değil mi?
Bizi şikayet edip çirkin bir üslupla savunmaya geçmen de ayrı bir ironi :)Hayır değil.İnsan olanın nezaketle cevaplayacağı bir soru.Dalga geçmek seviyesiz insanların işi bence
Başka dilden anlamıyorsunuzBizi şikayet edip çirkin bir üslupla savunmaya geçmen de ayrı bir ironi :)
Aynen öyleBen gerçekten nasıl yorum yapılmasını beklediğini anlamış değilim. Kendi durumunu anlatıp dese erkekler döner derler doğru mu? o zaman duruma göre yorum yaparız ama..
Valla bebeğim arada 2-3 kişi dalgasız cevap da verdik. Senin derdin cevap almak değilmiş ki bize geri dönmedin. Derdin varsa derdini düzgün anlat ki millet düzgün cevap versin. Her erkek döner mi nasıl bir soru, her insan bir mi?Hayır değil.İnsan olanın nezaketle cevaplayacağı bir soru.Dalga geçmek seviyesiz insanların işi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?