Her Erkek Yapar mı?_?

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Selam kızlar. benım iş yerimde pek kız arkadasım yok hep abim dedigim insanlar var ve hep eşlerini aldattıklarını anlatıyolar biliyolar benden de sır cıkmıycanı. Benımde bi erkek arkadsım var 4 yıldır birlikteyiz ve bugüne kadar bu konularda acıgını görmedim öyle biri de deil bana deli gibi asık bende ona tabi...:kedi:
Ama herkez sunu die '' her erkek yapar''
Sizinde eşleriniz sevgilileriniz var yani eskiden sizdemi yapmaz derdiniz yoksa hala yapmadımı öyle bişey
Not: Ona cok güveniyorum ve deli gibide AŞIGIM

vallahi kadınlar böyle konuşuyorlarsa vardır bi bildikleri, ne yazık ki benim de başıma geldi erkek arkadaşım yapmaz derdim neler yapmış ohooo
zayıf bir noktaları var bence erkeklerin, ne olduğunu çözemedim ama :)

Çogunluk yapar biliyorum ama benım Aşkım farklı biri ben onu abime babama yada başkalarına benzemedigi için seviyorum
Ama yapmayanda vardır sonuçta sadakatli erkek yok mu yani?

yapar gibi geliyo sanki en azından 1 kez yapmıştır
günümüz erkekleri çok fenaalsanaalsanasmile
ama tabi yapmayanlarda vardır mutlaka

yapar gibi geliyo sanki en azından 1 kez yapmıştır
günümüz erkekleri çok fenaalsanaalsanasmile
ama tabi yapmayanlarda vardır mutlaka
Şimdiye kadar yapmadıgın biliyorum.Ama şimdiden sonrasını soruyorum herkes yapar demelerine gıcık oluyorum ona bakarsan kadınlarda yapar hatta erkelerden fazla ama sadakatli kadında cok...

Çogunluk yapar biliyorum ama benım Aşkım farklı biri ben onu abime babama yada başkalarına benzemedigi için seviyorum
Ama yapmayanda vardır sonuçta sadakatli erkek yok mu yani?

muhakkak vardır cnm ama ben malesef olmayanına rastlamadım henüz.benimde işyerinde aynı senin gibi böle arkadaşlar olsun abim dediğim kişilerde anlatıyolar hepsi de yapmış( hal böyle olunca insanda evlilik hevesi filanda kalmıyo.bide diyolarki karımızı çok seviyoruz diğerleri karımın eline su dökemez e kardeşim madem bu kadar çok seviyosun neden yapıyosun denildiğindede monotonluk heyecan bitimi farklı arayışlar.ama bi müdürümüz vardı tam beş defa evlenmiş ve son evliliğnden bi kızı var karısıyla büyük bi aşkla evlenmişler ama şu an birbirlerinden nefret ediyolar.adam diyoki keşke evlenmeseymişim şimdiki kafam olsaydı ilk eşimle kalırdım.aslında bütün kadınlar aynı hiçbir fark yokmuş:))bizzat kendi ağzından duydum yani.aslında değmediğini anlıyolar ama biraz geç sanırım.:)))

şuna inanyorum büyük konuşmamalı
benim sevgilim yapmaz yada yaparsa affetmem gibi

bence insan kendine güvenemezken karşısındakine hiç güvenmemeli
hani diyoruz ya kadınlar da yapar eder diye, o yüzden..

hayır yapmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim kocam beni asla aldatmazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
istediğim kadar büyük konuşurum.

bence suçu sadece erkeğe atmak yanlış! Sen ilk zamanlardaki gibi ilgili olursan ona anlayışla yaklaşırsan eminim sana sadık kalır benimde 5yıllık ilişkim var birbirimizle her şeyi açık açık konuşuyoruz ve aldatmıcağına inanıyorum ben değişmediğim sürece sevgilimde değişmicek.. :)

Geçenlerde 6 yıldır bir sevgililiğin ardından 1 yıldır evli olan bir arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim ki kıza nasıl aşıktı ben şahidim 1 dediğini 2 etmezdi hala şoktayım bende kendi hayatımla ilgili artık ne olursa olsun bi açık kapı bırakma taraftarıyım.çünkü oluyor bunlar yaa herkese aaa benimki hayatta yapmaz diyenler bence çok tospembe bakıyorlarr

ha şunu söyleyeyim sevgilimle 4 yıldır beraberiz yapmadı benim bildiğim yada çaktırmadan yaptı
ama hiç bir erkeğe körükörüne güvenmem
çok aşığım ama asla yapmaz demem

karakter meselesi,nasıl ki biz kadınlar hepimiz bir değiliz erkeklerde değil. Eşimin beni aldatacağını sanmıyorum ama yine de körü körüne yaşamıyorum :) telefonları,mail hesapları bilgisayarı hepsi elimin altında :) yakında iş yerine on line kamerada takılacak :))

ne kadar güvenirsem güveneyim çevrede o kadar çok sadakatsiz erkek var ki insan ister istemez etkilenip arada bir kontrol ediyor :)

valla bende çok duyuyorum bu lafı her erkek yapar falan diye ama ben nişanlım için öyle düşünmüyorum, Allah şaşırtmasın diye hep dua ediyorum.öyle birisi değil ama yinede erkek ve zaafları olduğunu biliyorum.Dediğim gibi Allah şaşırtmasın :hulya:

Her erkek yapmaz arkadaşlar!
Evet kötü bir zamandayız kabul ediyorum.
Ama biz kadınlar olarak her erkek aldatır dersek erkeklere kapıyı sonuna kadar açmış oluyoruz,adam sonra gelip de "eeee zaten sen bilmiyor muydun yapacağımı" derse ne olacak?:uhm:
Ayrıca madem eninde sonunda sizi aldatacak adamla nasıl flört ediyorsunuz,güvensiz,kuşku dolu ilişkide nasıl huzur buluyorsunuz...şutarafagitti
Sizi bilemem.. Şu anda hayatıma bir erkek almaktan dahi korkan ben sizler kadar karamsar bakmıyorum bu işlere..
Benim hala umudum var,isyan etsem de istediğim kadar!!!bayanssulusmile

:hooray: Tebrik ediyorum.

yok öyle birşey bence..

aldatmayı marifet sayan, sürekli aranan ve aldatmayı olağan gören bir erkek kesimi var .bu doğru..

bunun yanında bir anlık gafletle hata yapan bir kesim var. bir de karşısına hiç fırsat çıkmamış, çıksa da değerlendirmek istememiş erkekler de var.

erkekler de çeşit çeşit yani..

biz kadınlara gelince aslında eşini aldatan kadın sayısı da neredeyse erkekler kadar çok. ama kadınların bunu yapması toplum tarafından daha büyük bir tepki gördüğü için saklı gizli yapıyor kadınlar. en yakın arkadasına bile anlatmıyor.
ama bunu yapmayan, aklının ucundan bile geçirmeyen kadınların sayısı da azımsanmayacak derecede..

bence kadını erkeği yok bu işin. insanız hepimiz,çeşit çeşidiz..

her erkek yapar diye bişiye katılmıyorum ama çoğunluğu yapıyor galiba. .kuzenimin 5 yıllık ilişkisi vardı nasıl seviyorlar ben biliyorum evlendiler de 2 yıl oldu. . sevgililerken aldattığını itiraf etmiş bi süre önce ama neymiş kız buna asılmış falan filan bilmem ne. . allahım şaşırtmasın gerçekten kadınlar da az değil adama güvensem yanındaki kadınlara güvenemiyorum ben. .ilişkilerimde de maalesef bu yüzden hep haksız durumlara düştüm ispatlayamadığında adı kıskançlık oluyor çünkü. ben hiç güvenemiyorum aldatıldığımı düşünüyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…