Her Erkek Yapar mı?_?

arkadaşlar bende sevgilimin bir açığını yakalamadım ama sürekli kafamda aldatılma düşüncesi var.Allah şaşırtmasın büyük konuşmayayım ama affetmem böyle birşey olursa.ayrıca her erkek yapmaz diye düşünüyorum

Canım sana katılılıyorum anlatıyolar anlatıyolar sonrada ben karımıda cok seviyorum sadece bi anlık bişey bunlar diolar.
Herkez deil ama yapan kadında var ve erkekler gibi oturup bunu anlatamıycakları için hep erkekler yapar diolar.
Ben erkek arkasıma cok güveniyorum ama asla yapmaz demiyorum ne zaman büyük konussam önümü gelmiştir. Allh yoldan cıkarmasın ama durduk yere heycan içinde yapmaz. Abimi babamı görüyorum evliler ama alıstım onlara ama erkek arkadsım cok farklı
Kadınlarda suçlu evli erkege evli die genellemeyim sevgilisi olan erkege asılıp ben senden ayrıl yada bosan demiyorum diyen kadınlardan midem bulanıokötükedihüso

Aldatmak bence özgüven eksikliğinden oluyor. '' baba ben aldattım bi hatunla görsen süper '' bundaki anlam '' bak bana daha kimleeer bakıyor ben ne erkeğim ama bak kaç kadın beni istiyor '' aptallık :)) benim sevgilim yapmaz. ama ben kendi ırkımdan korkuyorum arkadaş öyle kızlar var ki erkeği resmen davet ediyorlar. kendimden çok güvenirim sevgilime iradesine sahiptir o ve bu konularda çok hassas... ben de öyle tabi çünkü ayrı şehirlerdeyiz :)))

hayır yapmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim kocam beni asla aldatmazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
istediğim kadar büyük konuşurum.

töbe yarabbimmm.nasıl bu kadar eminn konuşuyon yaw.adamı okutup üflettinmi
bu konuda büyük konuşan cok arkadaşım vardı hepsninide istisnasız başına geldi.
yakında senin konunuda burda görmeyiz inşallah

'her erkek aldatır.'. bu, aldatıların kadınların kendilerini teselli etmek için; aldatan erkeklerin de kendilerini haklı çıkarmak için kullandıkları bir cümledir.

her erkek aldatmaz bence.
seven insan aldatmaz.
buna inanıp da erkeklerin eline koz vermeyin lütfen.

Seven erkek yapmaz kendine güveni vardır.
başkalarının onu begenmesine gerek yoktur hosuna gider ama evdede yada işte onu seven bekleyen bi kadın vardır ve onların kadınır sadece..Böyle erkek cok az ama var dediginiz gibi ya kendine güvenmiyo erkekler yada bi anlık bi heycan arıyolar sanırım

bence her erkek yapmaz :1closedeyes:
her erkek yapar diyen kadınlar kendilerine bir tür teselli cümlesi buluyolar :hulya:
ve her erkek yapar diyen kadınlar yüzünden erkekler yüz buluyolar a.s
kendilerince ''kadınlar bile kabullenmiş bu durumu'' deyip, yaptıklarını doğal bir şeymiş gibi gördüklerine eminim.
yapanı da vardır, yapmayanı da..
ama hepsi yapmaz..

her erkek aldatır deyip onlara bunu mübah kılmanın anlamı yok
ben eşim nede olsa eninde sonunda beni aldatacak diye evlenmedim
umudum bir ömür boyu bana sadık kalmasından yanaa.s
ama şu da bir gerçek ki zamane çok kötü körü körüne de güvenmem

kadın erkek farketmez karşısındakine saygısı olan yapmaz aşkla sevgiyle alakalı değil bence sevip aldatan da var tamamen saygı

katılıyorum.
ben erkek arkadaşıma çok güvenirim 5 dklık mesafede oturuyoz, lisede hergün yanyanaydık ve dönüp kimseye baktığını görmedim ama yanında ben olmama rağmen erkek arkadaşıma bakan çok kız gördüm. bu yüzden erkek arkadaşıma değil bayanlara güvenmiyorum ve erkek arkadaşımı çok iyi tanıdığım için aldatılmak gibi bir korkum yok.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım bayanlar kendilerini daha iyi hissetmek için bunu söylüyorlar, onlar için bir çeşit savunma mekanızması bu söz diye düşünüyorum.
her erkek yapmaz.

şu msj bile,büyük konuştun,senide en kısa zamanda buraya bekleriz işallahsempatiksalakcinni demektir özünde
kadın kocasından eminse,istediği kadar büyük konuşur..büyük konuşursada,onun merciii siz değil,yaradandır..sen büyük konuştun kulum,buyur başına gelsinde gör..diye
bu arada okutup üfetmeden sadakat olmuyomu anlamadımçok komik bi msj bugamyoncuiremsu
ayrıca aldatmayan,edepli erkekler hala var günümüzde..her erkek yaparmı başlıksengözlerimebaksanabhayır yapmaz sengözlerimebaksanab seven insan yapmaz kardeşim:1closedeyes:nokta

Bi arkadaşım 8yıllık erkek arkadaşını aldatma sonrası affetti ve hep şöyle der: "Her kadın aldatılır ben sıramı savdım" tek tesellisi bu!

2gündür bakamadım sayfaya acile kaldırıldım fenalastım şimdi okuyorumda yazdıklarınıza çogunluk benımle aynı düşüncede.
Önemli bişey olmamasına ragmen canım sevgilim hep yanımdaydı 2 gün boyunca ben git diyorum yorulma hayır diyor işini gücünü bırakıp yanımda duruyor.
Böyle birine nasıl güvenmiyim ben canım sevgilimm benım Allh dogru yoldan cıkarmasın...naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…