Canım sana katılılıyorum anlatıyolar anlatıyolar sonrada ben karımıda cok seviyorum sadece bi anlık bişey bunlar diolar.muhakkak vardır cnm ama ben malesef olmayanına rastlamadım henüz.benimde işyerinde aynı senin gibi böle arkadaşlar olsun abim dediğim kişilerde anlatıyolar hepsi de yapmış( hal böyle olunca insanda evlilik hevesi filanda kalmıyo.bide diyolarki karımızı çok seviyoruz diğerleri karımın eline su dökemez e kardeşim madem bu kadar çok seviyosun neden yapıyosun denildiğindede monotonluk heyecan bitimi farklı arayışlar.ama bi müdürümüz vardı tam beş defa evlenmiş ve son evliliğnden bi kızı var karısıyla büyük bi aşkla evlenmişler ama şu an birbirlerinden nefret ediyolar.adam diyoki keşke evlenmeseymişim şimdiki kafam olsaydı ilk eşimle kalırdım.aslında bütün kadınlar aynı hiçbir fark yokmuş:))bizzat kendi ağzından duydum yani.aslında değmediğini anlıyolar ama biraz geç sanırım.:)))
evet çok haklısın canım malesef yaparlar
inşallah bizimkiler yapmaz kaydirigubbakcemile3
hayır yapmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim kocam beni asla aldatmazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
istediğim kadar büyük konuşurum.
Aldatmak bence özgüven eksikliğinden oluyor. '' baba ben aldattım bi hatunla görsen süper '' bundaki anlam '' bak bana daha kimleeer bakıyor ben ne erkeğim ama bak kaç kadın beni istiyor '' aptallık :)) benim sevgilim yapmaz. ama ben kendi ırkımdan korkuyorum arkadaş öyle kızlar var ki erkeği resmen davet ediyorlar. kendimden çok güvenirim sevgilime iradesine sahiptir o ve bu konularda çok hassas... ben de öyle tabi çünkü ayrı şehirlerdeyiz :)))
bence her erkek yapmaz :1closedeyes:
her erkek yapar diyen kadınlar kendilerine bir tür teselli cümlesi buluyolar :hulya:
ve her erkek yapar diyen kadınlar yüzünden erkekler yüz buluyolar a.s
kendilerince ''kadınlar bile kabullenmiş bu durumu'' deyip, yaptıklarını doğal bir şeymiş gibi gördüklerine eminim.
yapanı da vardır, yapmayanı da..
ama hepsi yapmaz..
töbe yarabbimmm.nasıl bu kadar eminn konuşuyon yaw.adamı okutup üflettinmi
bu konuda büyük konuşan cok arkadaşım vardı hepsninide istisnasız başına geldi.
yakında senin konunuda burda görmeyiz inşallah
hayır yapmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!
benim kocam beni asla aldatmazzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
istediğim kadar büyük konuşurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?