Şimdi anladım
Konuda belirtmediğiniz için kısa süren bir ilişki de anne babası nasıl tanınır diyorum bende
Evvelinde tanıdığınız için oğluyla çıkmasanız bile o sizin öğretmeniniz
Buna bile mi kızar eşiniz
Öğretmenim hasta arayacağım de, yanında ara
bence gereksiz bir hassasiyet.
evliliğimi riske atmaya eşimin aklına kuşku düşürmeye değmez diye düşünürdüm.
kaldı ki ben eşime byle bişeyi taklif dahi edemem
vereceği tepki
godoş muyuz biz ? olurdu
bence gerek yok yapma
Öğretmeniniz olduğu halde mi kızarsağlık bu sonuçta eşim de arasa ya da eşimi eski sevgilisi arasa inanın zerre kadar kızmam, iki taraftan birinin babası can çekişiyor bu durumda eski ilişkiler mi akla gelir, bence normal bir insan bu durumda asla kadın- erkek ilişkisi ile ilgili bir şey düşünemez.
ama eşim asla böyle düşünmez eminim
Öğretmeniniz olduğu halde mi kızar
Seninki de aşırı kıskançmış, eski sevgilini de değil ki babasını arayacaksın. Oğluyla ilgisi yok o sizin öğretmeniniz olduğu için arayacaksınız
Olsun yine de saklamaevet malesef kızar ,sadece eski öğretmenimi arıyorum diye arayabilirim ama işte ilerde öğrenirse diye tedirginim, aslında yanlış bişey yapmıyorum tedirgin olacak bişey yok ama işte gereksiz kıskançlık bu kadar kötü bişey
Öğretmeniymiş ama, onu sonradan ekledikocanızın eski sevgilisi kayınbabınızı arasa rahatsız olurmusunuz ,olursunuz çünkü ne hakla benim kayınbabamı aradı benim kocaman aklına karpuz kabuğu düşürecek diye kavga bile çıkar eğer siz rahatsız olacaksınız bu durumdan aramayın,eski eskide kaldı
tabiki mtm arasın diye beklemiyorlardır ama yakın zamanda babamı kaybettim ve böyle durumlarda çok alakasız birinin bile yardım edebileceğim bişey var mı demesine muhtaç oluyorsunuz..ben öyle hissetmiştim en azından belki de ben de babamı kaybettiğim için hassasım bu konuda bilemiyorum yanlış düşünüyor olabilriim
eşine sor ona gore hareket etkızlar durum şu; ben evliyim, çok şükür arada tartışsak da genel olarak mutluyum, dünyada eşimden başka herkes benim için sadece insan, bir tek eşim erkek benim gözümde, ayrıca eski sevgilimi de kesinlikle unuttum arada yolda denk geliriz en ufak bir his yok tabiki..eşimi seviyorum..
asıl konuyu anlattıktan sonra bunları soracağınızı düşündüğüm için ön bilgi verdim, gelelim konuya..eski sevgilimle ilişkimiz çok kısa sürdü dediğim gibi benim için herhangi biri ama anne babası dünya tatlısı çok çok severim gerçekten..iyi gün de onları tabiki durup dururken aramıyorum sonuçta evliyim ve gerek yok görüşmeye.
ama malesef arkadaşımdan öğrendim ki babası çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyor, tedavi için geç kalınmış, söylemesi zor ama gerçekçi olmak gerekirse konuşmak geçmiş olsun demek için son şansım bile olabilir.
insanlığım diyor ki mutlaka ara bunda en ufak bir kötü niyet yok, ama mantığım diyor ki sen kötü niyetli olmasan bile bu bi şekilde duyulursa kötü duruma düşersin..yani yanlış anlamayın ama burada bile bi sebeple eski sevgilisini arayan herkes ayıplanıyor..
yani arayıp sormazsam , elimden gelen bişey var mı demezsem vicdan azabı çekeceğim ama bu arama yarın öbür gün ortaya çıkarsa yanlış anlaşılmak da istemiyorum.
sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız
Piştttt
Eski sevgiliden önce tanıyormuş babasını
Öğretmeniymiş
Arasın bence
Eski yorumlarımı geri aldım ( :
Öğretmeninizin sizin üzerinizde emeği vardır, arayın geçmiş olsun deyin. Bilmeyen arkadaşlarınıza da haber verin arasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?