her eski sevgili araması kötü niyetli midir?

sağlık bu sonuçta eşim de arasa ya da eşimi eski sevgilisi arasa inanın zerre kadar kızmam, iki taraftan birinin babası can çekişiyor bu durumda eski ilişkiler mi akla gelir, bence normal bir insan bu durumda asla kadın- erkek ilişkisi ile ilgili bir şey düşünemez.
ama eşim asla böyle düşünmez eminim

Piştttt
Eski sevgiliden önce tanıyormuş babasını
Öğretmeniymiş
Arasın bence
Eski yorumlarımı geri aldım ( :

Öğretmeninizin sizin üzerinizde emeği vardır, arayın geçmiş olsun deyin. Bilmeyen arkadaşlarınıza da haber verin arasınlar.

yani trajikomik ama malesef benim eşimde aynen böyle düşünür

Öğretmeniniz olduğu halde mi kızar
Seninki de aşırı kıskançmış, eski sevgilini de değil ki babasını arayacaksın. Oğluyla ilgisi yok o sizin öğretmeniniz olduğu için arayacaksınız

kocanızın eski sevgilisi kayınbabınızı arasa rahatsız olurmusunuz ,olursunuz çünkü ne hakla benim kayınbabamı aradı benim kocaman aklına karpuz kabuğu düşürecek diye kavga bile çıkar eğer siz rahatsız olacaksınız bu durumdan aramayın,eski eskide kaldı

Öğretmeniniz olduğu halde mi kızar
Seninki de aşırı kıskançmış, eski sevgilini de değil ki babasını arayacaksın. Oğluyla ilgisi yok o sizin öğretmeniniz olduğu için arayacaksınız

evet malesef kızar ,sadece eski öğretmenimi arıyorum diye arayabilirim ama işte ilerde öğrenirse diye tedirginim, aslında yanlış bişey yapmıyorum tedirgin olacak bişey yok ama işte gereksiz kıskançlık bu kadar kötü bişey

Olsun yine de saklama
X in babası ama o beni ilgilendirmiyor, ondan evvel öğretmenimdi zaten üzerimde emeği olan biri geçmiş olsun diyeceğim de yanında ara.

Öğretmeniymiş ama, onu sonradan ekledi

Bu durum herkese göre değişebilir. Bana göre yanlış, ben yapmazdım. Eşimin yaptığını öğrenirsem kötü olurdu.

yine de gerek yok bence.

Bence hiç kurcalamayın. Giden gider, geriye eşinizle olan sorunlar kalır.

kisa suren bir iliskiyi esinize anlatmasaydiniz keşke. .cok göreceli arayip aramamak ama mesaj atabilirsiniz hoca veya esine ama asla eski sevgiliye degil..hocam ben x ogrenciniz cok gecmis olsun yapabilecegim birsey varmı diye onu da eger istiyorsaniz...Üzgünüm ama gercekten insanls4 artik oyle degil ah canim eski ogrenci demiyorlar onlar dese de oglu vs demez duyunca o dese evliyse esi demez..
düşünuyorum da esimin ailesini eski bir tanidiklari ama ayni zamanda esimin x manitasi arasa bakin esimi degil ailesini anasi degil atasi degil dede degil baba değil ne münasebet diye düşünürdüm. belki bir gecmis olsun cicegi yollarsiniz lise ogrenciniz ayse vs gibi bir kart ile

bence gerek yok aramayın vicdan azabı duymanızı gerektiricek bir konu da yok

eşine sor ona gore hareket et

Cok gereksiz ve sacma bir hareket olur aramak bence. Ortada vicdan azabi duymanizi gerektirecek bir sebep goremiorum ben, yok yere basinizi agritmaya calisiosunuz sanki

Çok gereksiz bir hareket olur bence,boşverin bekar olup hayatinizda kimse olmasaydi olurdu ama evliliginizi böyle sacma sapan seyler icin yormayin bence.eşiniz yapsa ne düşünürdünüz...?

Şaçmalık hangi sıfatla arıyacaksınız vicdan yapcak ne var ki içinizden bir dua okuyun o zmn ne gerek var anlamadım eşin eski sevgilisini arasa herhangi bir sebepten istermisin sana na eski sevgilinin anne babasından aradıgınızda kendinizi ne diye tanıtacaksınız evliyim ama oglunuzun eski sevgilisiyim mi diyeceksiniz bekar olsanız olur ama evlisiniz sizi ilgilendirmez aramayın derim durduk yere kocanızla kötü olmayın anlayış gösterse bile yarın öbür gün başınıza kalkar geçmiş hayatınızdaki flörtünüz niye bu kadar konu yazcak kadar ciddiye aldınız evt babası hasta olabilir ama siz gecmiş olsanız deseniz ne değişcek durdur yere huzurunuzu bozmayın kocanızın buna anlayış gösterceni sanmıyorum

Şaçmalık hangi sıfatla arıyacaksınız vicdan yapcak ne var ki içinizden bir dua okuyun o zmn ne gerek var anlamadım eşin eski sevgilisini arasa herhangi bir sebepten istermisin sana na eski sevgilinin anne babasından aradıgınızda kendinizi ne diye tanıtacaksınız evliyim ama oglunuzun eski sevgilisiyim mi diyeceksiniz bekar olsanız olur ama evlisiniz sizi ilgilendirmez aramayın derim durduk yere kocanızla kötü olmayın anlayış gösterse bile yarın öbür gün başınıza kalkar geçmiş hayatınızdaki flörtünüz niye bu kadar konu yazcak kadar ciddiye aldınız evt babası hasta olabilir ama siz gecmiş olsanız deseniz ne değişcek durdur yere huzurunuzu bozmayın kocanızın buna anlayış gösterceni sanmıyorum .Pardon ögretmeniniz mi aranabilir ama eşiniz nası karsılar

Şaçmalık hangi sıfatla arıyacaksınız vicdan yapcak ne var ki içinizden bir dua okuyun o zmn ne gerek var anlamadım eşin eski sevgilisini arasa herhangi bir sebepten istermisin sana na eski sevgilinin anne babasından aradıgınızda kendinizi ne diye tanıtacaksınız evliyim ama oglunuzun eski sevgilisiyim mi diyeceksiniz bekar olsanız olur ama evlisiniz sizi ilgilendirmez aramayın derim durduk yere kocanızla kötü olmayın anlayış gösterse bile yarın öbür gün başınıza kalkar geçmiş hayatınızdaki flörtünüz niye bu kadar konu yazcak kadar ciddiye aldınız evt babası hasta olabilir ama siz gecmiş olsanız deseniz ne değişcek durdur yere huzurunuzu bozmayın kocanızın buna anlayış gösterceni sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…