Her eyi ok bilen Kaynananz varsa...

valla benimki de o modelden esasında ama ben en baştan beri hiç bir şeyime karıştırmadım ama eşim hep yanımdaydı benim o yüzden daha rahat oldu yeri geldi tatlılıkla yeri geldi cadılıkla hallettim

benimki de istediğini çeşitli manevralarla yaptırmaya kalkıyor ama ben de o manevraları görüp ona göre davranıyorum bi işe yaramıyor

kararlı olacaksın sorun yaşamaktan korkmayacaksın ama asla saygısızlık yapmadan o şöyle yap diyince ben öyle istemiyorum diyeceksin başka türlü olmaz haa bi de konuşurken annecim demeyi ihmal etmeyeceksin yabancı bir deyim var havuç sopa uygulaması diye yani bir kötü dabranırsan iki iyi davranacaksın o da bakacak seni kızdırmadığı sürece gelini melek kızınca kelek

tam olarak huyluyu huyundan vaz geçirmese de işe yarıyor çoğunlukla en azından fazla delirmiyorsun

eşiniz arkanızda olmadığı müddetçe kayınvalideyle konuşsanız da faydası olacağını zannetmiyorum. eşinizi etkilemeye onu avcunuzun içine almaya bakın.

benim kaynanamda herşeyi hep ben iyi bilirim der en iyi dolmayı o yapar en güzel böreği o açar evlilik arefesinde bana sormadan gidip bana gelinlik bile beğenmiş gitmiş evime halı almiş tabi ben beğenmedim aldığı halıları çok açık renk almışınız dedim dediki ben böyle beğendim sen öylemi beğenirsin aldığı halıyı 1 ay kullandım sonra kapıcıya verdim yenisini aldık.tabi soruyo durmadan halıyı niye hiç sermiyosun diye diyorum çok açık renk uğraşamam onunla gelinliğimide hanımefendi uzun kollu beğenmişti ben gittim straplez aldım bana birşey diyemedi ama eşime karın bizi elaleme rezil etti demiş daha o kadar çok şey varki anlatsam bitmez şimdide çocuğumun üstünde bilmişlikler yapıyo ben çocuğumun yemeklerini blendırdan çekmeden yedirmeye çalışıyorum o tutturmuş blendırdan çek rahat yutsunmuş sana ne be kadın cahil geri kafa doktorlar bile söylüyö çekmeyin çocuk yutmayı öğrensin diye çok bunalıyorum varya bazen evine gidesim hiç yok amane yapıyım kocam dünya iyisi annesini hiç savunmaz allah için zavallım hep teselli eder beni allah hepimize sabır versin

ayni sekildee eksigi bile yok evimin koltugunu avizesini güya benim zevkime göre aliniyo.benim zevkim güzel degil onunkisi cok iyiymis.zevkine diyecek yok aman aman.yemekleri cok iyiymis.her sey de üstün olcak.bir sebze yemeginde bile bir saatte mutfaktan cikamaz.susa susa sisiyozz.alip karsima konustum.kiyametler koptu.ona karsi kizdigim seyleri söyledimm..oooo günü yasamak istemiyom...onun icin hic umusamiyom.gene de karisirsam hii diyom geciyom.kimse kimseyi bir yasdan sonra düzeltemez.esimde annemi bana mi kötülüyon diyo cikiyo isin icinde kusur hata kimsede yok arap kizinda .en iyisi sen hiii de bildigini oku.görmemezlige gel en iyi care bu bencezemuszemus:enbuyukkk::enbuyukkk: biziz baska büyük yok

YemeĞı aŞaĞıda ye yukarı kaÇ mesela Özel ıŞıŞmvar (aĞda gıbı)de
bır gÜn ÜtÜm var ÜtÜ yapıcam de
baŞka gÜn baŞka bıŞey de
yemeĞı yıyıp kaÇtıĞında canı sıkılacak ben bunun kÖlesımıyım yıyıp kaÇıyo oĞlum

evınde ye yemeĞını gelmeyın bıze der

ahhhh ah be canım.Kaynana işte.Bnedede olmuştu bu gelinlik mevzuu bide kına gecemde tuvalet istiyordum tutturdu abiye alalım ne gerek var bilmem ne.Kendisi aldı allı pullu abiye utanmasa bir örnek giydirecek ama çat çat konuştum istediklarimi yaptırdım.Karışmaya çalışıyo herşeye ama tınnnn diyorum içimden duymuyorum yine bildiğimi okuyorum yani konuştuğuyla kalıyo bence benim gibi yap hıhı de geç yeri gelincede ben böyle istiyorum benim hayatım demeyi bil yeter....

Back
X