Her fırsatta akraba içinde kayınvalide kayınpeder tarafından rencide edilmek

oske55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.121
0
106
İstanbul
Offff kızlar kayınvalide kayınpederle olan sorunları ne ben anlatayım ne siz sorun
Ortalıkta hizmetçi gibi gezersen dilini yutar ben görmedim duymadım bilmiyorumu oynarsan senden iyisi yok
Ne yapsan yaranamazsın hala baskalarının gelınlerı çoçukları
Herkesın arkasından konusulur herkes arkasından konusur ama yuzyuze gelınce herkes canım cicim yapamıyorum ben böyle haksızlığa gelemıyorum dile getirirince de hep suçlu benim

ortalıkta hizmetçi gibi gezme ama bazen üç maymunu oynamak gerekiyor canım bazı şeyleri duymamak görmemek bilmemek daha iyidirherkes laf dedikodu yapıyorsa sen uzak dur haksızlığı iki yüzlülüğü bende sevmem ama herkesin avukatlığını da yapamayız.hiç bu tarz sohbetlere girme.kimsenin seni ezmesine izin verme kimseye yaranmayada çalışma kaynanan kayınbaban seni sevmiyorsa yapabileceğin birşey yok maalesef sen saygısızlık yapma yeter

bazen olayları sessizce kenardan izlemek gerekiyor..mümkün olduğunca sinirinizi bozan insanlardan uzak kalmaya mesafeli olmaya çalışın hizmetçilik işine gelince her işe koşturmayın..gelinlik demek hizmetçilik demek değil

keske kızlar keske ama malesef ortalıkta dolan hızmetcılık yap senden ıstenen o karakterın ınsanlıgın hıc onemı yok onlar için ortadada dolanmazsan onlara göre ıyı bır gelın degılsın

dun akşam balkonda otururken kayınvalıdemlerde dalmısım kayınpederımın cayı bıtmıs yanımdada esımın kuzenı oturuyor ben kapı tarafındayım kayınpederım dıyor kı alı sen özge ıle yer degıstır oda nıye enıste dedı cay doldurcaksın ya tabı herkes hahaha kahkahalar (yanı bana laf sokmak onlar için buyuk meziyet hele de herkesın ortasında
arkadaslarımı alırım götürürüm rezıl eder bırakırlar kendı anne babamın yanında bıel yapıyorlar cahıllıkmı dıyeyım umursamazlıkmı dusuncesızlık mı ne dıyeyım ki?

Esinizin hatirina biraz tahammul edin.
Hangi gelin onlarin gozunde hizmetci degilki

valla bılemıyorum nasıl ınsanlarla karsı karsıyasınız ama 6 yıldır her karsılastıgınızda sıze laf sokulmadan bır gun gecırmıyorsanız sabır bir yerde sonra kelime anlamını yitiriyor malesef

aynı evde mi yaşıyorsunuz çok sık görüşmeyin o zaman izin vermeyin size böyle davranmalarına bazı insanlara da kötü gelin olmak gerekiyor takmayın kötü gelin olur ne olur ki kendini hırpaladığında da iyi olmuyorsun sonuçta..fazla iyi niyetlisin anladığım kadarıyla

ortada dolanmak zorunda degilsin ki..yani evlenmenin amacı bu degil ki.. Kaldı ki onlar için,iyi yada kötü gelin olsan ne farkeder? Önemlı olan sizin eşinizle geçinmeniz,size karşı bu tavırlarda eşinizin sızı desteklemesı ve her daim saygılı olmak.. Herhangi bi işi;kendınız yapmak ıstediginiz ,yardımcı olmak istediginiz içın yapın.kımse memnun olsun diye degil eşinle de hıssettıklerını paylasmalısın..

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı evde oturmuyorum fakat malesefkı onların evınde oturuyorum her annenın babanın yapacagı gıbı kıra oturmak yerıne bu eve tasındık ama her defasında basa kakılma her defasında sızı evımde oturtuyorum hıssetırmelerı.Ben aılemden uzak oldugum için tek basıma savasıyorum onlarla aıleme hıcbırsey anlatmayacagımı bılırler o yuzden hep ustume oynarlar boyle ben onları tanıdıgım gunden berı bu sekılde

O zaman siz de tam tersini yapin ve artik tahummulunuzun kalmadigini belli edin.
Cok ta kirmadan rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin yani.

paylaştım eşim benım haklı oldugumu bılıyor asıl sorun aslında benım kendı sorunum kendımle ılgılı ben onlardan boylesıne uzaklaşmısken sureklı onları gormek zorunda olmam tavır yapsan esın etkılenıyor gulsem sırıtsam kendıme saygımı yıtırıyorum gıbım egelıyor çok huzursuzummm

O zaman siz de tam tersini yapin ve artik tahummulunuzun kalmadigini belli edin.
Cok ta kirmadan rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin yani.

dün akşam hersey koptu zaten bana saydılar saydılar aglatıp evıme yolladılar esımde uyuyordu bu olaylar yasanırken aslında esıme hıcbırsey anlatmama taraftarıydım cok ısrar ettı allah aşkı verdi ölümü gör dedi anlattım çok haklısın sen haklısın hayatım ama keske soylemek ıstedıklerını ben dıle getırseydım dedı ama oyle bır ortamdıkı insan sınırlenınce dılının kemıgıne hakım olamıyor kendını savunmaya gecıyor malesef

peki ailenle paylaşşan sana karşı davranışları değişir mi biraz ortalarda görünseler belki çekinirler..eşin de senden yanaysa bu kadar kendini ezdirme derim ben

peki ailenle paylaşşan sana karşı davranışları değişir mi biraz ortalarda görünseler belki çekinirler..eşin de senden yanaysa bu kadar kendini ezdirme derim ben

ailem şehır dısında ve ben olumsuzlukları pek aıleme aksettırmem canım ben burada yeterı kadar uzuluyorum zaten onlar uzulmesın dıye

ortalıkta hizmetçi gibi gezmeseniz,yaranmaya çalışmasanız ve kendiniz gibi davransanız belkide bu sorunları yaşamazsınız..

ortalıkta hizmetçi gibi gezmeseniz,yaranmaya çalışmasanız ve kendiniz gibi davransanız belkide bu sorunları yaşamazsınız..

zaten ben kendım gıbı oldugum o evde hızmetcı degılde baslı basına bır bırey oldugumu hıssettırdıgım yaranmak için değil kendım istedıgım için bazı seylerı yaptıgımdan müzdaribim sanırım konuyu cok farklı algıladınız.Karsımdakı ınsanların benı hızmetcı gıbı görmesınden rahatsızlıgımı dıle getırdım kendım gıbı ınsan gıbı benımde yorulabılecegımı içimden gelmedıgı zamanlar olabılecegını hıssetırdıgım için tepkıyle karsılasıyorum bilmem anlatabıldım mi???

aklıma benim bi olayım geldi şimdi...
eşimin ablası annesi sürekli bi akrabalarını kötüler dururlardı bana....
yok kıskanç yok gözü var şöle böle bende bigün bu kadının bişeyinden rahatsız oldum ve anlattım bunlar başladılar ayy yok o çok iyidir sen yanlış anlamışsın falan
tabi geldiler bana ayol siz bu insanları bana kötülüyosunuz ne zamandır şimdi ben bu insanlara laf söleyincemi değerli oldular ozaman bu insanlar çok iyi sizmi kötüsünüzde bukadar kötülediniz dedim
cevap yok....
o gün bugündür hiçbişey anlatmazlar bana şu kötü bu iyi diye...
susmak bazen iyi ama biyere kadar gerçi ben hiç susmadım bugüne kadar yapımda yok ağzıma geleni sölerim çekinmem içime atsam daha kötü olur biliyorum....
ALLAH tan eşimin ailesiyle aramız mükemmel yoksa kavga döwüş eksik olmazdı hayatımızda...

böyle cahil insanlar gelinleri evi süpürüp temizleyen,iyi kötü yemek yapan,oğlunun fiziksel arzularını zevklerini karşılamaya mecbur olan BİRŞEY gibi görürler,birşey dedim çünkü o zavallı kadıncıkların insan olduğundan bile bi haberdirler

aynı evde veya aynı apt. da mı oturuyorsunuz.

bozulduğunuzda tepkinizi sözle değil belki ama susarak ve ortamı terkederek gösterseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…