Esinizin hatirina biraz tahammul edin.
Hangi gelin onlarin gozunde hizmetci degilki
aynı evde mi yaşıyorsunuz çok sık görüşmeyin o zaman izin vermeyin size böyle davranmalarına bazı insanlara da kötü gelin olmak gerekiyor takmayın kötü gelin olur ne olur ki kendini hırpaladığında da iyi olmuyorsun sonuçta..fazla iyi niyetlisin anladığım kadarıyla
valla bılemıyorum nasıl ınsanlarla karsı karsıyasınız ama 6 yıldır her karsılastıgınızda sıze laf sokulmadan bır gun gecırmıyorsanız sabır bir yerde sonra kelime anlamını yitiriyor malesef
ortada dolanmak zorunda degilsin ki..yani evlenmenin amacı bu degil ki.. Kaldı ki onlar için,iyi yada kötü gelin olsan ne farkeder? Önemlı olan sizin eşinizle geçinmeniz,size karşı bu tavırlarda eşinizin sızı desteklemesı ve her daim saygılı olmak.. Herhangi bi işi;kendınız yapmak ıstediginiz ,yardımcı olmak istediginiz içın yapın.kımse memnun olsun diye degileşinle de hıssettıklerını paylasmalısın..
O zaman siz de tam tersini yapin ve artik tahummulunuzun kalmadigini belli edin.
Cok ta kirmadan rahatsiz oldugunuz seyleri soyleyin yani.
aynı evde oturmuyorum fakat malesefkı onların evınde oturuyorum her annenın babanın yapacagı gıbı kıra oturmak yerıne bu eve tasındık ama her defasında basa kakılma her defasında sızı evımde oturtuyorum hıssetırmelerı.Ben aılemden uzak oldugum için tek basıma savasıyorum onlarla aıleme hıcbırsey anlatmayacagımı bılırler o yuzden hep ustume oynarlar boyle ben onları tanıdıgım gunden berı bu sekılde
peki ailenle paylaşşan sana karşı davranışları değişir mi biraz ortalarda görünseler belki çekinirler..eşin de senden yanaysa bu kadar kendini ezdirme derim ben
Offff kızlar kayınvalide kayınpederle olan sorunları ne ben anlatayım ne siz sorun
Ortalıkta hizmetçi gibi gezersen dilini yutar ben görmedim duymadım bilmiyorumu oynarsan senden iyisi yok
Ne yapsan yaranamazsın hala baskalarının gelınlerı çoçukları
Herkesın arkasından konusulur herkes arkasından konusur ama yuzyuze gelınce herkes canım cicim yapamıyorum ben böyle haksızlığa gelemıyorum dile getirirince de hep suçlu benim
ortalıkta hizmetçi gibi gezmeseniz,yaranmaya çalışmasanız ve kendiniz gibi davransanız belkide bu sorunları yaşamazsınız..
zaten ben kendım gıbı oldugum o evde hızmetcı degılde baslı basına bır bırey oldugumu hıssettırdıgım yaranmak için değil kendım istedıgım için bazı seylerı yaptıgımdan müzdaribim sanırım konuyu cok farklı algıladınız.Karsımdakı ınsanların benı hızmetcı gıbı görmesınden rahatsızlıgımı dıle getırdım kendım gıbı ınsan gıbı benımde yorulabılecegımı içimden gelmedıgı zamanlar olabılecegını hıssetırdıgım için tepkıyle karsılasıyorum bilmem anlatabıldım mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?