- Konu Sahibi sevda_yakar
-
canım benim eşim sabah 10 da evden çıkıyo gece en erken 1 de geliyo ben yüzünü hiç göremiyorum sabah uyuyo oluyorum gece de o gelince uyumuş oluyorum bazen uyanırım yemeğini getiririm 2 küsür yıllık evliyiz 1 yılı böyle geçti.diğer zamanlarda da hep gezerdi ben yalnız başıma yine bi de yurtdışı ne komşu ne arkadaş ne tv..gel de kafayı yeme şimdi(
ne kadar kıymasamda dayanamz uyandırırrdım herhalde çok sabırlı olamıyorum bu konularda hep bişeyler paylaşalım istiyorum. konusalım vs yani.valla benim eşim asker canım.. bazen karakolda nöbet tutar, sabah 6 da eve gelir, akşama kadar uyurdu..ben de onun o güzel uyuyuşunu seğrederdim..
of bende aynı derten muzdarıbım
benım uyukum olmuyo eşim uykusu
gelir bensiz yatmaz ben dön allahım dön uyuyamıyorum valla.........napcam
valla benim eşim asker canım.. bazen karakolda nöbet tutar, sabah 6 da eve gelir, akşama kadar uyurdu..ben de onun o güzel uyuyuşunu seğrederdim..
canım iş hayatına atıldığında anlarsın bence ancak onu...
hem bunda kavga edecek ne var ki? aynı evde de yaşamıyormuşsunuz, bütün gece telefonda nette fln mı konuşmak istiyorsun?
Bu gibi durumlarda anlayışlı olmak gerekir . Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile siz çalışmıyorsunuz . Adam
maşalllah ..siz en güzel cevabı vermişsiniz ..Allah ayırmasın....
Şartlar istediğimiz gib olamaz ki .sevdiğimiz kişilerin istediklerimze göre yaşamasını bekleyemeyiz ki ..oda size uyumuyorsunuz diye kızabilir...bazı şeyleri olduğu gibi kabul edip sevmek lazım.....size tatlı bir iyi geceler deyip uyuyıorsa ne güzel işte...Bence ağzınızın tadını bozmayın böyle şeyler için...geçirdiğiniz vakitler azda olsa kaliteli olsun önemli olanbu diye düşünüyorum....
ÖF YA CANIM SIKILIYO KISLAR.
SEVGİLİMİN İŞİ YORUCU SABAHTA ERKEN KALKIYOR. HAK VERMİYO DEĞİLİM ERKEN YATMASI LAZIMKİ SABAH GEÇ KALMASIN UYKUSUNU ALSIN AMA CANIM ÇOK SIKILIYO ERTESİ GÜN İŞ VARSA AKŞAM ON DEDİMMİ GÖZLER KAPANIYOR DELİ OLUYORUM MESAJLASIRKEN BEN UYUMAK ÜZEREYİM DEMESİNE.
GECE BİRDE İKİDE UYUYABİLEN BİRİSİYİM YORGUNDA OLSAM UYUYAMIYORUM.
:dilcikar:
CUMARTESİLERİ HARİÇ HEP ERKENDEN UYUYOR.
ÖFFFFFFFF
İÇİM KARARDI VALLA YAZARKEN BİLEEEECADIARZU
SEVGİLİNİZ YADA EŞİ BÖLE OLAN VARMI NASIL KARŞILIYOSUNUZ YALNIZ HİSSEDİYOMUSUNUZ KENDİNİZİ.
BÖYLE DURUMLARDAKİ SABRINIZ NE OLUYOR
şakkıdısüprizzzzzkaydirigubbakcemile
maalesef benim eşimde aynen öyle
koltukta otururken sızıyor anında 4 yaşında ki oğlum bile alıştı anne bak yine uyuyor diyor.
çok erken işe gidiyor ve ciddi anlamda çok yoruluyor bunların olması çok normal ama işte bizler için çok zor her zaman kabullenmek zor. o evde olsada olmasada çok değişiklik yok benim açımdan.
sevgilinin erken uyuması bir derece ama aynı evi paylaştığın eşinin böyle olması hiç çekilmiyorrrrrr.
her zaman yalnız kalmış oluyorsun.
para öyle kolay kazanılmıyo canım...
erkek arkadaşının işi gücü olmasaydı hep evde otursaydı seninle sürekli ilgilenseydi bunumu isterdin?
bence haline şükret,dışarda milyonlarca işsiz güçsüz var,ünüversite mezunları bile iş bulamazken...
bak ekmeği için gece gündüz çalışıyo....
benımde sevgılım benım uyumamdan sıkayetcı uykum geldımı kımse benı tutamaz
ayakta bılem uyurumkaydirigubbakcemile3
askımında ogun konusacagı tutar telfnda banada nınnı gıbı gelıyo onun konusması uyur kalırım oda kapatmak zorunda kalır askım benım:asigim:
napıyım dayanamıyom cok sevıyorum uyumayımirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?