- Konu Sahibi sevda_yakar
-
ben hafta sonu eşimse hafta içi tatil günü..hafta içi izinli olduğu zaman ben eve gidip en fazla 4 saat görüşebiliyoruz.ben izinli olduğum hafta sonu ise eşim çok yoğun çalışıyor sabah 9 da gidip gece 11 de geliyor.. bıkkınlık geldi ama yalnızlığa da alıştım galiba
,benım sevgılımde öle erken uykusu gelıyo
bazen 1-2 gıbı yatsada cok konusuncada tartısıyoruz bazenn:)
valla bizde de tam tersi yalvarıyorum ne olur uyuyalım diye o uyumuyor bir türlü
yatağın içinde dönüp duruyor canı sıkılıyor bu sefer beni rahatsız ediyor
gecenin ikisinde üçünde kavga ettiğimiz çok oluyor bu yüzden
canım bende bıktım bu sorundan biliyomusun.sabah 6da kalkmak zorunda kalıyo bucuktada gıdıyo öle çok yoruluyokı ısınde depoda duruyo cunku gun boyu ayakta hem beynı hemde bedenı yoruluyo akşamda hemen hemen 7 yada 8de cıkyıo mesaiye kalıyo cunku.ve yarım saat ancak konusuyo benle hemen uyumak ıstıyo.cumartesıde calışıyo bı pazarımız var ama senınkı gıbı cumartesıden başlıyo yarın akşama kadar yatcam uyucam demeye.sıkılıyorum bende akşamları konuşmayınca o uyuyunca bazende çok konuşsak dedikleri giib durduk yere kavga edıyoruz oda kızıyo çok konusunca böle oluyo ıste dıye.hep dıyorkı ben senı calışmaya başladığında görcem anlarsın o zman uykunun değerini vs..haklı aslında ben gec kalkıyorum uyku hastasıda değilim ama napıyım can sıkıntısı ıste.çok uzun yazdım ama paylaşmak ıstedim.arkadasım bi zman snra alışırsın yaa arada kavgalarda edersın ama alışırsın yanii.şahsen bende böyle oluyoo.öptüm:))
kız derdiniz bu olsun yaa uyumasa da sizi başkalarıyla aldatsa daha mı iyi en azından naptını biliosunuz mışıl mışıl uyuyo işte adamceğizlerkaydirigubbakcemile3
yada şöle düşünelim
napıcak çalışcak tabi çalışmicakta boş gezenin boş kalfası mı olcak öle böle bi işi var işsiz kalsa da hep sizinle ilgilense daha mı iyi snra ne yiceksiniz papuçlarınızı mıhihoyyyt
Kimse kimseyi olayamaz ki!
her İnsan kendine yetebilmenin yolunu bulmalıdır.
Gençlere bakıyorum da - gece gündüz sürekli mesajlaşma halindeler.
Değişik birşey de yok - sürekli aynı cümleleri tekrarlayıp duruyorlar.
Bu şekilde de ilişki çabuk tükeniyor. . :çok üzgünüm:
kızlar yaa bırakın uyusun adamlar.uyusunda büyüsünlersırnaşık şey
benımde esım 12/24 calısıyor. bazen gece bazen gunduze denk gelıyor. katlanıyoruz ne yapalım. ama gece evde olmayınca bıraz korkuyorum. o zaman da babam gelıyor. zaten sabah esım eve gelınce ben ıse gıtmek ıcın evden cıkıyorummm...( neyse yıne de allah can sağlıgı versın... a.s.
tüm sölediklerinde haklısın öle oluyor yazikkii. sadece bu cümleye katılmıyorum saygı duyuyorum ama genede oda senin düşüncen.(((Cepler çıkalı özlem hissi yok oldu)))
valla akşamaa kadarda mesajlassak hatta onun yanından ayrılıp eve geldiğimde oda bende anında özlüyoruz birbirmizi. iki yıl oldu bu hiç değişmedi daha yanından ayrılmadan özlemeye başlıyoruz birbirmizi.
her geçen gün daha çok özlüyoruz birbirmizi.
şakkıdı:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?