Her gece aynı; Yine yalnızım, sıkılıyorum diyenler...

valla yatsın uyusun hiç dokanmam...arada gider öperim oda sinek kovalar gibi iter beni uyku sersemliğinle...:1closedeyes:
kendimde uykusuz olduğumda çok asaabi oluyorum,gündüzde olsa alır yastığı vururum kafayı...
o uyuduğunda ben kendimi çok güzel avuturum,hatta şimdi kapaa buraya atıyorum bazen dibimden ayrılmadığında da uyku ilacımı versem de, girsem kudursam şurda dediğim çok oluyor...:jeyyar:
dolayısıyla o beni,hır çıkartmamam için,bende onu kk ya girmek için uyutuyorum canikom...kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım sağol:1hug:

kaydirigubbakcemile3

yalnizlik benim en yakin dostum olmus..
ama nedense hala alisamadik birbirimize..
bazen o bana cok kiziyor..
bazen ben yanlizliga..
ama ilgincdir ki bazende cok özlüyorum yalnizligi..

bugün cok kötü bir gün benim icin..
nasil gececek bilmiyorum.

hayırdır canım neden kötü bi gün

Evet canim malesef öyle...
Bizde de ayni ben 12 saat isten gelmesini bekliyorum onu aramak icin ariyorum 2 saat konsuyoruz ve kapatiyoruz... Düsünsene sen o kadar bekle sonra gelsin 2 saat konussun uyumak istiyorum desinn... Ama onuda anliyorum cok yoruluyor askim sende anlayisli ol... Sonucda calismak zorunda calisdigi zamanda yoruluyor... Yorgunum dedigi zaman ben ona kiyamiyorum sende kiyma tamam askim uyu de sinirlenme canimmm...

Demek ki neymiş? Yalnız değilmişiz. Bu durumu yaşayan çook arkadaşımız varmış. Benim de nişanlım Öğretmen oldu bu yıl atandı. Ben de son sınıftayım kpssye hazırlanıyorum. Ve ben geç saatlere kadar ders çalışırken o saat 10da uyuyor. Ama anlayış göstermeye çalışıyorum. Sabah çok erken kalkıyor. Ama ilk gittiğinde hiç vakti olmuyordu. Ben dee "Hayatım bu meslek artık senin yaşam tarzın. Bütün ömrümüz böyle geçecek. Hergün okula gideceğiz. her hafta nöbet tutacağız. Her gün plan yapacağız. ama önemli olan bu yoğunluk içinde bir yarım saat ayırabilmek sevdiğine.Ama laf olsun diye değil. Benimle ilgilendiğini hissedebileceğim, seninle ilgilendiğimi hissedebileceğin bir yarım saat olmalı bu." diye bir yazıyla onu uyarınca işler biraz daha yoluna girdi. Bana hak verdi.
Bana her dakika msj atsın sürekli msnlerde konuşalım falan da diyemiyorum. Ama en azından benim ne yaptığımla gerekten ilgilendiğini belli edeceği bir yarım saat olmadı 15 dakika ayırsın yeter diyorum. Ve çok şükür daha da fazlasını yapıyor. Maşallah
Ama yine de yalnızız işte...

KELİN İLACI OLSA........:1no2::1no2::1no2:

var canım olmaz mı!!

mesela sevgilim nöbetteyken benim uyuyasım gelmiyo msjlaşalım istiyorum..ama ben nöbetteyken o hep uyuyo hemde erkenden

sağol canım evt sabredıyorum sabretmeye calısıyorum yeryer kendımı yıyıyorum ama calısmayıncada olmuyo evlenmeyı dusunuyoruz sabredıyoruz oyuzden.
a.s.

sırnaşık şey

evet işinden gücünden dolayı sadece adam gibi bir pazar gunumuz oluyo ondada yarım gunu uyuyarak gecırıyor sabredıyorum oda haklı sonucta..
ne kadar ılgılensede ben artık galıba ılgı arsızı oldum dıyorum kendıme yetmıyo .kaydirigubbakcemile3

ama bu konuyu actıgımda cok mutsuzdum sımdı hem burda yazılanlardan daha anlayıslı olmaya calısıyorum hemde
uyarmalrım gene işe yaradı bakalım ne kadar surcek

var canım olmaz mı!!

mesela sevgilim nöbetteyken benim uyuyasım gelmiyo msjlaşalım istiyorum..ama ben nöbetteyken o hep uyuyo hemde erkenden

biz kıslar hep boleyız .ya
bende öleyim en cokta işte bu konulardan içerliyorum. hep bişeyler beklıyorum ıstıyorum.
ben gerektıgınde cok fedakar olabılıyorum aynısnı ondanda beklıyorum
olmayınca kırılıyorum içten içe .
hatta söyleterek yaptırıyorum
ay napcaz bunlarla bılmıyorum cok sevmesem napcamı bılıyorumda
insan bırıbırnı cok sevınce bazı seylere tahammul edebılıyo işte

hayırdır canım neden kötü bi gün

bir hayale kaptirmistim kendimi..
bir masali yasiyormus gibi..
sonra uyandim..
kader kismet ne demeliyim bilmiyorum..
ama üzgünüm..
belki gelecegimi degistirebilecek bir insan tanidim..
"tanidim" denirse tabi..
ama sonra iki sey bu hayali yikti..
hata bende aslinda kendim kaptirdim kendimi..
bunu yapmamaliydim..
ama hangimiz kalbimize söz gecirebiliyoruz?
beynime söz gecirebilirim ama kalbime asla..
bir offff cekesim var.. anlatamam..

valla hafta içim benim eşimde erken uyuyor bende o sırada int te takılıyorum hafta sonu geç yatıyoruz anlayışlı olmak lasım bence

valla haklısın şekersenağlama

bende çok içerliyorum hatta yeri geliyo söylüyorum bi ilgiye doyamıyosun diyo:bbo:

napim ben hep onla vakit geçirmek istiyorum suç mu yaniklava:

amaaaaan uyuz bunlar kızlar naparsak yapalım onlar vazgeçmezler bu yaşam tarzındanklava: benim annemde babamdan şikayetçi bu konuda demekki hepsi böylekafamçokkarıştı

bazen canımız acımadan kendimize gelemiyoruz.
ama her ne olduysa herşeyin bi hayırlısı vardır de geç git.
eminim geleceğini değiştircek kişi zamanı geldiğinde çıkıcak sen aramayı bırak o çıksın karşına.
çok doğru aklımıza söz geçirsekte kalbimize geçiremiyoruz yazıkki canımızın yanacağını bilsekte

kendimin kopyasını sende gördüm canımsırnaşık şey:1hug:

aslinda onun beni bulduguna inandirdim bir an kendimi..
yanilmisim.. nedenleri nicinleri bulmaya calistim..
karsima cikma sebebini aradim..
bundan ne gibi bir ders cikarmam gerektigini düsündüm..
inanirmisin.. cevap bulamadim..
sanki kisa süreli bir rüyaymis gibi..
bir anda geldi ve bir anda gidi verdi..
..

evet herseyin bir hayri vardir insallah bakalim bunun hayri neymis ögrenirim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…