- Konu Sahibi sevda_yakar
-
Tamda bunu demiştim canım. Artık insanlar birbirlerine telefon kadar yakın. Özlemler 10 metre uzaklaşana kadar sürebiliyor.
Çağın getirilerini çocuklarımda görüp izlediğim kadarıyla - gençleri teknoloji maduru olarak değerlendiriyorum.
Mesajlar sayesinde - aynı evi paylaşmaktan bile daha fazla içiçe olunuyor.
Örneğin aynı ev paylaşılsa gençler hiç olmazsa belli bir süre deliksiz uyuyabilme lüksüne sahip olabilecekler.
Oysa mesajlaşmalar günün 24 saati aralıksız sürebiliyor.
Biiiip-evden çıkıyorum. biiip-ayakkabılarımı giyiyorum. biiip-merdivenlerden iniyorum.
biiip-durağa geldim. gibi hayatın her salisesinin paylaşıldığı bir atmosfer.
Zaman bunu gerektiriyorsa yapacak birşey yok demektir.
Tatlım - dilerim bu heyecanınız ömür boyu sürsün.:1hug:
valla yatsın uyusun hiç dokanmam...arada gider öperim oda sinek kovalar gibi iter beni uyku sersemliğinle...:1closedeyes:
kendimde uykusuz olduğumda çok asaabi oluyorum,gündüzde olsa alır yastığı vururum kafayı...
o uyuduğunda ben kendimi çok güzel avuturum,hatta şimdi kapaa buraya atıyorum bazen dibimden ayrılmadığında da uyku ilacımı versem de, girsem kudursam şurda dediğim çok oluyor...:jeyyar:
dolayısıyla o beni,hır çıkartmamam için,bende onu kk ya girmek için uyutuyorum canikom...kaydirigubbakcemile3
yalnizlik benim en yakin dostum olmus..
ama nedense hala alisamadik birbirimize..
bazen o bana cok kiziyor..
bazen ben yanlizliga..
ama ilgincdir ki bazende cok özlüyorum yalnizligi..
bugün cok kötü bir gün benim icin..
nasil gececek bilmiyorum.
ÖF YA CANIM SIKILIYO KISLAR.
SEVGİLİMİN İŞİ YORUCU SABAHTA ERKEN KALKIYOR. HAK VERMİYO DEĞİLİM ERKEN YATMASI LAZIMKİ SABAH GEÇ KALMASIN UYKUSUNU ALSIN AMA CANIM ÇOK SIKILIYO ERTESİ GÜN İŞ VARSA AKŞAM ON DEDİMMİ GÖZLER KAPANIYOR DELİ OLUYORUM MESAJLASIRKEN BEN UYUMAK ÜZEREYİM DEMESİNE.
GECE BİRDE İKİDE UYUYABİLEN BİRİSİYİM YORGUNDA OLSAM UYUYAMIYORUM.
:dilcikar:
CUMARTESİLERİ HARİÇ HEP ERKENDEN UYUYOR.
ÖFFFFFFFF
İÇİM KARARDI VALLA YAZARKEN BİLEEEECADIARZU
SEVGİLİNİZ YADA EŞİ BÖLE OLAN VARMI NASIL KARŞILIYOSUNUZ YALNIZ HİSSEDİYOMUSUNUZ KENDİNİZİ.
BÖYLE DURUMLARDAKİ SABRINIZ NE OLUYOR
şakkıdısüprizzzzzkaydirigubbakcemile
Evet canim malesef öyle...
Bizde de ayni ben 12 saat isten gelmesini bekliyorum onu aramak icin ariyorum 2 saat konsuyoruz ve kapatiyoruz... Düsünsene sen o kadar bekle sonra gelsin 2 saat konussun uyumak istiyorum desinn... Ama onuda anliyorum cok yoruluyor askim sende anlayisli ol... Sonucda calismak zorunda calisdigi zamanda yoruluyor... Yorgunum dedigi zaman ben ona kiyamiyorum sende kiyma tamam askim uyu de sinirlenme canimmm...
Demek ki neymiş? Yalnız değilmişiz. Bu durumu yaşayan çook arkadaşımız varmış. Benim de nişanlım Öğretmen oldu bu yıl atandı. Ben de son sınıftayım kpssye hazırlanıyorum. Ve ben geç saatlere kadar ders çalışırken o saat 10da uyuyor. Ama anlayış göstermeye çalışıyorum. Sabah çok erken kalkıyor. Ama ilk gittiğinde hiç vakti olmuyordu. Ben dee "Hayatım bu meslek artık senin yaşam tarzın. Bütün ömrümüz böyle geçecek. Hergün okula gideceğiz. her hafta nöbet tutacağız. Her gün plan yapacağız. ama önemli olan bu yoğunluk içinde bir yarım saat ayırabilmek sevdiğine.Ama laf olsun diye değil. Benimle ilgilendiğini hissedebileceğim, seninle ilgilendiğimi hissedebileceğin bir yarım saat olmalı bu." diye bir yazıyla onu uyarınca işler biraz daha yoluna girdi. Bana hak verdi.
Bana her dakika msj atsın sürekli msnlerde konuşalım falan da diyemiyorum. Ama en azından benim ne yaptığımla gerekten ilgilendiğini belli edeceği bir yarım saat olmadı 15 dakika ayırsın yeter diyorum. Ve çok şükür daha da fazlasını yapıyor. Maşallah
Ama yine de yalnızız işte...
var canım olmaz mı!!
mesela sevgilim nöbetteyken benim uyuyasım gelmiyo msjlaşalım istiyorum..ama ben nöbetteyken o hep uyuyo hemde erkenden
hayırdır canım neden kötü bi gün
biz kıslar hep boleyız .ya
bende öleyim en cokta işte bu konulardan içerliyorum. hep bişeyler beklıyorum ıstıyorum.
ben gerektıgınde cok fedakar olabılıyorum aynısnı ondanda beklıyorum
olmayınca kırılıyorum içten içe .
hatta söyleterek yaptırıyorum
ay napcaz bunlarla bılmıyorum cok sevmesem napcamı bılıyorumda
insan bırıbırnı cok sevınce bazı seylere tahammul edebılıyo işte
bir hayale kaptirmistim kendimi..
bir masali yasiyormus gibi..
sonra uyandim..
kader kismet ne demeliyim bilmiyorum..
ama üzgünüm..
belki gelecegimi degistirebilecek bir insan tanidim..
"tanidim" denirse tabi..
ama sonra iki sey bu hayali yikti..
hata bende aslinda kendim kaptirdim kendimi..
bunu yapmamaliydim..
ama hangimiz kalbimize söz gecirebiliyoruz?
beynime söz gecirebilirim ama kalbime asla..
bir offff cekesim var.. anlatamam..
valla haklısın şekersenağlama
bende çok içerliyorum hatta yeri geliyo söylüyorum bi ilgiye doyamıyosun diyo:bbo:
napim ben hep onla vakit geçirmek istiyorum suç mu yaniklava:
amaaaaan uyuz bunlar kızlar naparsak yapalım onlar vazgeçmezler bu yaşam tarzındanklava: benim annemde babamdan şikayetçi bu konuda demekki hepsi böylekafamçokkarıştı
bazen canımız acımadan kendimize gelemiyoruz.
ama her ne olduysa herşeyin bi hayırlısı vardır de geç git.
eminim geleceğini değiştircek kişi zamanı geldiğinde çıkıcak sen aramayı bırak o çıksın karşına.
çok doğru aklımıza söz geçirsekte kalbimize geçiremiyoruz yazıkki canımızın yanacağını bilsekte
kendimin kopyasını sende gördüm canımsırnaşık şey:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?