her gecen gun daha cekilmez oluyo..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Derdim esim..evlendigimizden beri anlasamiyoruz.nerdeyse her konuda..severek evlendim..asik oldum..ozamanda anlasamazdik ama boyle degil..merhamet vardi..acina duygusu..uzulme..kaybetme korkusu..esimde simdi bunlardan eser yok.her tartismada git istiyosan ne yaparsan yap ugrasamam bitti istemiyorum diyo.dengesizlesiyo..sinirlensemde toparlayan hep ben hep ben..yoruldum ayakta durmaya calismaktan.sendeliyodum..dusuyorum..yanliz kalkiyorum..kendimi yanliz hissediuorum..bide aile yapisi cok farkli..herseyi bilelim icinde olalim istiolar..bu davranislarda soguttu aram bozuk zaten.gorusmuyorum..oda benim aileme yapti aynisini biseye karismadiklari haldee..her yandan sikismis ve caresiz hissediorum.esim ailenin hicbir hatasini kabul etmiyo..kor olmus..aynisini aileme uyguluyo..beni kiriyo hakaret ediyo yipratiyo..ve vazgeciyo..sadece ben susunca anlasiyoruz..sen beni bu hale getirdin dio ve en ufak bir tartismada hemen isi ayriliga getiryo..iyi oldugumuz zamanlar hersey ben..en ufak birseyde onceligi hep ailesi..basindan beri herseyin icinde olmak istiolar.esimde karisirlar tabi ailem benim dio.nasil bir bagimli yetistirme tarzi bu aklim almiyo.resmen kararlarinizda biz olalim diolar..ne kavga ne tartismalar..hakareti yiyip oturan ve haksiz olan ben.basa cikamiirum bu insanlarla.esim ailesi hayat ustume ustume geliolar.. cok bunaldim bir akil verin arkadaslar ne yapmaliyum..

Esinizin tutumu çok yanlis evlilik 2 kişilik 3. Evlilik disi kişiler girince araya herşey zorlasir ben evli değilim bekarim henüz ama eşimin ailesini bu kadar tutmasini istemezdim kaç senelik flört döneminiz oldu ve yaslariniz kaç ?

7 yil oldu..ben 27 esim 30..cok zor inanki..napcam bilmiorum..konustukca fesat oldum.kotu ben oldum..

7 yil oldu..ben 27 esim 30..cok zor inanki..napcam bilmiorum..konustukca fesat oldum.kotu ben oldum..

ilk azini okuyunca yeni evlisin sandim. 7 sene olmus, bu saatten sonra mumkun degil degismez. Cocugun var mi? Seceneklerin belli...

Son düzenleme:
Sizinle severek isteyerek evlendi biriyle sorununuz olursa onun ailesinden bile olsa gidip onla konuşup onun çözmesini beklemeniz çok normal doğru olan bu ama fazla ailesine düşkün yetiştirilmiş anladigim kadarıyla 7 yil sure içerisinde sizinle olup size düşkün olamamis zaman içinde kaybetme korkusu da gitmiş o yüzden sizin yipranmalariniza göz yumuyor hic karsiniza alip keyfi yerinde olduğu bi gün en tatli dilinizle bak hayatim biraz konusalim mi su konulardan rahatsız oluyorum gibisinden üstüne gitmeden anlattiniz mi aranizdaki iletişim çok önemli evlilerde bi sure sonra iletişim kopuyor

Nasıl geçti o 7 yıl böyle..
Yeni evli olsaydın bırak git ailenin yanına burnu sürtülsün derdim ama artık o kadar alıştırmışsın ki, gitmen fayda eder mi bilmiyorum..

Başka bi konuda 2,5 yıllık evliyiz yazmışsın, burda 7 diyosun anlamadım?

Son düzenleme:
Pardon konu sahibesinin başka bir konuya yaptigi yorumdan anladigim kadarıyla 2 buçuk yillik evli on yildir tanisiyolar 7 yil flört etmişler simdi oturdu taslar yerine

ilk azini okuyunca yeni evlisin sandim. 7 sene olmus, bu saatten sonra mumkun degil degismez. Cocugun var mi? Seceneklerin belli...

sizce belli olan seçenek ne?merak ettim.

boşanmakmi?

ya Allah aşkına başkalarının evliligi için nasıl hemen bu hukmu verebiliyorsunuz?
surda okudugunuz 3-5 satır yazıya bakarak boşan demiyeceksindir.umarım başka seçenek sunarsin arkadasa.

neyse ,konu sahibi arkadaşım yerinde olsam gider kv ve kple konusurdum .
eğer bizim mutlu olmamızı istiyorsanız bizi bize bırakın diyin.yada eğer imkanin varsa onlardan uzak bir şehre taşının.
Allah sabır versin.bu arada çocuk varmı?

arkadasların da dedıgı gıbı zamanında fazlasıyla alttan alıp adamın vurdum duymaz hale gelmesıne sebep olmussun ıstemeyerek :/ bu saatten sonra yıkıp doksen de olmaz konussan da olmaz cunku bellı kı esınız sıze cephe almıs (bunda aılesının de payı olabılır) sen alttan alıp konusmaya calıstıkca "oof uzatma , ısım var sonra konusalım " gibi seyler bulacak yada konusursa senı suclayacaktır. aılesını haklı cıkartıp dırdırcı pozısyonuna dusme.. bence bı sure hıc umrsamaz gıbı sankı bu problemler yokmus gıbı davran ve ızle bakalım bu donem ıcerısındekı davranıs tutum nasıl. ıkı taraftan tepkı gördukce esın de bunalmıs olabılır.. onlar aılesı ama bırak aılesının hatalarını esın kendısı gorsun sen kotuleme asla.

Sanirim sorunuza ben cevap vermiş bulundum :26:

Evet öyleymiş Arkadaş flört dönemini sormuş :)
O zaman düzelebilir.. Kaybetme korkusunu onun iliklerine kadar hissettirmek lazım kesinlikle!

Flört dönemleri için evlilik terapistleri 2 yili gecmemeli diyor aslinda doğruda iste hayatin ne sunacagi belli olmuyor 7 yil çok uzun bir sure genelde o kadar sure gorusenler evlenince mutlu olamiyor bi kaç tanidigim var bu durumlarda olan size bosan diyemeyiz ama evliliginizi esinizinde kurtarmasına musade edin öncelikle uzun uzun konusun esinizi siz bilirsiniz ama onun anlayacagi dilden kirmadan kirdirtmadan konusmalisiniz eğer anlamazsa bi sure uzaklasin düşünelim 10 yilimiz boyle çöpe gitmesin diyin bakalim ne diyecek

Evlenmeden oncede anlasamioduk kabul ama yola gelip beni anlayabiliodu.ortak bi yerde bulusabilioduk.simdi tartisinca kufurden ziyade oyle agir laflari varki omre bedel.dun mesela evlilik bir ticaret gibidir batarsinda cikarsinda..dedi.bole bise varmi ya.evlendikten sonra degersizlestim resmen.onceleri seni kimseye ezdirmem.biz bi aile olcaz...ama simdi tam bir aileci...

Ayni benim durumum.sizi cok iyi anliyorum.benim ailem uzakta bide baska ulkede.

Cok zorya allah yardimciniz olsun
.benim kaynanam karisyiriyor ortaligi.ayni sizinkiler gibi her seyi bilicez.her seye agalik yapmak istiyorlar.oglu da bana sen kotusun diyor.yemin ederim kendimi zor tutuyorum hatta kac defa sacini basini yolmal geldi icimden.rabbim bizleri bu ib..is kaynanalardan kurtarsin.belki ondan sonra eslerimiz yola gelirler.gerci inanmiyorum ama....

O kadar ailesine düşkün bir adam,ailesiyle bağ kurmazsan seni ailesi gibi hissetmez.
Bu anlamda eş tarafının ailesiyle bağı kesmeyi doğru bulmuyorum.
Yoksa aile diğer taraf oluyor,siz münferit ve aileden koparmak isteyen kişi oluyorsunuz.
Minimum seviyede bile olsa saygı çerçevesinde görüşmek çözüm olabilir.

Yeni evli olsaydınız,boşanalım git dediği zaman çekip gitmeni önerirdim.
Ama uzun süredir evliyseniz bu cümleler boş blöfler olmayabilir.
Belki eşin de kafasında muhasebe yapıyor ve bu şekilde yürümeyeceğini düşünüyordur.

Sakin bir zamanda oturup neden bu hale geldiğinizi sorgulayın.
Kurtarmayı istiyor mu,neler yapılabilir konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…