Bir insanin sevdigi halde ayrilmak icin cabalamasi ne kadar zor oluyormus. Onceki konumda bahsetmistim. Erkek arkadasimin en son yaptigi saygisizligi icimde affedemiyorum. Sonrasinda yine vicdan yapip aramis olmama ragmen aramalarima cevap vermemesini ise hic icime sindiremiyorum. Mesaj yazabilirmis ama konusmak icin kendini hazir hissetmiyormus. 3 hafta oldu onu aramayi birakali. Hic mi sevmiyordu diye dusunuyorum? 2.5 yillik bir iliskiydi. Sevmiyordu da neden devam etti? Benim icin her gecen gun daha da zorlasirken eminim onun umrunda bile degilim.
Nasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Onunla iletisime gecmemek icin kendimi zor tutuyorum. Onceki kavgalarimizda bu hatayi hep yaptim. Yaptim da ne oldu? Kiymet gormeyen oldum. Yine bu hataya dusmek istemiyorum. Unutmak istiyorum ama aklimdan atamiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim. Ne yapacagimi da bilemiyorum
Nasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Onunla iletisime gecmemek icin kendimi zor tutuyorum. Onceki kavgalarimizda bu hatayi hep yaptim. Yaptim da ne oldu? Kiymet gormeyen oldum. Yine bu hataya dusmek istemiyorum. Unutmak istiyorum ama aklimdan atamiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim. Ne yapacagimi da bilemiyorum