her gidenin kısmeti mi açılır.

mandalinalastik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
26
43
3
merhaba hanımlar,
şu an gözlerim ağlamaktan şişmiş şekilde kendimi çaresiz hissederken buraya yazmayı düşündüm. ne zaman yazsam bir soluk, bir destek oldunuz bana.
2.5 ay önce 1.5 yıllık ilişkim son buldu, karşılıklı bitirdik diyebilirim. kötü bitirmedik, ayrılırken beni ne kadar sevdiğini, uzun süre sessiz kalacağını, yarasının kapanmasının uzun süreceğini söyledi. iyi niyetine inandığım için ilişki süresince beni üzecek bir davranışı olmadığı için inandım sözlerine. hâlâ stalk yapıyorum maalesef. bazen üzgün olduğunu hissettiğim şeyler yazıyordu ancak son haftalarda evlilik ile ilgili şeyler yazıp, paylaşmaya başladı. nitekim biri olduğunu farkettim. neden bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum, içimde öldürdüm sanmıştım ama ölmemiş. bir önceki ilişkimin ardından 4 ay gibi bir sürede de o kişi nişanlanmıştı. şimdi de bu arkadaş. neden beni layık görmüyorlar sevgilerine diye düşünüyorum bazen, geçen onca günün üstüne bu kadar kolay nasıl çizgi çekip evlenmeye karar verdi.. ve bunları neden sürekli paylaşma ihtiyacı duyuyor. geçecek elbet biliyorum ama nasıl. öncesinde yaşadıklarım kolay değildi aynı günlere dönmek beni çok yıpratacak sanırım.. nasıl geçecek, ne yapmslıyım. sayfalarca yazıp ona olan sinirimi kusmak istiyorum. ne kadar iğrenç ve kalpsiz olduğunu bağırmak istiyorum suratına ama bana düşen banyoda yere çöküp ağlamak şu an.

Zaten ayrilmissiniz stalklayip yaranizi taze tutmanin bir anlami yok. Her ayrilan omur boyu yas tutamaz tutsaydi hicbirimiz evli olmazdik. Insanlar bosanip hayatina kaldigi yerden devam ediyor. Ask acisindan olen yok. Elbet sizin aciniz da gececek.

Bir sey olmuyorsa daha iyisi olacagi icindir belki de. Aglamayin onunuze bakin.

Bazen bir ilişki bittikten çok kısa bir süre sonra tesadüfen biri girebilir hayatımıza. O yüzden ortada sinirlenip kırılacak bir şey yok. Sizi anlıyorum acınız çok taze olduğu için öfkelisiniz. Sizinle evliliğe adım atmamalarının sebebi sizde bir sorun olduğu için değil elbette. İlişkinizin bitmesinde karşılıklı olarak yapılan hatalar, duyguların son bulması gibi birçok etken vardır. Emin olun doğru zamanda doğru insanla siz de çok mutlu olacaksınız. Stalklamayı bırakın. Yeni hobiler edinin, sizi mutlu edecek şeyler yapın

Siz sanırım ilişkide hayalinizde yaşıyordunuz ve karşınızdakini idealleştiriyorsunuz. Ucuz bir dram gibi adamın ayrılış tarzı ve işin kötüsü hala buna inanabilmişsiniz. Adam iki üç artık Allah ne verdiyse görüştü ve birine karar verdi. Size olayı anlatma gereği duymayıp sizi ikna edebilmek için üçüncü sınıf drama oyuncusu gibi yazmış. Dram yapmayın. Biraz edilgen değil de kendiniz alıcı olun. Gerçekçi yaklaşın. Tartın, her söylenene inanıp her şeyi feda etmeyin.

Herkesin acı çekme süresi farklı. Kimisi ayrılığın ertesi günü unutabiliyor, kimisi senelerce aklından çıkaramıyor. Mesela benim de senelerce süren ilişkim bitti ama bir hafta sonra hayatıma hiç girmemiş gibi devam ettim. Zamanla alışacaksınız ama takip etmeyi bırakın

2 tane arkadaşım ve eğitimli, kariyerli, güzel, çevrelerinde beğenilen, hee girdikleri ortamda sevilen kızlar.
Bu arkadaşlar türbesinde dilek dilenip, çul çaput bağlanılan yatır gibiler.
Bugüne kadar kısa veya uzun dönem görüştükleri, bazen arkadaş vasıtasıyla görüştükleri, evde kaldığı bile söylenilen erkekler, onlar için ölüp biten erkekler, vasıflı vasıfsız bütün elemanlar sonrasında ayrılır ayrılmaz başkalarıyla evleniyorlar. Yani bu işler nasip kısmet işi.
Belki de o kişilerle evlenseniz daha mutsuz olacaktınız. Bir de öyle düşünün.

Onunda ayrılığı tazeyken başkasına yer açmış ama bunun gibi erkeklerin aklı hep eskilerde kalır o yüzden o da şuan kendine ve eşine acı çektirecektir emin olun ben hiç sağlıklı ve uygun bulmuyorum yarayı kapatmak için başka birini bant olarak kullanmayı genellikle erkekler çok yapıyor bunu ama bir bakıyorsun ki aklı eski sevgilisinde çok rast geldim :) eski sevgilim başka biriyle çıkıyordu uzun süreliydi ilişkileri ama bir gün mesaj aldım ondan beni hala unutamadığını söylemişti :) bende hiç engelleyen biri değilim insanları onlar engeller ben ona bir daha yazmamasını aksi taktirde sevgilisini bulup bu yazıyı ss atıcağımı söyledim :) korktu tabi engelledi beni ahahahah aklım hiç eski sevgililerimde kalmaz erkekleri hiç tınlayan bi tarafım yoktur üzüntümde kısa sürer böyle olduğum için gurur duyuyorum kendimle gerçekten erkeklerin o kadarda sevilmeye layık olmadığını anlamak için gerçek bir ders almanız tecrübe edinmeniz gerek bırakın hala seviyordur hala istiyordur hala hala hala bunlar hep kafada sevse şuan birlikte olurdunuz maalesef çok sevgiklerimizden ayrılıyoruz çünkü sağları solları belirsiz bizim kadar sevmiyorlar erkekler bunu unutmayın onlar gerçekten umursamazlar

Son iki ilişkimde de benden ayrılıp ayrılmaz evlilik niyetine girdiler ve bu benim o ana kadar ilk kez basıma gelmişti. Canım çok acımış ti. Neden ben değil de onlardı. Ve hala da düşünür yanıt bulamam bacım üzülme değmiyor...

Canım ayrılmışsın ve onun hayatı artık onu ilgilendirir.
Stalk yaparken acı çeken mesajlarını gördüğünde ne yaptın. Senden ayrıldığında acı çekişini görmek sana bi haz verdiyse şimdi de mutlu olduğunda sen üzülürsün. Hayatında şu an biri olmasaydı yine aynı duyguları mı hissediyor olacaktın?

Maalesef ben de aynisiyim. Kime az biraz insanca davrandiysam simarip tepeme cikti. Erkeklere insanlik yaramiyor gercekten

Daha kotusu de var yahu, ayrildigim daha dogrusu beni terk eden herif Yale'de junior profesor oldu simdi dunyanin parasini kaldiriyordur. Oleyimmmmmmmm Evlendiyse evlendi alti ustu sumuklu bir herif, boylesi inan cok daha kotu. Yani adam senden ayrilip cumhurbaskani olsa daha mi iyiydi, hepi topu evlenmis

ağlamayın değmez.
siz eksik değilsiniz, ona birkaç beden büyük geldiğiniz için kendine daha yakın birisini bulmuş işte. büyük aşk istememiş belki de, bunlar kısmet işi, bazen olmuyorsa olmuyordur, kendinizi hırpalamanıza gerek yok, gidin güzel bir dondurma veya tatlı alın pastaneden açın güzel bir film seyredin. düşünmeyin ve stalklamayın, hatta birkaç gün (belki daha uzun süre) kendinizi sosyal medya diyetine de sokun

2.5 ay önce ayrıldığımız kişi hemen birini bulup evlenmeye niyetlenemez. Öncesi var gibi.

2.5 ay önce ayrıldığımız kişi hemen birini bulup evlenmeye niyetlenemez. Öncesi var gibi.
aslında bunu ben de düşündüm ama sosyal medyasında birlikte olduğumuz fotoğraflar, WhatsApp vsde de tarih yazıyordu yani karşı taraf asalak değilse anlardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…