- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.297
- 798
- Konu Sahibi Love_Women
-
Dar pantolon giyme dar t_shirt giyme hep bol giy tunik giy mesela dizlerine kadar
Damacana ve ordekler de kapansin mi zira onlara da tecavuz ediliyor.Aynı durumları yaşadım malesef en son yaşadığımda da bi söz verdim kendime patron ile içiçe küçük bi firmada asla çalışmıcama dair ve çalışmadım. Sonra kapandım ve otobüste dolmuşta sapık sapık bakanlar gel buyur otur bacım demeye başladı. 50 yaşında heriflerin arabalarından bana öpücük atmaları, yolda gençlerin kıza bak demeleri hepsi bitti. Ben hayatımı değiştirmişim kapanarak. Bu benim tercihimdi, siz de farklı değişiklikler yapabilirsiniz. İş konusunda kurumsal bir firmada olmak çalışmayı daha da kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ya da sevgilinizle daha edepli bi hayat yaşamak insanların ve kendinizin size daha ciddi bakmasını sağlayabilir.
Konu sahibi elinde kanit varsa is yerindeki tacizcilere dava acmalisin. Boyle adamlar bir karakol yuzu bile gormedikleri icin cok rahat tacizde bulunuyorlar. Bugun sana yapan yarin baskasina yapar.
Herkes dunyaya getirdigi cocugun sorumlulugunu almali. Almayacaksa ona gore onlemini almali. Evde baktigin kedini bile birine emanet etsen huzuru kacar, depresyona girer. Psikolojik sorunlarin var sanirim destek almalisin ve cocugunun yaninda olmalisin onun sana ihtiyaci var. Anneanne annenin yerini tutmaz ve bu sekilde devam edersen cocuk hep annem beni sevmedi sevgilisini tercih etti beni terk etti gibi duygulara kapilacak. Bunu istemezsin herhalde. Boyle seylerin izi 40 yasina gelse de insan silinmez.
Algılama kapasitenize hayran kaldım zira çok geniş.Ben kendi hayatımı özetledim. Burdan nasıl böyle bi çıkarım yaptınız şaşkınım. Kimseye kapanın vs demedim.bunlardan nasıl kurtuldum onu anlattım. Ördek damacana örneğinden ziyade üzerime bir canlı(?) misali saldırmanız sizin nekadar medeni olduğunuzun kanıtıdır.Damacana ve ordekler de kapansin mi zira onlara da tecavuz ediliyor.
Manyak bir tane degil ki bugun biri yemek teklif eder yarin baska birisi farkli bir davranista bulunabilir. Bu durumu sineye cekmemeli imkan oldugunda sikayette bulunmali. Devamli bazi seylerin ustu ortuldugu icin sapiklar cok rahat. Ailede ustu kapansin, sirkette kapansin. Adamlar cesaret buluyor. Hicbir sey yapilamiyorsa en azindan ifsa edip rezil edilmeleri lazim.yahu yok ne kanıtı. adam akşam yemeği teklif etmiş şansını denemiş..
cevap tabi sevgilimle beraber geliriz olabilirdi bitti gitti işte..
en büyük yaşadığı tacizde buymuş yemek teklifi..
Siz yazdiginiz mesajla ve sorunu sapiklarin beyninde aramak yerine kendinizde aradiginiz icin medeniyet seviyeniz cok belli sukur ben o seviyede degilim. Size sordugum bir soruyu saldiri sanacak kadar da algilama kapasiteniz var. Konusulmaya deger biri degilmissiniz devam edin haydi bakalim ilgilenmiyorum artik.Algılama kapasitenize hayran kaldım zira çok geniş.Ben kendi hayatımı özetledim. Burdan nasıl böyle bi çıkarım yaptınız şaşkınım. Kimseye kapanın vs demedim.bunlardan nasıl kurtuldum onu anlattım. Ördek damacana örneğinden ziyade üzerime bir canlı misali saldırmanız sizin nekadar medeni olduğunuzun kanıtıdır.
Tacize uğramayalım laf atılmasın diye hiç istemediğimiz bir hayatı yaşayalım değil mi ??kapanalım çözüm bu kadar basit ..sırf bize saygı duyulsun diye kapanalım ..ne kadar radikal düşünceleriniz var ... Çünkü açıklar yollu hersey onlara müstahak ama kapalılar melek dokunulmaz ...şimdi çıkar öyle demek istemedim saptırıyorsun dersin beni deli edersin ..demek istediğin tam anlamıyla bu ..Aynı durumları yaşadım malesef en son yaşadığımda da bi söz verdim kendime patron ile içiçe küçük bi firmada asla çalışmıcama dair ve çalışmadım. Sonra kapandım ve otobüste dolmuşta sapık sapık bakanlar gel buyur otur bacım demeye başladı. 50 yaşında heriflerin arabalarından bana öpücük atmaları, yolda gençlerin kıza bak demeleri hepsi bitti. Ben hayatımı değiştirmişim kapanarak. Bu benim tercihimdi, siz de farklı değişiklikler yapabilirsiniz. İş konusunda kurumsal bir firmada olmak çalışmayı daha da kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ya da sevgilinizle daha edepli bi hayat yaşamak insanların ve kendinizin size daha ciddi bakmasını sağlayabilir.
Bunu bukadar ters anlayacak kadar psikolojinizin bozuk olması beni çok üzdü.Tacize uğramayalım laf atılmasın diye hiç istemediğimiz bir hayatı yaşayalım değil mi ??kapanalım çözüm bu kadar basit ..sırf bize saygı duyulsun diye kapanalım ..ne kadar radikal düşünceleriniz var ... Çünkü açıklar yollu hersey onlara müstahak ama kapalılar melek dokunulmaz ...şimdi çıkar öyle demek istemedim saptırıyorsun dersin beni deli edersin ..demek istediğin tam anlamıyla bu ..
Kurumsal bir yerde çalışmak için belli bir eğitim seviyesi artı deneyim lazım ..insanlar şıp diye iş bulamıyor ....küçük dünyanda işler böyle yürüyebilir ama dünya çok farklı emin ol .. Yazık ya ..yazıklar olsun sizin gibi zihniyete ..
Aynı durumları yaşadım malesef en son yaşadığımda da bi söz verdim kendime patron ile içiçe küçük bi firmada asla çalışmıcama dair ve çalışmadım. Sonra kapandım ve otobüste dolmuşta sapık sapık bakanlar gel buyur otur bacım demeye başladı. 50 yaşında heriflerin arabalarından bana öpücük atmaları, yolda gençlerin kıza bak demeleri hepsi bitti. Ben hayatımı değiştirmişim kapanarak. Bu benim tercihimdi, siz de farklı değişiklikler yapabilirsiniz. İş konusunda kurumsal bir firmada olmak çalışmayı daha da kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ya da sevgilinizle daha edepli bi hayat yaşamak insanların ve kendinizin size daha ciddi bakmasını sağlayabilir.
Sen Piskolog musun nesin sen pardon ??Bunu bukadar ters anlayacak kadar psikolojinizin bozuk olması beni çok üzdü.
Ya her kadın yaşar bunları ancak ben giyim tarzımı değiştirdim ve bitti bunlar ben kendi hayatımdan örnek veriyorum insanlar saldırıyor, şimdi full makyajlı açık seçik kadınlarla makyajsız alımlı olmayan kadına bakış açısı çok farklı. Kesinlikle yadırgamıyorum. En yakın arkadaşlarım açık çok da güzeller bana ters olsa onlarla dostluk kuramam zaten. Herkes istediği hayatı yaşar. Ben sadece örnek verdim kendimden ÖRNEK..Ben de tesettürlüyüm hem de küçük yaşlardan beri. İşyerimde kendi halimde sakince çalışırken fazla diyaloğumun olmadığı ve 1 hafta sonra düğünü olacak firma sahibinin kardeşi "wolfrog gel kaçalım bu düğün ikimizin olsun" dedi. Şimdi ben bu adama ne ettim... İrili ufaklı başka şeyler de yaşadım yani. Ha konu sahibinin dediği gibi "her" işyerinde de yaşamadım cidden kaliteli insanlar tanıdım (şimdiki işyerim gibi). Ama yaşadım ne yalan söyliyim...
Kadınları suçladığım tek bir cümle gösterin bulamadığınızda kendinize haddinizi bildirmiş olacaksınız zaten. Seviye konusuna hiç girmiyorum bana cahil diyen alim olsa. Hadi canım.Sen Piskolog musun nesin sen pardon ??
Sana burdan haddini bildirirdim ama seviyene düşmeyeceğim ....senin bozuk bence hem niyettin hem kalbin hem de beynin ..bide oturmuş medeniyet dersi veriyorsun millete ..medeniyet nedir ??bunu biliyor musun ??insanların hayat tarzlarına saygı duymak önemli bir faktördür ..erkeklerin bozuk zihniyetini sorgulayacağına önleminizi alın ben şöle şöle yaptım diye akıl veriyorsun ..kadınlatı suçluyorsun ..bide oturmuş medeniyet bık bık hadi ya ..bu cahil geri düşüncelerinle mutluluklar benim için üzülme zira üzülecek bir durumda yaşamıyorum ..
Senin dediklerinden kapanın ben öyle yaptım kurtuldum çıkar ..tabi açık açık söyleyemezsin tepki alırsın diye ..Kadınları suçladığım tek bir cümle gösterin bulamadığınızda kendinize haddinizi bildirmiş olacaksınız zaten. Seviye konusuna hiç girmiyorum bana cahil diyen alim olsa. Hadi canım.
Seve seveÜff hadi kocana yemek pişir sen hadi
Manyak bir tane degil ki bugun biri yemek teklif eder yarin baska birisi farkli bir davranista bulunabilir. Bu durumu sineye cekmemeli imkan oldugunda sikayette bulunmali. Devamli bazi seylerin ustu ortuldugu icin sapiklar cok rahat. Ailede ustu kapansin, sirkette kapansin. Adamlar cesaret buluyor. Hicbir sey yapilamiyorsa en azindan ifsa edip rezil edilmeleri lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?