Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Bana biraz insanları yanlış anlıyosunuz gibi geldi.
En büyük taciz akşam yemeye çıkma teklifiydi demişsiniz. Yemek teklifi bana göre taciz değildir belki çoğuna göre de değildir. Ama bı sizin yaşadığınız en büyük taciz olayı. Bana bakış açınız biraz dar geldi bu konuya karşı.
Misal siz bi çocuktan hoşlandınız yemeğe davet ettiniz diyelim bu bi taciz mi yani?
Karşıdaki adam şansını denemiş sadece. Ha adam evlidir ya da senin ilişkini biliyodur vs bunlara rağmen teklif ediyodur o da onun karaktersizliğidir. Sert dille reddedersin olur biter. Çok abartılcak bi durum görmedim ben.
Tacizci bi adamı yaralamaktan sabıkalı erkek arkadaşınız da bence sizin abarttığınızı düşünüyo olabilir. Yoksa daha önce böyle bi konuya en büyük tepkiyi vermiş insanın şimdi size üç maymunu oynaması garip geldi doğrusu.

Kadın her gün iş yeri mi değiştirmiş ben mi kaçırdım orayı?En fazla kaç iş yerinde çalışmıştır,her gün tacize uğruyorum demiyor,bizim malum kafalı erkeklerimiz bir kadının sevgilisiyle yaşamasına ya da estetik yaptırmasına ya da basit olmasına mı bakar taciz etmek için?Elbette şuna katılıyorum samimi,içten,davranışlarında,özelini paylaşması konusunda temkinli olması gerekli!Ama özelini de paylaşmadan kıçına estetik de yaptırmayan,kadınların her gün tacize uğradığı hatta daha ileri gidildiği bir dünya da yaşıyoruz...

Yine söylüyorum bir annenin çocuğunu annesine bırakması da,sevgilisiyle yaşaması da estetik yaptırması da sizin ona tacizi reva görmenize sebep olamaz....İnsanları aşşağılarken şunu düşünmelisin abla tavsiyesi,başına gelmiş olanlar gelecek olanların garantisi değil!Şu yeniden evlenme sürecin 1 yıl değilde 10 yıl olsaydı eminim şu an farklı düşünürdün...Bu toplumda lanet olası sıfat olan dul kimliğini uzun bir süre üzerinde taşısaydın bunun ne zor bir misyon olduğunu anlardın...Şanslısın evet ama kimse senin kadar şanslı olamayabiliyor....Şanslı olman da basit olmamanı sağlıyor sanırım....

Arkadaşlar,

Kadın konuyu kızı ile olan ilişkisi ya da estetik müdehaleleri için açmamış, dolayısı ile bu konular şu an paylaştığı sıkıntısından bağımsız. Bir kaç kişi kızı üzerinden, sevgilisi üzerinden, estetik üzerinden bu tacizleri hak ettiği yorumunu yapmış. Biliyor musunuz o sapık dediğimiz erkekleri kadınlar doğurup, büyütüyor. Erkekleri o şekilde yetiştiren de böyle düşünen kadınlar. Bir kadının anne-kız ilişkisini eleştirebilirsiniz, kızını bırakıp sevgilisi ile yaşamasını eleştirebilirsiniz ama asla estetik ameliyatını eleştiremezsiniz. Estetikli ve çocuğundan ayrı yaşıyor diye hak etmek değil, para karşılığı seks yapan kadınlar bile tacizi hak etmiyor. Sizin mantıkla bakarsak siz de birilerinin ahlak anlayışına uymuyorsunuzdur. Saçınız havalıdır, sıfır kol ya da çarşafdan açık giyiniyorsunuzdur. Bazı ahlak bekçilerine göre de siz ahlaksızsınız mesela, o zaman tacizi hak ediyorsunuz öyle mi? Ahlak dediğiniz kime göre, neye göre? Ne olur oğullarınızı da böyle yetiştirmeyin, artık dünya daha güzel bir yer olsun.

Bende boşandım 29 yaşındayım oğlum da war 8 yaşında...
Bakımlıyım, makyajda yaparım ve güzel de giyinirim...
Ve ayrıca iş yeride boşandığımı ve ailemle yaşadığımı oğlumun da olduğunu biliyorlar.
Müdürlerim ve iş arkadaşlarım...
Ama Allah'a şükür 4 senedir çalıştığım firmada hiç kimse tarafından tacize uğramadım.
Dul olmak bu duruma etken değil bence..
Sütü bozuk insan varsa işin içinde, ozaman olabilecek bişi bu...
Çok şükür ki sütü bozuk şe*siz insanlara denk gelmedim ben...

24 yaşında boşandım ve 33 yaşımda yeniden evlendim,tacize uğradığım sütü bozuklarla çalıştığım bir iş yerimde oldu,uğramadığım tamamen şerefli insanlardan oluşan bir iş yerimde oldu.İlk iş yerimde kaşlarımı çatıp sürekli ciddi ve mesafeli olmama rağmen,alnımda oluşan kırışıklık da cabası,sürekli erkeklerle muhattap oldum kolay lokma mı gibi basit kişiliksiz bir soruyu fiile dökenler de oldu ne cür'et değil mi?...Sokakta yürürken tacize uğrayanların elbette önünde kimlik kartları olmuyor,buna sokakta maruz kalan kadınlar da vardır ama yaşadığımız toplumda en azından ben bu şekilde maruz kaldım,tabi ki bir çok kadının boşanmış olması da gerekmiyor....İş karşı cinsin şerefinden,kişiliğinden ve basitliğinden geçiyor....

Cherry sana kesinlikle katırlıyorum!
Cute'nin de söylemek istediği tam olarak buydu

Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt

Şu formda bu sözleri arkadaşınız değilde bir başkası söylese topa tutarsınız ......Adil olun arkadaşınızda olsa başka bir hemcinsine bu sözleri söyleyen,sonrasında da dansöz gibi kıvıranı ne tasdik edin ne de aklamaya çalışın......Sadece adil olun.........Ama onu demek istememiş hı hı mutlaka öyledir.......

+100000000000000

inan ki burda yazılanlaa hiç şaşırmadım bazı proğramlar var s......e gibi proğramlar akşamları eşim maç izlemeye girince bazen takılırız oraya.Bir iki saf kız canlı yayın açar abaza Türk erkeklerinin yorumlarını küfürlerini görmen lazım.Tüm abazalar burda toplanmış.Allah yardımcın olsun bacım.

Normalde o çok naif yapma lütfen (!)

Tabi ki
İsteyen istediği gibi yaşar. hiçbir şey sen tacizi hakettin cümlesini kurdurtamaz

Olamaz tabi ki
Kişisel tercihler asla taciz sebebi olamaz
İyi, kötü, yeterli anne olmak/olmamak bu kadının kendi tercihi kimseyi ilgilendirmez
Bu kafaya göre yetersiz anne olan herkes sokakta tecavüzü hakediyor
Hiçbir şey taciz sebebi olamaz
Kadınlar kadınlara basit, yollu vb damgalar yapıştırınce iyice sinirleniyorum

Tacizi bir kenara bırakırsak hayat tarzını hayata bakışını doğru bulmam mümkün değil, sabıkalı bir adamla yaşayıp çocuğunu anneanneye bırakmak sonra da adama beni çalıştırıyor diye serzenişte bulunmak...Çok değişik bir bakış açısı,bence de zengin bir alternatif düşünmelisin çalışasın yoksa

Ayrıca tacize şakaya vurarak laf değiştirerek anlamazdan gelerek engel olamazsın ağzının dolusuyla küfür edersin gerekirse, tacizin kılık kıyafetle alakası olsa ortadoğuda görülmezdi, dolayısıyla istediğin gibi giyinebilirsin

İnsanların kendini bulması önemli,hayata burdan bakıyorum demesi ve ona göre yaşaması,şimdi bir kadın sabıkalı birine aşık olup çocuğunu annesine bırakıp kişiyle eve çıkıyor, buna tercih derim saygı duyarım ve o kadının kendi ayakları üzerinde duran özgür ruhlu bir kadın olduğunu varsayarım, ama o kadın sevgilim evi geçindiremiyor beni çalıştırıyor derse kafam karışır, hayır yani sen kendi ayakları üzerinde duran ozgur bir kadın misin yoksa ataerkil kültürün bir kadın ferdi misin

Okuya okuya geliyorum ve CuteMom ne demiş öyle ağzım ayrıldı, hiç yakıştıramadım, evet benim için de eleştirilesi bir konu çocuğuna sahip çıkmaması, ama bunun tacizle alakası yok, fahişelik yapıp çocuğuna bakan büyüten okutan anneler de var onları nereye koyacağız

Kaldı ki Cute sen de çok güzel ve gösterişli bir kadınsın, öyle ağır ciddi bir havanda yok hatta bir konuda beni kiralık aşktaki koraya benzetirler demiştin, yani sıcak canayakın birisin, yarın sen de tacize uğrayabilirsin evli ve çocuğunla aynı evde yaşıyor olman inan sapıkların umrunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…