- 1 Kasım 2016
- 329
- 343
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
Kadın her gün iş yeri mi değiştirmiş ben mi kaçırdım orayı?En fazla kaç iş yerinde çalışmıştır,her gün tacize uğruyorum demiyor,bizim malum kafalı erkeklerimiz bir kadının sevgilisiyle yaşamasına ya da estetik yaptırmasına ya da basit olmasına mı bakar taciz etmek için?Elbette şuna katılıyorum samimi,içten,davranışlarında,özelini paylaşması konusunda temkinli olması gerekli!Ama özelini de paylaşmadan kıçına estetik de yaptırmayan,kadınların her gün tacize uğradığı hatta daha ileri gidildiği bir dünya da yaşıyoruz...kesinlikle sorun vajina kafalilarda doğru ama niye hep aynı vajinanin başına geliyor aynı şey. ben de yazmiim dedim ama dayanamadım. kesinlikle tacizi tabi ki de savunmuyorum kesinlikle hiç kimse hak etmez ama hep bana olursa da bi kere de ben ne yaptım da bunlar oluyor derim. gerçi ben bunu her konuda derim yani farkı konularda bile olsa hep aynı muameleyi goruyosam biraz da kendimde ararım, bide konu sahibi yaptirdiklarim disardan beli olmuyor ki gibi bi yorum yapmış artık erkekler bile estetikten anlıyor. burnunu göğsünü yaptirdiysan ister çuval giy anlaşılır o hele burun kesin anlaşılır. bide sürekli avans istiyorsan arkandan burda dedikleri gibi yaptirirsan aç kalirsin tabi diye de düşünürler
Yine söylüyorum bir annenin çocuğunu annesine bırakması da,sevgilisiyle yaşaması da estetik yaptırması da sizin ona tacizi reva görmenize sebep olamaz....İnsanları aşşağılarken şunu düşünmelisin abla tavsiyesi,başına gelmiş olanlar gelecek olanların garantisi değil!Şu yeniden evlenme sürecin 1 yıl değilde 10 yıl olsaydı eminim şu an farklı düşünürdün...Bu toplumda lanet olası sıfat olan dul kimliğini uzun bir süre üzerinde taşısaydın bunun ne zor bir misyon olduğunu anlardın...Şanslısın evet ama kimse senin kadar şanslı olamayabiliyor....Şanslı olman da basit olmamanı sağlıyor sanırım....Bızım ulkemızde bılırsın kı anneler ozeldır , analık cok onemsenır bır olgu
cocugunu erkek arkadasıyla yasayabılmek ıcın 2 senedır annesınde bırakan bır kadının varlıgına ısyerındekı erkekler neden saygı duysun kı sahsen benım arkadasım bıle olamaz. Hem sevgılısıyle yasayıp hemde cocugunu yanında buyutseydı bakıs acım bu olmazdı ama ben masum bakamıyorum. Evet basıt goruyorum tacızı tecavuzu hakedıyor demıyorum ama sebebler bunlar , bu tacızı ben yemeyecegım ya elbette.
Ve ayrıca bu surecte eskı esıyle basırmaya calısıyor ısyerınde buna sahıt olan erkeklerde elını uzatabılecegını dusunuyor cunku normal bır hayat yasamıyor , asla
24 yaşında boşandım ve 33 yaşımda yeniden evlendim,tacize uğradığım sütü bozuklarla çalıştığım bir iş yerimde oldu,uğramadığım tamamen şerefli insanlardan oluşan bir iş yerimde oldu.İlk iş yerimde kaşlarımı çatıp sürekli ciddi ve mesafeli olmama rağmen,alnımda oluşan kırışıklık da cabası,sürekli erkeklerle muhattap oldum kolay lokma mı gibi basit kişiliksiz bir soruyu fiile dökenler de oldu ne cür'et değil mi?...Sokakta yürürken tacize uğrayanların elbette önünde kimlik kartları olmuyor,buna sokakta maruz kalan kadınlar da vardır ama yaşadığımız toplumda en azından ben bu şekilde maruz kaldım,tabi ki bir çok kadının boşanmış olması da gerekmiyor....İş karşı cinsin şerefinden,kişiliğinden ve basitliğinden geçiyor....Bende boşandım 29 yaşındayım oğlum da war 8 yaşında...
Bakımlıyım, makyajda yaparım ve güzel de giyinirim...
Ve ayrıca iş yeride boşandığımı ve ailemle yaşadığımı oğlumun da olduğunu biliyorlar.
Müdürlerim ve iş arkadaşlarım...
Ama Allah'a şükür 4 senedir çalıştığım firmada hiç kimse tarafından tacize uğramadım.
Dul olmak bu duruma etken değil bence..
Sütü bozuk insan varsa işin içinde, ozaman olabilecek bişi bu...
Çok şükür ki sütü bozuk şe*siz insanlara denk gelmedim ben...
Cherry sana kesinlikle katırlıyorum!Burayı ben de anlayamadım
Kredi kartı parasıyla yani olmayan bir parayla estetik yaptırıp sonra da şirketten sürekli avans istemek nedir??!! Konu sahibesinin bir değil birçok yeri estetikli. Şirketten sürekli avans isterseniz profesyonel olarak ciddiye alınmak mümkün değil. Bana göre doğru olan önce parayı dekleyip sonra ameliyat yaptırmak.
Sabıkalı bir adamla yaşamak için evladından vazgeçmiş
Borç içinde yüzüyor hala akıllanmayıp kendini daha çok borca batırmış ameliyat diye
Parayı g.t meme yerine keşke evladının eğitimine yatırsaymış
Bunu da geçtim çocuğa yazık ana böyle bir cins babası kimbilir ne cins
Çocuğa gerçekten acıdım
Konu sahibesinin de aklı yerinde değil bence
Bu demek değil ki tacizi hak ediyor
Lakin bir an önce kendine gelip saçma finansal alışkanlıklarından vazgeçse iyi olur
+10000000000000024 yaşında boşandım ve 33 yaşımda yeniden evlendim,tacize uğradığım sütü bozuklarla çalıştığım bir iş yerimde oldu,uğramadığım tamamen şerefli insanlardan oluşan bir iş yerimde oldu.İlk iş yerimde kaşlarımı çatıp sürekli ciddi ve mesafeli olmama rağmen,alnımda oluşan kırışıklık da cabası,sürekli erkeklerle muhattap oldum kolay lokma mı gibi basit kişiliksiz bir soruyu fiile dökenler de oldu ne cür'et değil mi?...Sokakta yürürken tacize uğrayanların elbette önünde kimlik kartları olmuyor,buna sokakta maruz kalan kadınlar da vardır ama yaşadığımız toplumda en azından ben bu şekilde maruz kaldım,tabi ki bir çok kadının boşanmış olması da gerekmiyor....İş karşı cinsin şerefinden,kişiliğinden ve basitliğinden geçiyor....
Normalde o çok naif yapma lütfen (!)Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
Şu formda bu sözleri arkadaşınız değilde bir başkası söylese topa tutarsınız ......Adil olun arkadaşınızda olsa başka bir hemcinsine bu sözleri söyleyen,sonrasında da dansöz gibi kıvıranı ne tasdik edin ne de aklamaya çalışın......Sadece adil olun.........Ama onu demek istememiş hı hı mutlaka öyledir.......
Mesele kadının taciz edilmesi. Çocuğuyla ilgili konusunda ben zaten düşüncemi belirtmişim. Tasvip ediyorum demiyorum. Ama buradaki bazı bayanlar çocuğunu oraya bırakmışsın. Yok estetik yaptırmışsın. Aman efendin sabıkaşı biriyle beraber yaşamışsın diyerek " sen tacizi hakediyorsun" demeye getiriyorlar.
Taciz, tecavüz vb. Şeyler hiç bir şekilde meşrulaştırılamaz. Yapılmamalı bu.
Yine söylüyorum bir annenin çocuğunu annesine bırakması da,sevgilisiyle yaşaması da estetik yaptırması da sizin ona tacizi reva görmenize sebep olamaz....İnsanları aşşağılarken şunu düşünmelisin abla tavsiyesi,başına gelmiş olanlar gelecek olanların garantisi değil!Şu yeniden evlenme sürecin 1 yıl değilde 10 yıl olsaydı eminim şu an farklı düşünürdün...Bu toplumda lanet olası sıfat olan dul kimliğini uzun bir süre üzerinde taşısaydın bunun ne zor bir misyon olduğunu anlardın...Şanslısın evet ama kimse senin kadar şanslı olamayabiliyor....Şanslı olman da basit olmamanı sağlıyor sanırım....
Dar pantolon giyme dar t_shirt giyme hep bol giy tunik giy mesela dizlerine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?