- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Love_Women
-
Anlatınca sinirleniyor tepki veriyor.bu işyerinde böyle bir olay olduğunu henüz kendisine iletmedim.Söylesem göndermez buraya.Bu sefer başka yer aramak zorunda kalırım.Orada da başıma aynı şey gelecek.İstistasız olan bişey çünkü şans mı nedir bilemedim
Ben direk böyle şeylere karşıyım diyorum veya karşı tarafın yaptığını şakaymış gibi göstermeye çalışıyorum,Bazen de cevap vermiyorumMesaj tekrarı
Hayır dile getirmedim ama belli bir süre sonra anlaşılıyor sürekli iç içe ortamda olduğumuz için.
Ancak olayın bu olduğunu düşünmüyorum.Ben yaklaşık 2 yıldır bu şirketteyim.Ondan önce evliydim ve evliyken tüm işyerlerimde aynı problemleri yaşadım.Gerçekten bıktım artık
Evet cunku ulkemiz aynen su sekilde;Şerefsiz çok o yüzden. Sapık her yerde. Bu tip tacizcilerin çoğu evlilerden çıkıyor genelde.
Siz ve burdaki herkes özel hayatınızdan işyerinde kimseye bahsetmeyin. Sevgiliniz olduğunu nerden biliyorlar mesela? Yanlış anlamayın, bu sapıkların içli dışlı olmadığınızı kafalarına girmesine birazcık yardımcı olabilir ancak.
Elin adamını niye doyuruyorsun ki zaten kocan bile değil. Garip bir yaşantın var. Ailenle neden kalmıyorsun? Bazı kişiler pantolon t-shirt giyse de çok dikkat çekebiliyor belki çok güzelsinizdir. Ya da aşırı mı makyaj yapıyorsunuz? Sırf makyajı yüzünden de taciz edilebiliyor insanlar maalesef.Bıktım!!!çalışmak zorunda olmasam asla çalışmayacağım.Ama çok zor durumdayım.Hem de çok.Bir ton borcum var.Her girdiğim işyerinde patron tarafından dokunarak değil ama alttan alttan sözlü tacizlere maruz kalıyorum.Sırf bu yüzden sürekli pantolon tshirt giyiyorum.Makyaj yapmıyorum.Ortamdaki iş arkadaşlarımla bey'li siz'li biz'li konuşuyorum mesafe koyuyorum ama yok.Şaka yollu veya ağız aramak için sürekli sözlü tacize maruz kalıyorum!!!Sözlü taciz derken,yemeğe davet edilme,erkek arkadaşımdan ayrılmamı söyleme,(zengin birisini bulmalıymışım yapamazmısım onunla,bunlara neyse!!!!!!)çok güzelsin,biri omuzlarıma masaj yapsın(bana bakarak diyor-küfür etmek istiyorum ya)Ve bunu yapanlar da hep evli ve yeni çocuklular oluyor.Adamın karısı duysa ne tepki verir acaba!!!!Anlamamazlıktan gelmekten ve şakaya vurmaktan bıktım artık.ilk iş deneyimimde 18 yaşlarındaydım ve 50li yaşlarda bi çalışan tarafından elle tacize uğradım ve ortalığı ayağa kaldırarak oradan defolup gittim.
Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Bunlar sadece şimdiki işyerimde değil istisnasız her işyerimde oluyor.Bi tanesi çalışmamın 3. ayında cvmden ev telefonumu bulup evi aramıştı yaa
Benimki adam yaralamaktan sabıkalı,korkuyorum.Anlatsam yapacaklarını engelleyemem.Ama buradan çıkmak da çözüm değil.Diyorum ya istisnasız başıma geliyor.Yani dediğim gibi insanların zihniyeti bozuk erkek arkadaşınızla yaşayıp yaşamama kararı size aittir sırf bu yüzden size ne kadar da -çok özür dileyerek- basit bir kız gözüyle bakıyorlarsa bu sizin hatanız değil onların öküzlüğüdür takmayın boşverin. Ben böyle bir şey yaşasım sevgilim heralde adamları delik deşşik ederdi o kadar kıskançtır beyimiz
Şaka değil işte bu gerçek. Siz sert olmadığınız sürece bu tacizler devam edecek. Şikayet edin.Ben direk böyle şeylere karşıyım diyorum veya karşı tarafın yaptığını şakaymış gibi göstermeye çalışıyorum,Bazen de cevap vermiyorum
Nasıl anlayamadım
Benimki adam yaralamaktan sabıkalı,korkuyorum.Anlatsam yapacaklarını engelleyemem.Ama buradan çıkmak da çözüm değil.Diyorum ya istisnasız başıma geliyor.
Benimki adam yaralamaktan sabıkalı,korkuyorum.Anlatsam yapacaklarını engelleyemem.Ama buradan çıkmak da çözüm değil.Diyorum ya istisnasız başıma geliyor.
sevgilimle aynı evde kalıyordum
bunu patronum da birlikte çalıştığımız 50 ye yakın kişi de biliyordu
hatta yıllar sonra patronun bunu, beni övmek için başkaca kişilere anlattığını da duydum
kimse beni taciz etmedi
yani gel kahve içelim yemeğe gidelim bence taciz değildir de ima yahut bir tık altına dahi kimse yeltenemezdi
siz dik ve net olunca kimse kiminle yaşadığınız hakkında tek lakırdı dahi edemiyor
tecrübe ile sabit
Elin adamını doyurmak değil.Sevdiğim adamla yaşıyorum ve tüm giderleri ortak paylaşıyoruz.Garip yaşantı derken anlayamadım?Herkes evli olmak zorunda değil.Sevdiğim erkekle aynı evde yaşıyorum evliliği çok kutsal görmüyorum açıkçası.Özellikle kkde okuduğum ve çevremde yaşadığım bir çok olaydan dolayı.Konu zaten erkek arkadaşımla yaşamam da değil.Elin adamını niye doyuruyorsun ki zaten kocan bile değil. Garip bir yaşantın var. Ailenle neden kalmıyorsun? Bazı kişiler pantolon t-shirt giyse de çok dikkat çekebiliyor belki çok güzelsinizdir. Ya da aşırı mı makyaj yapıyorsunuz? Sırf makyajı yüzünden de taciz edilebiliyor insanlar maalesef.
Bu olaylara maruz kaldığımı biliyor hala beni gönderiyor diye kızıyorsunuz ya,neden bildiği halde bu kadar rahat davranıyor ona takıldım,şaşırdımNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?