Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Evet benmde başıma gelmişti defalarca birçok işimden bu sebeple ayrılmıştım patron denen mahluklar nedense yanlarında çalışan insanlarada böyle yavşama hakkı görüyor kendinde.özel hayatınızdan bahsetmeyin yani biliyorlarki ayrıl ondan falan diyorlar en başından hiç bunları konuşacak kadar samimiyet yaratmayın

Yani dediğim gibi insanların zihniyeti bozuk erkek arkadaşınızla yaşayıp yaşamama kararı size aittir sırf bu yüzden size ne kadar da -çok özür dileyerek- basit bir kız gözüyle bakıyorlarsa bu sizin hatanız değil onların öküzlüğüdür takmayın boşverin. Ben böyle bir şey yaşasım sevgilim heralde adamları delik deşşik ederdi o kadar kıskançtır beyimiz

Siz ayrica yinede kacinsaydiniz ksske ev mevzusunu belli etmekte.

Evet cunku ulkemiz aynen su sekilde;
Sevgilim var =yollu bu yollu
Sevgilimle beraber yasiyorum=demek ki ben istesem bana da gelir kolay lokma
Sevgilimin maddi durumu kotu=parasini verirsem bana da gelir
Valla igreniyorum artik su insanlardan, sapiklar kusatmis her kose basini

Elin adamını niye doyuruyorsun ki zaten kocan bile değil. Garip bir yaşantın var. Ailenle neden kalmıyorsun? Bazı kişiler pantolon t-shirt giyse de çok dikkat çekebiliyor belki çok güzelsinizdir. Ya da aşırı mı makyaj yapıyorsunuz? Sırf makyajı yüzünden de taciz edilebiliyor insanlar maalesef.

Benimki adam yaralamaktan sabıkalı,korkuyorum.Anlatsam yapacaklarını engelleyemem.Ama buradan çıkmak da çözüm değil.Diyorum ya istisnasız başıma geliyor.

Ben direk böyle şeylere karşıyım diyorum veya karşı tarafın yaptığını şakaymış gibi göstermeye çalışıyorum,Bazen de cevap vermiyorum
Şaka değil işte bu gerçek. Siz sert olmadığınız sürece bu tacizler devam edecek. Şikayet edin.

Nasıl anlayamadım

her girdiğim iş yerinde tacize uğruyorum. sevgilim de bunu biliyo çalışmama izin veriyo ne demek? ne alaka yani? sevgiliniz olmadığını düşünün yine çalışmak zorunda kalacaktınız.

Benimki adam yaralamaktan sabıkalı,korkuyorum.Anlatsam yapacaklarını engelleyemem.Ama buradan çıkmak da çözüm değil.Diyorum ya istisnasız başıma geliyor.

Tüm söyledikleriniz bana altın suyuna batırılmışsınız izlenimini verdi vallahi ne yalan söyleyeyim

Onceden evlilik gecirmissiniz, simdi okudum. Ulkemizde zaten bosanan kadina ne gozle bakildigini hepimiz biliyoruz. Ben yerinizde olsam bu sapiklari videoya ceker sonra burunlarina sokarim. Karina gondereyim mi bunlari veya mahkemeye verip kapattirayim mi bu is yerini diye agzina ederim hepsinin tek tek

Hanımefendi şaşkınım. İt kopuk denen türden biriyle mi birliktesiniz??,?!

Is yerinin hangi sehirde hangi semtte oldugunuzda onemli bi faktordur.
Mesela diyarbakirda 3/4 es normal olan bi yerde kacinilmaz biseydir siz " sevglimle ayni evde kaliyorum" demenizin ardindan gelen taciz. Diyarbakir bir ornek.
Bu istanbulun belirli semtlerindede olabilir.

Elin adamını doyurmak değil.Sevdiğim adamla yaşıyorum ve tüm giderleri ortak paylaşıyoruz.Garip yaşantı derken anlayamadım?Herkes evli olmak zorunda değil.Sevdiğim erkekle aynı evde yaşıyorum evliliği çok kutsal görmüyorum açıkçası.Özellikle kkde okuduğum ve çevremde yaşadığım bir çok olaydan dolayı.Konu zaten erkek arkadaşımla yaşamam da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…