Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

İstanbulun orta halli semtlerinden birinde.Ne varoş ne lüx.Gerçekten psikolojim bozulacak artık

Neden hep sunu yapmisinizdir o yuzden yapilmistir denilerek sanki taciz hakliymis gibi yazilmis
Serefsiz erkek dolu ortalik yapan hic tanimadigina da yapiyor
Cazgir ol konu sahibi sana bu tur konusan davranan insana öyle bir cvp verki cesaret edemesin bidaha
Bu tur insanlar her yerde var sebebi kadin olman

Mesafeliyim diyorsunuzda erkek arkadaşınıza ve erkek arkadaşınız maddi durumuna kadar nereden biliyorlar? Bence siz kendınızce mesafeli oldugunuzu sanıyorsunuz ama aslında yapamıyorsunuz.
Maddi sıkıntı çektiğimde sürekli içeriden avans aldığım için olabilir.

Borcum var demissiniz ne borcu? Onceki evliliginizle alakali bir durum mu var?

Aynen zaten hep kadında suç aranır şekil A'daki gibi.Bu hep bir kısırdöngü biliyormusun.Çalıştığım yerlerin çoğundan sert cvp verdiğim ve terslediğim için saçma bi sebep bulup çıkarttılar.Ve başka bir iş buldum ve yine aynısı ve yine aynısı.Dönüp duruyor

boşanmış ve erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan kadın olduğunuz için bu şerefsizler sürüsü sanki her b.ka açık kadın gibi algılıyor sizi.
Türk erkeğinin rezilliğinden iğrençliğinden hep tiksindim hala tiksiniyorum.
(istisnalar hariç hanımlar)

daha kurumsal işleri tercih etmenizi öneririm. kısa vadede bu adiliği önlemek için maalesef bizim sesimiz yetmiyor çünkü.

Erkek arkadasinin borcu icin mi calisiyorsn anlamadm nasil ayrilinca maddi olarak rahatliuosun orya takildm.erkek atkadasin sahipleyici biri drgilms onla omur gecmz evlenince sikinti olur calistirir bence

Ama evliyken de başıma kaç tane iş yerinde geldi bu olaylar ya.

İş değiştir ,değiştirdiysen bir daha değiştir ..tacizcileri rezil et ,susma ! Bir süre çalışma, ailenle yasa ve geçim sıkıntısını dert etme ..sonrasında daha sağlam başlarsın ..

Ne olursa olsun dik dur !

Aynen
Benim de başıma geldi
Kaldı ki ben işyerimde sadece çalışırım asla özel hayat konuşmam
Yani kimseye "sebep" vermedim
Hem de çok büyük ve kurumsal bir şirkette başıma geldi
Gerisini siz düşünün

Erkek arkadasinin borcu icin mi calisiyorsn anlamadm nasil ayrilinca maddi olarak rahatliuosun orya takildm.erkek atkadasin sahipleyici biri drgilms onla omur gecmz evlenince sikinti olur calistirir bence
Hayır asla.Tüm giderlere ortağız.Aynen çalıştıracağını biliyorum.Sırf bu yüzden sevdiğim halde ayrılmayı düşünüyorum.Çalışmak istemiyorum zaten bir de bu olaylar hepten soğuyorum ya

Kredi kartı borçlarım var
Uzuldum ;( borc isi cok zor. Sehir degistirme imkaniniz var mi? Baska bir sehirde kurumsal bir yerde calismak gibi bir sansiniz? Elbette herkes evli olmak zorunda degil. Sucu kendinizde aramayin,tacizin tek sebebi kadin olmaniz ve vajinaniz olmasi malesef

İstanbulun orta halli semtlerinden birinde.Ne varoş ne lüx.Gerçekten psikolojim bozulacak artık
Bu bi sebep olabilir hala.
Ama bence siz yine mesafeyi koruyamadiginizdan dolayi bu.
Medeni durumunuzu bilmelerine gerek yok. Laf arasi olsa bile.
Ayrica ses tonunuzu sormustum bi onceki yorumumda gormedinz galiba.
Hic ses tonunuzun hakkinda bi yorum aldinizmi cevrenizden?

Maddi sıkıntı çektiğimde sürekli içeriden avans aldığım için olabilir.

Ee birlikte yasadıgınızı nerden bılıyorlar? Bunu söylemek zorunda değildiniz bence. Hakkınızda haddinden fazla şey biliyorlar. Tepkilerinizde yumuşak olduğu için rahat rahat isteyen istedıgını söylüyor demekki

Ama evliyken de başıma kaç tane iş yerinde geldi bu olaylar ya.

Her yerde var çünkü
Taciz şikayetinde bulununca bu b.ku yiyen erkek değil, şikayet eden kadın işten çıkarılıyor hep. Erkekler birbirini tutuyor biz mağdur oluyoruz

Ya sesini çıkarmicaksın ya işinden olucaksın şeklinde oluyor maalesef. Tacize sesini çıkaran işten çıkarılıyor

Bence de mesafenizi koruyamiyorsunuz. Sevgiliniz olduğunu hadi biliyor patronunuz onun maddi durumunu nereden biliyor? Birlikte yaşadığınızı da iş yerinde kimseye söylemeyin. Kız arkadaşlarınız da dahil kimseyle samimiyet kurmayın. Günaydın iyi akşamlar dışında iş dışında iletişim kurmayın. Normalde bu kadarı fazla tabiki ama sizin yaşadığınız durumdan dolayı gerekli bu önlem. Tesadüf değil çünkü. Yıllarca çalıştım, çok da iş degistim ne patronlarından ne çalışma arkadaşlarımdan en ufak ters hareket görmedim. Yumuşak yüzlü olmayın. Rahatsız olduğunuz şeylerde anlamazlıktan gelmek yada gülüp geçmek istemem yan cebine koy olarak algılanır. Tepki verin bakislarinizla sozlerinizle hadlerini bildirin.

Bir işyerinde çalışıyordum.Patron yine başladı saçma sapan konuşmaya.Hiç cvp vermedim.Ses kaydı yaptım gizlice konuşurken o.Eşine yollayacaktım.Vazgeçtim adamın akrabası da aynı yerde çalışıyordu.Verdim ses kaydını ona.Ben bu yüzden ayrılıyorum işten dedim ertesi gün ayrıldım.Ya daha neler neler bıktım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…