Her gn Kaynvalide ziyareti:(

1. aaaaaahhhhhhhh ahhhh..kelin ilacı olsa kendi başına sürer,benim eşimde hergün değilde 2 günde 1 oraya gitmek istiyor,bazen direniyorum ozamanda huzur bırakmıyo,,burdan bu tür kardeşleri yakınları olan herkese sesleniyorum,,lütfen ailesiyle eşi arasında ortayı bulamayan ana kuzuları hiç evlenmesin,evlenipte milletin kızının başını yakmasın ,annelerinin dizinin dibinde otursunlar..:15:

ölü konumu?? evet ölü konuymuş..hay allahım milletinişi gücü yok heralde ya...neyse toplumsal msjımın arkasındayım yinede...

Yahu olacak iş mi bu şimdi..Ara sayfalardan birinde birileri yazmış hiç dikkat etmeden e tabi devamı da gelmiş..:) Ölmüş konuymuş meğer..:)

ayyy canım seni en iyi ben anlıyorum
ewli olmadığım halde!!!! neim kayınpederimde ölmüş
k.walidemle başka sehirdeyiz sözlüm asker... bizden önce 20,15 we 4 senelik ewli çocukları olmasına rağmen k.walidem bana kafayı takmış durumda yüzümyumuşak herseye eywallah diyorum diye kadın benle yasama arzusunda
ya tamam anlarım eşi yok ama bişi olsa yeni ewlinin yanına mı yoksa daha önceden evli 3 çocuğunun yanına mi yakışır üstelik benden sağlam
we ayrı ewi de war...
birde hiç birlikte yaşayacağım bi insana benzemiyor yaptığı yemeği asla yiyemiyorum
yersem de hasta oluyrum
yukarda Allah ım sahit olsun ki sözlüm zehirlenince başka bi şehrin köyünden Buraya geldi
yemin ederim ki ei kokuttu evde duramıodum
yemek yapar pis tencereyi dolaba koyar sora onda gene yemek yapar
aysbergle sarma sarar
değişik bi kokusu wardır
10 saatlik otobüs yolculuğundan gelmiştir ama banyoya girmez üsüne 8 10 gün bekler iyice kokar öyle banyoya girer
ya ben akıl sır erdiremiyorum
benimde köylülerim war
içlerinde okuma yazma bilmeyen war
ama insan biraz kendini geliştirir ya
ya benim erkek kardeşim 15 yaşında Allah şahit o bile kayınwalidemden daha temiz ,
bide sözlüm lk baştan beraber yasarız diodu olmaz demiştim
ki çok şükür bi wesile ile 8 ay hergün 2 3 saat gördüm
şok oldum yaaaa
ya birde tamam bi insan temiz olmayabilir anlarım annesi öğretmemiş başkasındanda görmemiş içindede yokmul der anlarım
ama asla kapı dinlemeyi, festlık yapmayı, haksızlık yapmayı, umursamazlığı, anlamam
her konuşmamızda bakıyorumki sözlümle beni dinlio.....
tamam dinlesen muhalafet oluo, kendi temizliğinden haberi yok benim düğün dernek adetlerimi küçümsüo...
nışanda erkek yeşil bi örtü atar omzuna, kızda kırmızı örter bunu ayıplıyo sanki maddi yüke sokuyorum onları ahhhh ahhh

kızlar actığım konuara profilimden bakında sizde bana bi akıl werin yaaaaaaaaa başımın belası kaynanam yaaaaaaaa

Back
X