• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gn Kaynvalide ziyareti:(

dün gittik aslında çokda kötü geçmedi kayınvalidem bana bayaa iyi davrandı aslında son dönemde bana baya iyi davrandıgını farkettım ama gecmıste bana yasattıklarını unutmakta güçlük çekiyordum ama şimdi ona karsı kötü duygular beslemediğimi farkettim affedicem onu galiba hatta yarın ona dolma götürücem sonucta hayatta tek tutunacak dalı çocukları kalmış ondan koparmaya çalışmak çoz acımasızca geldı bana hiç benim tarzım diil olsun napim yanında sıkılıyorrum ama bende bir gün anne olacağım

bir tanem sakın üzülme her şey zamanla yoluna girer.benimde ilk evlendiğimde eşim sürekli annesine gidiyordu eve gelmeden önce.şimdi evleneli 2 yıl oldu.onun eve gelmek için sabırsızlanmasını sağla bence.gün içinde msj at ona.aşk çağrısı yap:jeyyar:.kendine bağla.bilmiyorum zaten ailesi beni istemiyor gönüllü olarak birde kocamı her gün orda bıraksaydım belli bir zaman sonra bana karşı kışırtacağından emindim çünkü... eşini sevgi ve şevkatle kendine bağla.ve dır dır yapma:oklava:.benim kocam ve tüm kocaların dışarı kaçmasındakş en büyük etken bu bence...

hiç normal bir durum değil ..madem bir tek yatmaya gelcekti eve niçin evleniyor bu adamlar yaa....bence siizn kadar sabırlı olurmuydum bilmem....açık açık sizinde aynı şartlarda annenizle bütün gün vakit geçirseniz ortada evlilk olmayacağını söyleyin ..artık düşünmesi gerekn yerin burası olduğunu söyleyin...olmazki çok sağlıksız bir durum .. bence sdakın çocuk yapmayın benim babmda sizin eşinşiz gibiydi inanın çocukğu bile pek takmıyorlar yani ...allah yardımcınız olsun.... bana düşmez ama eğer hata yaptığının düşünmüyorsa evliliği sürdürmek biraz zor olur...

bizde sürekli kayinvalidem gile gidiyoruz ve artik fenalik geldi bana biz gitmesek bile her gün cagiriyo. bana cok sacma geliyo acikcasi. yani artik bizimde ayri bi evimiz oldu ve bunu bence anlamasi lazim.

Dul yalniz yaşayan yaşli kadina tahammül edemeyip hadi ayrildiniz
bari birakin evladi ilgilensin yaziktir günahtir
o sizinde anneniz olabilirdi, biraz empati lütfen:kahve:

kesinlikle katılıyorum..ya senın annen için aynı şeyi düşünmüş olsa...ne olursa olsun anneler kutsaldır..dulmus zaten hadi sen nete girip oyalaniyorsun..kadın ne yapsın eşi yok özlüyordur..bir tek cocukları kalmıstır eglencesii...bence eşin ilgilensin karısma ama sen istemiyorsan gitme...birde sunu düşün ilerde cocugun olunca gelininde cocugundan uzaklaştırsa nasıl hissedersin...biraz düşün derim...

normal değil anormal bir durum..evlenince mi anladı annesinin kıymetini acaba..ne demek yemek orda yeniyor al karşına eşini konuş böyle bir paylaşımsızlık olmaz..haftada 2 yeterli sonra da 1 e düşürsün ...bebek yoksa bebek yap o zaman evine gelmeye mecbur kalır ...alıştır kendine eşini bazen eşler arasında iletişim olmuyor öyle olunca paylaşım olmuyor ve adamlar kopuyor...sohbet edin akşamları tak koluna dolaş..ailecek görüştüğünüz kişilerle plan yap onlara gidin yani tüm vaktini sen al kocanın..

yani esinde kusura bakmasin ama bir mesafa koymali insan kendi annesi her gun goremiyor ya
sadece yatmaya geliyor demek eeh sen ne gune duruyosun sende yemegini yap evde dursun bence

evlilik nedir kocani sabah yolcularsin aksam olunca karsilarsin yemek yersiniz bilikrte cay icersiniz birliktee vakit gecirirsiniz birlikte haftada 1 gitse yeter baska evladi yokmu yatmayada gelmesin bari

kısaca özetlemek gerekirse; evlilik ne içindir.bir aile olmak içindir.sizin eşinizin yaptıgı ise hala aile oldugunu kavrayamayışıdır..zor bir durum ailesine bu kadar düşkün olan erkekleri anlayamıyorum..

Merhaba arkadaşlar,gecen yıl evlendım 1 yıl kayınvalıdemle oturduk vede sıkıntılı günler geçirdik ayrılmaya karar verdik geçkten zor oldu eşimi buna ikna etmekama sonunda ayrıldık ben bu dönemde çok yıprandım ayrı.ama şimdide hergün annesine gidiyoruz yada eşim ziyaret ediyo yemegını yıyor ve eve sadece yatmaya geliyor ben bütün gün evde çok sıkılıyorum zaten kayınvalidemde çekindiğim için pek gitmekde istemiyorum.ama katlanıyorum ama tadımda kalmadı acaba abartıyormuyum her gun birlikteyiz ve yılbası gecesını bıle bırlikte geçırıcez.normalmi bu??

bu nasil is boyle anlamadim o zaman esiniz niye o evden cikti ki kendi evini otel niyetine kullanacaksa?

evlilige tam adapte olamamis bence.
herkesin kendi evi kendi yuvasi var bu boyle devam edemez canim :45:

kabak tadı verdi lafı nerden türemiş
her gün kabak yiye yiye bıkkınlık veriyor insana
hergünkü ziyarette işte böyle birşey

Bence az bıle Düşünüyorsun.Kayınvalıdenın evi bakımevimi yada sen beceremiyomusunda yemek yapmayı çay demlemeyi her allahın günü ordasınız??

Siz zaten geçinemediğiniz için evlerinizi ayımışsınız. Her gün oraya gidecekseniz evinizi ayırmanın ne mantığı kaldı ki. Eşiniz 5 dk. uğrasa neyse ama her gün yatana kadar vaktini orada niye geçiriyor? Haklısınız abartmıyorsunuz, ama eşiniz ailesi ile görüşme durumunu çok abartıyor.

Son düzenleme:
Eşinizle konuşmayı denediniz mi?Sonuçta rahatsız oluyorsunuz bu durumdan ve bu eğer bir evlilikse evlilikte eşlerin hakları eşittir..O ailesi ile hergün görüşmekten memnun olabilir ama siz değilseniz bunun konuşulup çözülmesi gerekir .Çünkü bu ciddi bi sorundur ve ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet verir..sizde daha çok üzülürsünüz..

Madem her gün gidip annesinde yemek yiyip her gün yatana kadar onunla vakit geçirecekti neden seninle evlendi?
Bunu sorsan ya?

Bız de aynı apartmandayız hatta benı bılenler bılır ılk sene durumları bozuk dıye beraber yasadık bır sene. Aıledır tabı yalnız bırakmazsın ama dozu kacırmazsın. Bız calısırken kaynanama ugrar yemek yer cıkardık sonra sonra daralıyo ınsan,yemekten sonra sofrayı topla bulasık yıka yıne sorun degıl e hadı caya kalın derken saat 11 olmus eve dırekt uyumaya gıdıyoduk. Ben bır gun yemegımı yaptım kaynanama ugradım ben cıkıyım artık yemek yapıyım dedım,esımı de aksamustu aradım gelırken sunu al yemek yaptım dıye. O gunden sonra kendı evımızde yemek yemeye basladık. Esım eve gelmeden once kaynanamlara ugrar kapıdan ya da ıcerı gırıp hal hatır sorar,yukarı gelır yoresel bır yemek yapılmıssa kaynanam arar mutlaka esım yemek yeyıp asla gelmez. Isterse tabıkı yesın amaher gun olunca sızın kendı evınızı otel gıbı ne o oyle.

Back
X