P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Merhaba arkadaşım ben de 3 yıl devlette çalıştıktan sonra şimdi özeldeyim. Sana tavsiyem öncelikle evet arkadaşların dediği gibi pasiflora alabilirsin sadece rahatlaman açısından. Ama inan bunlar sadece geçici çözümler. Benim çalıştığım ilk görev yerimde öğrenci yazılıya gelmiyor nerede diye sorduğumda babası bağlarına komşunun koyunu girdiği için koşmuyu bıçakladı,öğrenci de babasının yanında vs. bizlere çok uzak olan ama yakınımda yaşanan olaylar... Diğer okulda da senin dediğin gibi mükemmelliyetçilik anlayışı yaygın. Ama bu bana göre sadece dedikodu olayıdır. Ben her konuda kendimce mütevaziyim ama mesleğim sorulacak olduğunda aldığım cevaplarla iyi, başarılı bir öğretmenim. ve bu noktada mütevazi de değilim evet ben iyi bir öğretmenim. Ve okullarda öğretmenler diğer öğretmenleri yargılarlar, dedikodusunu yaparlar, başarısını çekemezler bu tip kişilerle de karşılaştım ama benim çalışmalarım karşısında ne açık ne kapalı arkamdan konuşulmadı ve ben o ortamlardan hep uzak durdum ve bu beni mutlu etti. Dinlemek istemiyorsan bunlar seni rahatsız ediyorsa tavsiyem boş vakitlerini değerlendir ve ihtiyacı olan çocuklarla etütler yap düzenini bozma ve sen ideailst bir öğretmen olarak yoluna devam et bunları da takma. Velilere gelince de her insan bir değil onlarında seni saçma konularda yargılamalarına sakın izin verme kibarca uyar , ama gerçekten bir yanlışın var ve onlar bundan dolayı seni uyarıyorlarsa da eksiklerini düzelt.Ben böyle oldum ve mesleğimide çok severek yapıyorum. eğer bunlara dikkat etmez ve takılırsan inan asıl verimli olman gereken biricik öğrencilerimize bir faydan olmaz ve bu sefer çok daha fazla üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?