- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
O ne öyle ya !!!Bebeginin cinsiyeti ne? Bir arkadaşım kayinvalidesini, oglunun cinsel organini emerken görmüş defalarca. Yapma diolarmis gene yapiomus. Vala bence yalnız birakma kimin ne oldugunu gerçekten bilemezsin.
Karı koca tepki koymadılar mı sadece yapma diye mi uyardılar??
Kaynanam bi defa alışverişe gidicez diye üstünü eşim ve kayınpederim de varken uluorta çıkardı. Eşim hemen arkasını döndü.. kaynanam ozamanlar 1 2 yaşlarında olan oğlumu elinden tutup çekti ve gel oğlum bak bacak sev popo sev vur hadi dedi.. benim kan beynime sıçradı tabi. Çabuk bırak o çocuğu dedim. Ee nolucak dedi.. sapık gibi napıyosun sen ya ayıp senin yaptığın dedim. E öğrensin öğrenmezse tuhaf olur dedi.. ne diyosun sen ya her şeyin bi zamanı var hem senden mi öğrencekmiş böyle şeyleri.. çabuk bırak çocuğu vallahi kırarım o ellerini dedim..
Kayınpederim ve eşim seslenmeyince kaynanam çok bozuldu ve bıraktı çocuğu. Eşim de çok iyi yaptın aşkım bidaha cesaret edemez dedi.
Bi defa da göğsünü okşatcak oldu eşim farketmiş ben görmeden. Anne napıyosun ya dedi. Kaynanam da siz bana kızıyonuz ama oğlunuz meraklı bana dedi. Eşim de boynundaki eşşek kadar kolye dikkatini çekti onun napsın senin 60 yılık buruşuk memelerini yapma şu hareketleri dedi.
İkimizden de azarı yedi ve asla çocuğumuzu ona bırakmadık. Bidaha da yeltenemedi zaten. Anne yapma deseydik şu an sadece bilmiyorum neler olurdu..