Her gun 200kisi ile konusmak!!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kizlar yine bir dertle karsinizdayim; simdi efenim benim isim her gun 200insana dert anlatmak ve bundan cok rahatsizim
Meslegim 182de cagri operatorlugu... 10bucuk saat mesai saati icinde bir oturuyorum ve mesaim bitene kadar konusuyorum... Kizlar aranizda bu isle mesgul olaniniz var mi? Yani siz de benim gibi oturdugunuz gibi cagri almaya mi basliyosunuz? Artik iyice cekilmez bir yer oldu... 2gun tatili var ama 10bucuk saat afedersiniz somuruyolar bizi cok mutsuzum cok.... Astim hastasi oldum burasi yuzunden. Yakinda evlenicem ceyiz yapiyorum ama cikamiyorum... Yogun olmasa cekilirdi yine ama bir de hastalar o kadar anlayissiz ki bebeginin yaninda konusan mi istersin randevu yok diye bagiran mi randevu saatini begenmeyen mi offff offff biktim kizlar is yerimden. Sizce ben mi abartiyorum? Siz olsaydiniz yapabilir miydiniz? Lutfen teselli verin biraz bana...

Bilmiyorum ki benim işim yarım gün Allah yardımcın olsun

Ben de müşteri temsilciliği yaptım. Yaptığım en berbat işti. Hatta dünyadaki en berbat iş diyebilirim.
Allah'ın belası iğrenç insanların küfürlerine bile hedef oldum. Anneme küfretti pisliğin birisi, bunun üzerine çıktım. O küfredenin de kızına aynı şeyi yapsınlar inşallah, benden beterini yaşasın bunu diliyorum.

Ozel operasyonlarda mi calistin canim? Benim her gun 1 kufrum vardir
Lanet olsun ki sanki bu isten cikinca sudan cikmis baliga donucem korkusuna cikamiyorum. Beni en iyi sen anlarsin. Ha bir de mola tablolarini da bilirsin. Molaya cikmak icin wcye cikmak icin bile maille izin aliyorum telefon kullanimi yasak, kendime guvenimi kaybettim burda

Internetten randevu aliniyor. Bizim milletimiz zaten bi garip.
Ben cok konusan kafa utuleyen insandan dahi haz etmem.
Sessiz sakin ortami severim.
Sesli konusan insanlara dahi gicik olurum.
Sizin isinizi yapsam telefon kablosuyla kendimi bogardim heralde.

Ah arkadasim icerde kriz geciren mi istersin altina yapan mi ah ah... Neleri var... Hepsi yogunluktan hepsi milletimizin anlayissizligi yuzunden. Rezillik resmen.

Ne zamandan beridir bu işi yapıyorsun?
Evlenince devam edecek misin bu işe?
Diğer iş arkadaşlarının tavrı nasıl?
10,5 saat çalışma nişanlınla iletişimine engel olmuyor mu?

Ne zamandan beridir bu işi yapıyorsun?
Evlenince devam edecek misin bu işe?
Diğer iş arkadaşlarının tavrı nasıl?
10,5 saat çalışma nişanlınla iletişimine engel olmuyor mu?
Hem de nasil... Her gun iletisimsizlikten tartisiyoruz. 2yildir bu isi yapiyorum tam anlamiyla yiprandim tukendim... Evlenince baska bir sehirde yasayacagimdan dolayi birakacagim bu isi canim. Zaten evliyken yapilmaz bu is vardiyasi var gecesi gunduzu olmayan bir meslek....

Wc için maille izin almak mı... Ben çok sık gidiyorum sanırım girsem iki gün tutmazlar. Ne kadar ayıp ya. Kapitalist sistem ne yazık ki

Benimki 11 saat, karışık vardiya, hafta 1 izin onun da günü belli değil. Bazen izni bu pazartesi verirler, öteki haftayı pazara atarlar, 2 hafta çalışmış olursun. Sonra gece vardiyasının ardına gündüz yazarlar uykusuz kalırsın.
Benim birimim özeldi bir de. İptal birimiydi, iknaya çalışıyorduk. Molaları hiç sorma zaten, 5 dakikada tuvalete gitsen yarım kalkarsın zaten. Çay mı içersin, çiş mi edersin sen karar ver.
Bir gün artık dayanamayacağım, regl oluyorum o gün acil tuvalete yetişmem gerek. Molayı falan boş verdim kalktım gidiyorum ben, zebaninin teki durdurdu beni. hesap soruyor, ben de tükenmişliğin verdiği rahatlıkla bir hırladım buna, sen benim liderim misin, YOK, bayanım acil tuvalete koşuyorsam bir nedeni vardır değil mi? Gitmeyeyim de ortalığı mı batırayım, tamam gitmiyorum buralar batsın dedim yerime geçiyordum. Bu zebani bir pustu ama görmen lazım, tamam hadi git falan dedi
Yemek molası 20 dk, tık tıkıştır nasıl edersen et.
İnsani koşullar değildi valla. Kabus gibiydi, hatırlamak istemiyorum.

Son düzenleme:
Az daha sıkın dişinizi evlenip ayrılın kıdem tazminatı alın

Hiç yoktan iyidir çıktım ama para aldım dersin

Allah kolaylık versin, bizim milletimizde zaten iletişim konusunda sıkıntı var, dert anlatamazlar, anlatırsın anlamaz birçoğu, elli kere tekrarlarsın falan, sakin kalmak çok zor. Ne zaman bir çağrı merkezini aramak zorunda kalsam dünyanın en kibar, en zahmetsiz ve en "net" insanı olurum. Biliyorum çünkü o insanlar nelerle karşılaşıyorlar. Bir de hiç bana göre bir iş değil, ben bir lafı en fazla iki kere anlatırım, üçüncüye uğraşmam yani. Sorması ayıp maaşı ne kadar?

Wc için maille izin almak mı... Ben çok sık gidiyorum sanırım girsem iki gün tutmazlar. Ne kadar ayıp ya. Kapitalist sistem ne yazık ki
Tabi canim izin gelmezse cikamiyosun bir arkadas altina yapti bobrek hastasi kizcagiz dalga gectiler bi de.. Sbk aslinda son derece acimasiz bir kurum

Tahmin ediyorum. Allah kolaylik versin. Başka is ara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…