- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canim bende de kapali alanda fazla kaldigimdan dolayi astim cikti ben de yakin zamanda cikmayi dusunuyorum..Canım 3 seneye yakın farklı bir kurumda bende çağrı merkezinde çalıştım.Hatta biz sabah 08.00 akşam 20.00 çalışıyorduk.Ben o işi ses tellerimde nodül çıkmasından dolayı bıraktım.Bir süre sonra sağlıgından da oluyorsun.
En iyisini yaparsın canım insan kendi telefonuna bakmak istemiyor.Çok yıpratıcı bir meslek ve gerçekten gelecek olarak çok birşey sunmayan bir iş.Canim bende de kapali alanda fazla kaldigimdan dolayi astim cikti ben de yakin zamanda cikmayi dusunuyorum..
Evde herkese sariyorum is yerinde o kadar hakarete maruz kalip tek bir laf edemedigimden dolayi borum evde otuyor iyice psikolojik sorunlu oldum ciktimgerçekten çalışmayan anlayamaz aslında anlamalarını bekleme amann nolcak telefonda konuşuyosun diye düşünür insanlar ama o kadar zor ki hiç mi boşluk olmaz ya arka arkaya fulll çalıyor ve hiç arasında 1 2 dakika boşluk yok ayy iğrenç günlerdi ya beyin yorgunluğu hiç geçmiyor kafamı vurasım geliyodu duvarlara tek artısı kilo verdirdi bana :)
ben telefonda valla abonelere patlıyodumEvde herkese sariyorum is yerinde o kadar hakarete maruz kalip tek bir laf edemedigimden dolayi borum evde otuyor iyice psikolojik sorunlu oldum ciktim
Ahaha canim onu yapsam bizde hemen aksiyon aliyolar yasak yani pff her sey yasak zaten saka gibiben telefonda valla abonelere patlıyodumyüzlerine kapatmaya başlamıştım düşün yani
hahahah bizdede yasaktı ama gözden çıkarmıştım artık işi onun için patlıyodum hatta açıp mute alıyodum konuşmuyodum günde bikaç öyle yapıyodum dinlenebilmek içinAhaha canim onu yapsam bizde hemen aksiyon aliyolar yasak yani pff her sey yasak zaten saka gibi
canım bu sağlık sorunları iş sağlığı ve güvenliğine giriyor bilgin olsun tazminat alabilirsinCanim bende de kapali alanda fazla kaldigimdan dolayi astim cikti ben de yakin zamanda cikmayi dusunuyorum..
Onlar her seyi kilifina uyduruyor canim vermiyorlar kac kez basimiza geldicanım bu sağlık sorunları iş sağlığı ve güvenliğine giriyor bilgin olsun tazminat alabilirsin
Hahaha bos ver canim koy ver gitsinhahahah bizdede yasaktı ama gözden çıkarmıştım artık işi onun için patlıyodum hatta açıp mute alıyodum konuşmuyodum günde bikaç öyle yapıyodum dinlenebilmek için
imza attınız mı yoksa verilen derleri aldım fln diyeOnlar her seyi kilifina uyduruyor canim vermiyorlar kac kez basimiza geldi
Tabi sozlesme imzaladik canim.. Sozlesme mart 31de bitiyor cikip cikmamakta kararsizim..imza attınız mı yoksa verilen derleri aldım fln diye
yok ya çık ordan maaş ne kadar bankaya gir bankada bir arkdaşım çalışıyor yükselme hakkı varTabi sozlesme imzaladik canim.. Sozlesme mart 31de bitiyor cikip cikmamakta kararsizim..
1.480 tl canim.. Bankaya girmekte cok zor artik, asgari alayim kafam rahat olsun derdindeyim sadece..yok ya çık ordan maaş ne kadar bankaya gir bankada bir arkdaşım çalışıyor yükselme hakkı var
3 ayda bir maaş ikramıye özel sigorta fln var
hayırlısı olsun canım ya1.480 tl canim.. Bankaya girmekte cok zor artik, asgari alayim kafam rahat olsun derdindeyim sadece..
Amin canim tesekkurler..hayırlısı olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?