- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
O daha beter ya...Mesela hastaneye gittin ve is yerinden izin aldin o gittigin sureyi sonradan tamamliyosun.. Yani bu 10bucuk saat oluyor sana 12saat. Bazen kulaklikta sorun oluyor hattan cikis yapmak durumunda kaliyosun sureyi sonradan tamamliyosun. Adeta iskence yani..
Keske maastan kesilse....O daha beter ya...
Bizde yoktu o. Sadece paradan kesilirdi, hatta olmadığın süre.
Merak edenlere öyle çok maaşı yoktu. Primlerle falan 1400 falan oluyordu, 2-3 yıl önce.
Tespit ediliyor canim oyle bir imkanim yok maalesefBaktın kabalaşıyor,kapat suratına hat kesildi de
2-3 ay kadar .Beni iyi anlarsin o zaman canim:/
Sen ne kadar calistin? Zordu dimi?
Ne guzel 2ayda kurtulmussun ben 2yildan bu yana cekiyorum ayrica milletimizin bu kadar anlayissiz ve duyarsiz oldugunu bu meslegimde gordum...2-3 ay kadar .
Çok kötü ya bazıları dediğini anlamıyor .
Bi de griptim oraya başladıgımda zor konuşuyorum
Hani derler ya masa başı iş gibisi yok falan yeminle masa başı işten tiksinmiştim
Beyin yorgunluğu ne demek o zaman öğrendim .
Ayrıca milletimizin ne küfürbaz ve sapık olduğunu da tabi
Çekilecek çile değil valla .Ne guzel 2ayda kurtulmussun ben 2yildan bu yana cekiyorum ayrica milletimizin bu kadar anlayissiz ve duyarsiz oldugunu bu meslegimde gordum...
Kapatamazsın, küfretse bile 3 defa uyarmadan kapatılamıyordu bizde mesela. Üç defa sülaleme sövecek adam, ben de dinleyeceğim, sonra kapatacağım. Türkiye kadar işçisine sahip çıkmayan ülke var mıdır diyeceğim de var Ortadoğu ülkelerinin geneli böyle.Baktın kabalaşıyor,kapat suratına hat kesildi de
Benim de telefon konusunda benzer bir isim vardi, muhendisim ama elimde telsiz hem ic hatlar arar hem dis hattan musteri arardi zor bir is kafan sisiyor telsiz sesinden ustune bir de fabrika gurultusu ekleniyordu, sekreterligini bile yaptim o fabrikanin dusun, 4,5 yil bu sekilde calistim sonra ayrildim Allah kolaylik versin ama sabretmelisin, sabretmeden hic birsey olmuyor cunkuOzel operasyonlarda mi calistin canim? Benim her gun 1 kufrum vardir
Lanet olsun ki sanki bu isten cikinca sudan cikmis baliga donucem korkusuna cikamiyorum. Beni en iyi sen anlarsin. Ha bir de mola tablolarini da bilirsin. Molaya cikmak icin wcye cikmak icin bile maille izin aliyorum telefon kullanimi yasak, kendime guvenimi kaybettim burda
Ben de müşteri temsilciliği yaptım. Yaptığım en berbat işti. Hatta dünyadaki en berbat iş diyebilirim.
Allah'ın belası iğrenç insanların küfürlerine bile hedef oldum. Anneme küfretti pisliğin birisi, bunun üzerine çıktım. O küfredenin de kızına aynı şeyi yapsınlar inşallah, benden beterini yaşasın bunu diliyorum.
Selam kizlar yine bir dertle karsinizdayim; simdi efenim benim isim her gun 200insana dert anlatmak ve bundan cok rahatsizim
Meslegim 182de cagri operatorlugu... 10bucuk saat mesai saati icinde bir oturuyorum ve mesaim bitene kadar konusuyorum... Kizlar aranizda bu isle mesgul olaniniz var mi? Yani siz de benim gibi oturdugunuz gibi cagri almaya mi basliyosunuz? Artik iyice cekilmez bir yer oldu... 2gun tatili var ama 10bucuk saat afedersiniz somuruyolar bizi cok mutsuzum cok.... Astim hastasi oldum burasi yuzunden. Yakinda evlenicem ceyiz yapiyorum ama cikamiyorum... Yogun olmasa cekilirdi yine ama bir de hastalar o kadar anlayissiz ki bebeginin yaninda konusan mi istersin randevu yok diye bagiran mi randevu saatini begenmeyen mi offff offff biktim kizlar is yerimden. Sizce ben mi abartiyorum? Siz olsaydiniz yapabilir miydiniz? Lutfen teselli verin biraz bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?