her gün ağlama krizine neden giriyorum :( :\

camgemi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
88
0
16
Erzurum
ben 22 yaşında açıköğretim işletme 3. sınıf ögrencisiyim kendi hayallerimi gerçekleştiremediğim için açık öğretim okumak zorunda kaldım :/ kendime yeni uğraşlar buldım kurslara gidiyorumm ,tiyatroya,sinameya gidiyorum,alış-veriş yapıyorum,kendi kütüphanem var kendimi geliştirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama mutlu olamıyorum nedenini bilmiyorum...özel hayatım pek sakın hep platonik aşık oldum bir aylık bir sevgilim oldu anlaşamadık ve bir ay önce ayrıldık... bana yardımcı olabilir misiniz ....???? neden hergün ağlama krizlerine giriyorum... :((

Canım yani neler düşünüyosunda ağlıyosun içine attığın bişeyler mi var?

piskologtan yardım alabilrsin eğer kendin için endişeleniyorsan

Canım yani neler düşünüyosunda ağlıyosun içine attığın bişeyler mi var?

piskologtan yardım alabilrsin eğer kendin için endişeleniyorsan

çok düşündüm nedenini bulamıyorum... konuştugum insanlarla çok agresif konuşuyorum çevremdeki insanlar tanıyamıyor beni... :( çok üzgünüm

Bu ağlamalarınızın sebebi hedeflerinizi gerçekleştirememeniz olmanız veya ilişkinizi bitirmiş olmanız olabilir burdan sallama bir şekilde bunu bilemeyiz , psikolojik destek alabilirsiniz. Ama hayattan daha fazla tat alabilmek için hedeflerinize yönelin, daha yaşınız çok genç hiç bir kaybınız yok üniversiteye gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz, kendinizi her yönden geliştirip yeni uğraşlar edinebilirsiniz, maddi imkanlarınız yettiğince kısa kısa seyahatlere çıkıp yeni yerler görebilirsiniz , mutlu olmak çok kolay, yeter ki isteyelim :)

Son düzenleme:
çok düşündüm nedenini bulamıyorum... konuştugum insanlarla çok agresif konuşuyorum çevremdeki insanlar tanıyamıyor beni... :( çok üzgünüm

Bu sebeple psikyatriye gittim canım ben geçen hafta ilaç kullanmak istemediğim için psikologa gönderdi konuşma seyanslarıyla deneyeceğim bakalm ne olcak dene derim

depresyondasın sanırım:/ ben böyle durumlarda hep kötüyü düşünüyorum bunları yaşayamayanlarda var aslında çok sanslıyım en azından elim ayağım tutuyo diye.. deneyebilirsin gerçekten rahatlatıyo.. hayatınada elbet iyi birisi girecektir umutsuzluğa kapılma şimdilik olabildiğince kendini geliştir en iyisi bi herşeyin hayırlısı..

Ağlama krizleriniz düzenli olarak devam ediyor ve sizi rahatsız ediyorsa en güzel çözüm psikolojik destek almak. İnsan bazen kendine ne kadar ve neden yüklendiğinin farkına varmak için karşısında ayna vazifesi gören bir insana ihtiyaç duyuyor. Nasıl ki dış görünümümüzü irdelemek için ayna kullanıyorsak, bazen şöyle bir dönüp içimize bakmak için de profesyonel birinin görüşlerini almak işe yarıyor.

Bu ağlamalarınızın sebebi hedeflerinizi gerçekleştirememeniz olmanız veya ilişkinizi bitirmiş olmanız olabilir burdan sallama bir şekilde bunu bilemeyiz , psikolojik destek alabilirsiniz. Ama hayattan daha fazla tat alabilmek için hedeflerinize yönelin, daha yaşınız çok genç hiç bir kaybınız yok üniversiteye gitmek istiyorsanız gidebilirsiniz, kendinizi her yönden geliştirip yeni uğraşlar edinebilirsiniz, maddi imkanlarınız yettiğince kısa kısa seyahatlere çıkıp yeni yerler görebilirsiniz , mutlu olmak çok kolay, yeter ki isteyelim :)

üni. sınavından atrık ümidim yok açıkögretim okurken her sene girdim maalesef sonuş hüsran hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık.. bazı şeyleri yaparak yaşamak bi zamandan sonra sıkıcı hal alabiliryor denedim ama artık onlarıda yapmak istemiyorum... belkide piskoloktan destek almam gerekecek :\

Ağlama krizleriniz düzenli olarak devam ediyor ve sizi rahatsız ediyorsa en güzel çözüm psikolojik destek almak. İnsan bazen kendine ne kadar ve neden yüklendiğinin farkına varmak için karşısında ayna vazifesi gören bir insana ihtiyaç duyuyor. Nasıl ki dış görünümümüzü irdelemek için ayna kullanıyorsak, bazen şöyle bir dönüp içimize bakmak için de profesyonel birinin görüşlerini almak işe yarıyor.
... teşekkür ederim..

Bende de oluyordu eskiden bu ağlamalar.
Pek duygusaldım vara yoka ağlardım da ağlardım.
Psikyatr a gttim.İlaç destekli tedavi gördüm.
Size de tavsiye ederim

Sukur ki parmaklarin var bunlari yaziyorsun
Sukur ki gozlerin var bunlari okuyabiliyorsun
Ben bir sebep yokken deprosyana girmene uzuldum .
Derin bi nefes al var kendine boyle ruhsal durumlarda ilac kendinsin .

Umarim bir an once bunalimdan cikar kendine gelirsin kis ayins girerken bir cok insanda bu karamsarlik oluyor:34:

Sukur ki parmaklarin var bunlari yaziyorsun
Sukur ki gozlerin var bunlari okuyabiliyorsun
Ben bir sebep yokken deprosyana girmene uzuldum .
Derin bi nefes al var kendine boyle ruhsal durumlarda ilac kendinsin .

Umarim bir an once bunalimdan cikar kendine gelirsin kis ayins girerken bir cok insanda bu karamsarlik oluyor:34:

evet ona da dikkat ettim ama degil bu 1,5 aydır böyleyim :( (ilaç kullanmak istemiyorum)

Son düzenleme:
Bunalimdasindir..
iliskin de yolunda gitmeyip bitince iyicene "hic birsey istedigim gibi olmuyor" diye dusunup uzuluyorsundur. hayatta olur boyle donemler. yasantini kucumseme. eminim sukretmen gereken cok sey vardir. Hayatinin iyi yonlerini gormeye calis ve bu bunalimin gececegini bil yeter.

çok düşünmekten hem geçmişi düşünmek hem gelecek kaygısı . Ne olucam ben..

Herşeyi bir kenara bırakıp sadece şu ana odaklanmalı.

Yaşın küçük ama bu devirde hayata atılmak için yaşın pek önemi kalmadığı için onunla bir alâkası yok diyebiliriz.çok neşeli bir hayatın varken yavaş yavaş bu hale geldiysen demek ki yaşadıklarından yada faaliyetlerinden sıkılmışsın demektir.biraz fazla kendine yükleniyosun gibi geldi bana.açık öğretim okuyarak bir çok şeyle ilgileniyorsun ve bana göre kendinle ilgilenmeyi unutuyorsun.asla ilaçla tedaviye yanaşma sonuçları ağır olabilir.(deneyimliyim oradan biliyorum)bu aralar arkadaşların arasından seni sıkan ve bunaltan kişilerle ara ver derim.eğer biraz ortamından uzaklaşıp kendini yanında iyi hissettiğin birine gidersen ya da bir kaç gün onunla bir yerlere kaçarsan hayata daha güzel bakacağına eminim.sen bunları atlatırsın insanlık hâli hepimizin başından geçiyor böyleşeyler kendini bu duruma çok kaptırmamaya bak.yakında atlatırsın dilerim...

İnsanin hayattaki beklentileri gerclesmeyince

Hayalkirikliklari ustuste gelince bunaliyorsun

Aglaman vucudunun buna tepkisi

Haklsiinda kolaydegil yasadigin hisler

Bence bolbol agla rahatlat kendini

Birde oprtamdan uzaklas bir yakininda kalarak kafani dinleyebilirsin belki

Anamizin karnindan psikologla dünyaya geldik sanki!
Seni cok iyi anliyorum canim aynen bende Allahin her günü aglardim durduk yerde, ama kendi cözümümü kendim ürettim psikologsuz :27:
Aglayacagini hissettigin an ac hareketli müzügü son sese ver, hooopppp diye ucup gidiyor hersey. bak bakalim aglayabiliyormusun ondan sonra :27:

ben 22 yaşında açıköğretim işletme 3. sınıf ögrencisiyim kendi hayallerimi gerçekleştiremediğim için açık öğretim okumak zorunda kaldım :/ kendime yeni uğraşlar buldım kurslara gidiyorumm ,tiyatroya,sinameya gidiyorum,alış-veriş yapıyorum,kendi kütüphanem var kendimi geliştirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ama mutlu olamıyorum nedenini bilmiyorum...özel hayatım pek sakın hep platonik aşık oldum bir aylık bir sevgilim oldu anlaşamadık ve bir ay önce ayrıldık... bana yardımcı olabilir misiniz ....???? neden hergün ağlama krizlerine giriyorum... :((

Gecmıste sızı uzen agır yara acan ozel bı durumunuz oldumu ben bunu hıssettım sankı hanınbu bı yakınızı kaybetmenızolur. Vb

Zaten bunların yapınn kendınızı gelıstırın belkıde ask hayatınızdakı bosluk sızı huzursuz edıyor olabılır

Back
X