Her gün aşağılanmaktan,küfür yemekten bıktımm!!

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
318
Ankara
Kızlar çok kötüyüm ben ya inanın bunları ağlayrak yazıyorum,inş. yarına sağ çıkmam da ölürüm.
Az önce yine annemlle tartıştım.Aslında tartışma değildi annemle kardeşim şaka amaçlı birşey yapmıştı(ne olduğunu sormayaın sinirden hatırlamıyorum) sonra kardeşim dediki en salağımız eda olduğu için hemen o yer dedi.Bende dedimki ''hıı evet ben salağım ama ben salaksam sen de salaksın ne de olsa kardeşimsin dedim'' Annem ordan başladı o çocuk salak olduğu içinmi türkiye derecesi getiriyor ,sen kendine bakdedi.Kardeşimde ailenin en salağı en gerizekalısı sensin zaten dedi.biz kardeşimlebirbirimize vurmaya başladık.Babamda eda hep senin suçun her zman ortamın düzenini bozuyosun dedi.Kardeşim başladıı gerizekalısın artık kabullen geçen sene de hiçbirşey yapamadın bu senedede yapamadın millet neler yapıyor sen salak olduğun için kafan basmıyor gerizekalısın dedi.Annemde onu destekledi sonrada eda tıp kazanır bu sene deyip dalga geçti kardeşimde ''hıı hıı çöpçü üniversitesi tıp fakültesi ''dedi baya dalga geçip güldüler sonrada afedersiniz''n.h kazanır''dedi.
Kızlar benim sorunum üni kazanıp kazanmamamla dalga geçilmesi değil hergün gerizekalı muamelesi görüyorum ve artık kendimi o kadar inandırdımki zekamın geri oldğuna.Allahım inşallah beni görüyordurda daha fazla yaralanmadan alır canımı...

annenin yaptığı çok yanlış ya
ortalığı sakinleştireceğine daha çok kızıştırmış
baban biliyormu bu durumu?

canım saçmalama ne biçim konuşuyorsun kendine güvenin olsun biraz.tıbba gitmeyince gerizekalı mı olunuyormuş? güldüm annenin kardeşinin tutumlarına..düşüncesizler demekki düşünemiyorlar böyle davranarak seni üzdüklerini anlayamıyorlar ama onların sana gerizekalı demesi seni gerizekalı yapmaz.tıp okumak zorunda değilsin.kardeşin gibi derece yapmak zorunda da değilsin.bu şekilde davranmaları onların ayıbı ve ben senin yerinde olsam onları utandırmak için çok iyi çalışıp bir yerleri kazanmaya çalışırdım.sonra okumaya gidersin ve uzaklaşırsın zaten onlardan.hayat senin hayatın sen mutlu olduktan sonra nerede ne okuyacağın ya da okuyup okumayacağın kimseyi ilgilendirmez.
kendi kendini üzmek yerine üniversiteyi kazanıp evden uzaklaşmaya bak.bir mesleğin olduktan sonra onlara mecbur da olmazsın uzaklaşıp gittiğin zaman anlarlar değerini bak gör.

canım çok üzüldüm. hepsinin yaptığı çok yanlış, kimi insanlar derslerden çok üstün başarı gösteremeyebilir.
veya kardeş bile olunsa her iki kardeşe de aynı fırsatlar sunulmamış olabilir.
kardeşinin başarısıyla övünmeleri gayet normal ama diğer çocuğu ezerek değil. sen de onların evladısın.
madem illa ki başarı bekliyorlar köreltmek yerine gereken uzmanlarla görüşsünler.

yaptıklarından er geç utanacaklardır.
bence sen hiç hırçınlaşma bir süre konuşma onlar hatasını anlayacaktır. bakarsın ileri de çok iyi bir iş bulup çok güzel bir evlilk yaparsın. ve bazen çok başarılarla çok üst düzeylere gelen insanlar bir anda alt üst olabiliyor. kimsenin ilerisi için garantisi yok ki.

Bu anlattiklariniz psikolojik siddete giriyor, size evde "mobbing" yapiliyor ve eger yasiniz
18 den kücük ise, sosyal hizmetler´e sikayet ettiginiz takdirde sizi ailenizden alabilirler.

Bazi insanlarin cocuk sahibi olmasi engellenmeli, ne kadar cahil ve duyarsiz olduklari
ortada.

Son düzenleme:

Canım zaten tıp okumak felada istemiyorum üstelik geçen sene de yüksek bir puanla kaldım sorunum bnm derlerimle dalga geçilmesi değil.Her gün ama hergün gerizekalı denir mi bir insana acaba üvey evlat mıyım diye düşünüyorum.
Annem geçen gün hava soğuktu beni uyuyo zannetti bnm üzerimde yorgan vardı erkek kardeşim diğer odada onun üzeirnde battaniye vardı.Açıkta başka yorganda yoktu.Beni uyuyo zanndeip usulca yorganı aldı kardeşime örttü kardeşimin battaniyesini aldı benim üzeirme örttü üstelik ben hastaydım penisilin denilen iğneden vuruluyorkennn...

Tam 18 yaşındayım inanın bende psikoloji denen şey hiç yok Anne sevgisi görmedim desem yeridir.Arkadaşlarıma bakıyorum anlatıyorlar anneleri arkadaşları gibi öyle özeniyorumkii

sie bir sey onermek ısıuorum tafanıza takmayın. kardesınız derece yaptıgı ıcın havalarda ailenizde onu poh pohluyo . dınlemeyın salak mı dedı duymayın ne dedıgını. zaman gecsın o kendısı zaten yanlısını anlayacak dıye dusunuyorum. sizinde kendinize gore basarılı oldugunuz alan vardır herkesın becerısı farklı . o yuzden olmeyı falan da dusunmeyın. sadece duymayın ve ceap ermeyın gulup gecın kı o sınır olsun ve takmadıgınızı gordukce bır sure sonra zaten kendısı sızınle ugrasmaktan vazgececek

bazı aileler erkek çocuğuna aşırı önem verirler. sanırım sizin durumuzdan bundan kaynaklanıyor.
inşallah o şuan taptıkları erkek çocuğundan yarın öbürgün hayır görürler.

Değişen hiçbir şey yokki hatta gün geçtikçe artıyor.İnsan ister istemez üzülüyo bende fen lisesi mezunuyum ama inanın ailemin gözünde bu hiçbişey ben başarılı olsam dahi hiç kimse svinmiyor ama başarısızlığım sürekli yüzüme tokat gibi vuruluyor.

Bu durum ne zamandan beri sürüyor?
Fiziksel siddet gördünüz mü?

Son düzenleme:
bazı aileler erkek çocuğuna aşırı önem verirler. sanırım sizin durumuzdan bundan kaynaklanıyor.
inşallah o şuan taptıkları erkek çocuğundan yarın öbürgün hayır görürler.

Onlara sorsanız milletin yanında derlerki kız çocuğu daha önemli vs vs.Ve bunu yapanlar kör cahil insanlar da değil eğitim almış insalar .

tıp okumamak basarısızlık gostermez . bu sene tercıh yapıp baska sehıre gecın. basarılı bır sekılde okulu bıtırın bakın o aman nasıl utanacaklar.

canım evlatlık bile olsa insan bu şekilde davranamaz çocuğuna . üzülme sakın onların da huyu böyle demekki.çok yanlış yaptıkları ama elbet birgün anlarlar.eden bulur canım seni üzen insanlar da emin ol gün gelir aynı üzüntüyü yaşarlar.allah onları evlatlarıyla sınamasın. sen boşver kendi hayatına bak.kazan git bi yerlere sonra da mezun olur kendi işini aileni kurarsın çok da mutlu olursun ailendeki bu problemleri gördüğün yaşadığın için de aynı hataları yapmaz ve güzel bir anne olursun sakın kötü şeyler getirme aklına olur mu..

hiç takmayacaksın okuyorsan eğer okuluna asıl hayatını kurtar

yaptıkları çok yanlış böyle çocuk diye yanıp tutuşuyorlar bir de yetiştirdikleri şekle bak

herkes ana baba olamıyor işte erkek evlat ayrımı yapan birisinden ne beklersin ki

dayı konun vardı senin ordan hatırladım

annen değişmez o yüzden yoklarmış gibi davranacaksın

onların demesiyle sen niye kendini kötü hissediyorsun

yarın öbür gün o pek kıymetli akıllı oğulları çuvallayınca o zaman dank eder

tıp okumamak basarısızlık gostermez . bu sene tercıh yapıp baska sehıre gecın. basarılı bır sekılde okulu bıtırın bakın o aman nasıl utanacaklar.

Yok canım benim zaten tıp gibi bir hedefim yok onlar sadec en yüksek tıp ya akılları sıra benimle öyle dalga geçiyorlar.Ben başarılı olsamda umurlarında değilki ..

Onlara sorsanız milletin yanında derlerki kız çocuğu daha önemli vs vs.Ve bunu yapanlar kör cahil insanlar da değil eğitim almış insalar .

yarın öbür gün elden ayaktan düştükleri zaman erkek çocuk mu bakıcak acaba onlara kız çocuk mu düşünmezler heralde bunu..yazık okumuşlar ama adam olamamışlar bu işler eğitimle olmuyor işte insanlık içten gelen bişey..

Evet ama onlara göre oğulları hiçbir zaman çuvallamazmış ilkokula başladığı günden beri böyleymiş.Allah büyük diyorum artık bu yaz puanım türkiye tutsa bile azerbaycan yada kıbrısın tam burslularını yazıcam diyorum bölümü hiç önemli değil annemden kardeşimden uzaklaşmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…