annenin yaptığı çok yanlış ya
ortalığı sakinleştireceğine daha çok kızıştırmış
baban biliyormu bu durumu?
Kızlar çok kötüyüm ben ya inanın bunları ağlayrak yazıyorum,inş. yarına sağ çıkmam da ölürüm.
Az önce yine annemlle tartıştım.Aslında tartışma değildi annemle kardeşim şaka amaçlı birşey yapmıştı(ne olduğunu sormayaın sinirden hatırlamıyorum) sonra kardeşim dediki en salağımız eda olduğu için hemen o yer dedi.Bende dedimki ''hıı evet ben salağım ama ben salaksam sen de salaksın ne de olsa kardeşimsin dedim'' Annem ordan başladı o çocuk salak olduğu içinmi türkiye derecesi getiriyor ,sen kendine bakdedi.Kardeşimde ailenin en salağı en gerizekalısı sensin zaten dedi.biz kardeşimlebirbirimize vurmaya başladık.Babamda eda hep senin suçun her zman ortamın düzenini bozuyosun dedi.Kardeşim başladıı gerizekalısın artık kabullen geçen sene de hiçbirşey yapamadın bu senedede yapamadın millet neler yapıyor sen salak olduğun için kafan basmıyor gerizekalısın dedi.Annemde onu destekledi sonrada eda tıp kazanır bu sene deyip dalga geçti kardeşimde ''hıı hıı çöpçü üniversitesi tıp fakültesi ''dedi baya dalga geçip güldüler sonrada afedersiniz''n.h kazanır''dedi.
Kızlar benim sorunum üni kazanıp kazanmamamla dalga geçilmesi değil hergün gerizekalı muamelesi görüyorum ve artık kendimi o kadar inandırdımki zekamın geri oldğuna.Allahım inşallah beni görüyordurda daha fazla yaralanmadan alır canımı...
canım saçmalama ne biçim konuşuyorsun kendine güvenin olsun biraz.tıbba gitmeyince gerizekalı mı olunuyormuş? güldüm annenin kardeşinin tutumlarına..düşüncesizler demekki düşünemiyorlar böyle davranarak seni üzdüklerini anlayamıyorlar ama onların sana gerizekalı demesi seni gerizekalı yapmaz.tıp okumak zorunda değilsin.kardeşin gibi derece yapmak zorunda da değilsin.bu şekilde davranmaları onların ayıbı ve ben senin yerinde olsam onları utandırmak için çok iyi çalışıp bir yerleri kazanmaya çalışırdım.sonra okumaya gidersin ve uzaklaşırsın zaten onlardan.hayat senin hayatın sen mutlu olduktan sonra nerede ne okuyacağın ya da okuyup okumayacağın kimseyi ilgilendirmez.
kendi kendini üzmek yerine üniversiteyi kazanıp evden uzaklaşmaya bak.bir mesleğin olduktan sonra onlara mecbur da olmazsın uzaklaşıp gittiğin zaman anlarlar değerini bak gör.
Bu anlattiklariniz psikolojik siddete giriyor, size evde "mobbing" yapiliyor ve eger yasiniz
18 den kücük ise, sosyal hizmetler´e sikayet ettiginiz takdirde sizi ailenizden alabilirler.
Bazi insanlarin cocuk sahibi olmasi engellenmeli, ne kadar cahil ve duyarsiz olduklari
ortada.
Canım zaten tıp okumak felada istemiyorum üstelik geçen sene de yüksek bir puanla kaldım sorunum bnm derlerimle dalga geçilmesi değil.Her gün ama hergün gerizekalı denir mi bir insana acaba üvey evlat mıyım diye düşünüyorum.
Annem geçen gün hava soğuktu beni uyuyo zannetti bnm üzerimde yorgan vardı erkek kardeşim diğer odada onun üzeirnde battaniye vardı.Açıkta başka yorganda yoktu.Beni uyuyo zanndeip usulca yorganı aldı kardeşime örttü kardeşimin battaniyesini aldı benim üzeirme örttü üstelik ben hastaydım penisilin denilen iğneden vuruluyorkennn...
sie bir sey onermek ısıuorum tafanıza takmayın. kardesınız derece yaptıgı ıcın havalarda ailenizde onu poh pohluyo . dınlemeyın salak mı dedı duymayın ne dedıgını. zaman gecsın o kendısı zaten yanlısını anlayacak dıye dusunuyorum. sizinde kendinize gore basarılı oldugunuz alan vardır herkesın becerısı farklı . o yuzden olmeyı falan da dusunmeyın. sadece duymayın ve ceap ermeyın gulup gecın kı o sınır olsun ve takmadıgınızı gordukce bır sure sonra zaten kendısı sızınle ugrasmaktan vazgececek
bazı aileler erkek çocuğuna aşırı önem verirler. sanırım sizin durumuzdan bundan kaynaklanıyor.
inşallah o şuan taptıkları erkek çocuğundan yarın öbürgün hayır görürler.
Bu durum ne zamandan beri sürüyor?
Fiziksel siddet gördünüz mü?
Canım zaten tıp okumak felada istemiyorum üstelik geçen sene de yüksek bir puanla kaldım sorunum bnm derlerimle dalga geçilmesi değil.Her gün ama hergün gerizekalı denir mi bir insana acaba üvey evlat mıyım diye düşünüyorum.
Annem geçen gün hava soğuktu beni uyuyo zannetti bnm üzerimde yorgan vardı erkek kardeşim diğer odada onun üzeirnde battaniye vardı.Açıkta başka yorganda yoktu.Beni uyuyo zanndeip usulca yorganı aldı kardeşime örttü kardeşimin battaniyesini aldı benim üzeirme örttü üstelik ben hastaydım penisilin denilen iğneden vuruluyorkennn...
tıp okumamak basarısızlık gostermez . bu sene tercıh yapıp baska sehıre gecın. basarılı bır sekılde okulu bıtırın bakın o aman nasıl utanacaklar.
Onlara sorsanız milletin yanında derlerki kız çocuğu daha önemli vs vs.Ve bunu yapanlar kör cahil insanlar da değil eğitim almış insalar .
hiç takmayacaksın okuyorsan eğer okuluna asıl hayatını kurtar
yaptıkları çok yanlış böyle çocuk diye yanıp tutuşuyorlar bir de yetiştirdikleri şekle bak
herkes ana baba olamıyor işte erkek evlat ayrımı yapan birisinden ne beklersin ki
dayı konun vardı senin ordan hatırladım
annen değişmez o yüzden yoklarmış gibi davranacaksın
onların demesiyle sen niye kendini kötü hissediyorsun
yarın öbür gün o pek kıymetli akıllı oğulları çuvallayınca o zaman dank eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?