Her gün aşağılanmaktan,küfür yemekten bıktımm!!

Evet sizde haklisiniz.
Denenecek tüm yollari denemesi acisindan söylüyorum bende.
Belki kizgin oldugunda kendini sözlü ifade edemiyordur, denemekten zarar gelmez.
Iletisim kurmak icin konusmak gerekiyor, yoksa bu durum böyle devam eder ve kisi her gecen gün
daha fazla yaralanir.
Her ailede kötü zamanlar olabilir, ama önemli olan konusabilmeyi ögrenmektir.
Belliki anne baba konusmayi, dogru iletisim kurmayi bilmiyor, o halde biri denemeli.

Son düzenleme:
Evet sizde haklisiniz.
Denenecek tüm yollari denemesi acisindan söylüyorum bende.
Belki kizgin oldugunda kendini sözlü ifade edemiyordur, denemekten zarar gelmez.

kendimi sözlğ ifade etmeme fırst vermiyorlarki ne kadar küfür varsa canımı acıtacak şeyler söylüyorlar bende ya kendimi banyoya kilitleyip yada odama kilitleyip ağlıyorum ağlamamdan bile haberleri yok yada varda yok

Size cözüm olabilecek seyleri yaziyorum, eger imkaniniz varsa bir psikologla
görüsün. Bizim sizi okumaktan ve fikirlerimizi yazmaktan öte bir yardimimiz dokunmuyor maalesef.
Allah yardim etsin size, umarim istediginiz bir bölümü kazanirsiniz.

insan psikolojisini hiçe sayıp insanları eleştiren aşağılan çok bilmiş cahillere tahammül edemiyorum.senin ailen tam anlamıyla cehalet çukurun da kalmış canım.sen neden üzüyorsun kendini.sana hak veriyorum bir insan için takdir edilmek çok önemlidir.sen takdir görmeyi bırak aşağılanıyorsun bir de.senin ailen aklı başında insanlar olsaydı bu şekilde davranmazlardı.çok çirkin bir durum.sen sendejn daha aşağı olan insanların sözüne alınıpta kendini üzme bence değmez.belki bana da kızarsın ailen hakkın da böyle yazıyorum diye ama söz konusu olan benim ailem de olsa ben böyle düşünürüm.senin zekan üni kazanıp kazanmamakla mı ölçülüyor ki herkez kazanmak zorunda mı? çok saçma o zaman annen baban da üni mezunu olması lazım.yoksa onlar da g.zekalı oluyorlar.neyse çok sinir oldum ama sen üzülme onlarlada muhatab olma!

Canım seni az çok biliyorum ygs-lys topiclerinden
Kızma ama demeden edemeyeceğim ''Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır ''
Kardeşiniz derece getirmişte nolmuş ablasına saygızca davranan bi kardeş
Annen ve babanda sizleri çoktan yarış atı yapmış bile
Allah kolaylık versin ne diyeyim ki
Sen daha çok ders çalış,daha çok hırslan
Üzülüpte canını sakın sıkma

neden ağlıyorsun ki ağlama! güçlü ol ki onlar karşısın da senin umurunda olmadığını görsünler.bence onlar sana bu şekilde konuştuklarında cevap bile verme !

Muhatab olmamak elimde değilki hergün ya hergün eziyorlar.Bir kere olsun takdir edilmedim kardeşim fen lisesini kazanmıştı(onunki benim okulumdan bir tık daha iyiydi) Annem herkese edadan göremedik bari oğlumda gördük demişti halbuki ondan bir önceki sene de ben fen lisesini tutturmuştum..

yok canım niye kzıyımki?
ama onlar böyle yaptıkça bir türlü hırslanamıyorum aksine ben artık kendimi şartladım gerizekalı olduğuma yani kabulleniyorum çok normal birşeymiş gibi geliyor .

sen o aileden kurtulmaya bak dicem ama nasıl olcak bu bilmiyorum zaten kötü bir fikir benim kuzenim de ailesinden kurtulmak için evlendi ama şimdi binpişman o da çözüm değil onlarla başa çıkmayı öğrenmen gerekiyor ya da onlara iyi bir ders vermen gerekiyor ama nasıl bilmiyorum allah yardımcın olsun canım

....................................................

Son düzenleme:

üstelik bi de fen lisesini kazanmışsın boşver onlar ne derse desinler sen gerizekalı olmadığının farkında ol yeter.kazandığın bölümü de bizlerle paylaş mutlu olalım:)

Çok tşk ederim benim şimdi tek temennim üniversiteyi kazanmak.
Evlenmeyi hiç istemiyorum da düşünmüyorumda anneme canımı yaktığını söylediğimde diyorki ilerde evlen kayınvaliden olunca beni çok ararsın sen o sana benim yaptıklarımın bin katını yapar diyo.
Allah biliyoya arada da içimden geçiriyorum Allahım ilerde evlenirsem annemin anlattığı gibi değilde tam tersi olsun hatta onda görmedğim anne sevgisini evlenince görüyüm diyorum ...

Canım benim ya anlayamiyorum bu aileleri.
Kiz cocuk erkek cocuk ayrimi nedir bu?
Cocuklari birbirleriyle kiyaslamakta neyin nesidir.
Cogu aile bu hatayi yapiyor.
Burada hatali olan kardesi degil annesi.
Annesi olaylara canak tutuyor ve simartiyor cocugu.
Cok uzuldum durumuna su an icinde bulundugun durum zor...
Herkes anne olamiyor malesef..
Buradaki konulardan okuyoruz.
Zaman herseyi gosterecek merak etme sen.
Sen kendi gelecegin icin calisip cabalamaya bak.
Guclu bir kizsin universiteyi okuyup hayatini kur.
Sende kendine boyle hakaret edip degersiz goruyorsun.
Onlardan ne farkin kaldi peki.
Sende kendine ayni muameleyi yapiyorsun.

üstelik bi de fen lisesini kazanmışsın boşver onlar ne derse desinler sen gerizekalı olmadığının farkında ol yeter.kazandığın bölümü de bizlerle paylaş mutlu olalım:)

Tşk ederim kazanrı kazanmaz paylaşıcam gerçek hayattaki dostlarımdan daha iyi arkadaşlıklar kurdum ben burda

Tıp'ı ilk sene de kazanan o kadar az insan var ki
Üniversite sınavı zeka için bi kısas olmamalı
Benim gözümde her zaman üniversiteyi kazanan biri zeki değil çalışkandır
Mutlaka bu yıl bi yerleri kazanıp gideceksin,ailenle yaşadığın şehiri düşünme derim
Biraz kafa dinlemiş olursun,iş hayatı falan seninle uğraşmazlar heralde artık

Evet keşke sadece gerçekten hakedenler anne olsa..
Ben kendimi şartlandırdım onların sayesinde...

yok canım zaten kesinlikle yaşadığım şehri düşünmeyeceğim hatta annemim tayin durumu var o yüzden türkiye dışı azerbaycan kıbrıs nere olursa yazıcam artıkburslularını

Son düzenleme:
bazı aileler erkek çocukları çok aşıırı yüceltip kızları onlara hizmetçi olarak görürler. banada bazen derlerdi. bence tepkinizi belli edin uzun bir süre sessiz kalın. daha sonra kardeşinizle annenizle babanızla ayrı ayrı konuşun. siz bana böyle yaptıkça benim bir yerlere gelmemi beklemeyin de. destek olun köstek değil de. bazen erkek kardeşler ablalarını veya kız kardeşlerini sinir etmeye bayılır benim kardeşimle evlenene kadar saç başa kavga ettiğimizi bilirim. eminim onlar yaptıklarının farkında olduklarında üzüleceklerdir. aile bu. eminim sizi çok seviyorlardır. ama herkez sevgisini gösterecek kadar cesur değildir tatlım.

yok onlar beni sevmiyorki babam seviyordur onun sevgisinden eminim ama annem kendisi söyledi sevmiyor.
Bnden büyük ablam var birde onunla oğlumun yeri bende ayrı der acaba ben ne yaptımda böyle oldu,hangi günahı işlediysem..

seni kızdırmak için söylemiştir. insan evladını sevmezmi. herkez sevgisini farklı belli eder.git elini öp anne aklıma takıldı sen beni gerçekten sevmiyormusun de. bak bakalım nasıl yumuşuyor... :) canım benim evlat ayrılmaz. yalnız bizim tepkimize göre davranırlar bize. ben böyle gördüm böyle bildim...evde çok asabi hırçınsan yakınlık göstermemesi de çok normal... annenin seni sevmediğinden eminsen sen yakınlık göster bakalım belki herşey daha farklı olurr... kedi gibi sırnaşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…