- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Canim son listeyi kopyaliyorum ama daha onceki kisi son listeyi kopyalamamis ise karisiyor..yazdiginda eklemistim ama karisikliktan dolayi silinmis kusura bakma olurmu canım ne kusuru be o neden dolayi sayfa güncelemedim karişiklik olmasindiyeOkudum yazmiştim ama gozden kacti galiba
Kizlar biliyosunuz benim siramda bana okumamıştık..rica etsem şimdi bana okuyabilir miyiz?
Ihtiyacim var
Birisi var hayirli ise olsun diye dua edicektim ama su an aklima geldi siradaki arkadasla konusmustuk ona okuyacagimizi carsamba bana okuyalim kabul edilirsehayirdir canim? Ne oldu
İnsallah canimBirisi var hayirli ise olsun diye dua edicektim ama su an aklima geldi siradaki arkadasla konusmustuk ona okuyacagimizi carsamba bana okuyalim kabul edilirse
allah razı olsun. ihtiyacın varsa acil olarak kumbaradaki duaları sana verelim bir iki gün içinde benim reglim bitince kumbara için ben de yardım ederim sana. bu arada ben bugün yine duamı okur okumaz faydasını gördüm. rabbim sizden razı olsuntuuba84 canim duan bitti eksikleri kumbaradan tamamladim.
ALLAHIM GONLÜNDEKİ DILEGINI EN KISA ZAMANDA HAYIRLA GERCEKLESTIRSIN
Müsait olmadığım icin cevap yazamadım .Canim düzenli okur ve bildirim yaparim diyeni hemen ekliyoruz
Canim bugunun listesini yaptim.sen ayetel kürsi okuyup biriktirmeye basla yarinki kisiyle baslamis olursun.Müsait olmadığım icin cevap yazamadım .
Beni listeye yazabilirsiniz .
Kimin duası için , ne okuyacağım bilgisini verirseniz yarın okumaya baslarım .
Aramiza hosgeldinMüsait olmadığım icin cevap yazamadım .
Beni listeye yazabilirsiniz .
Kimin duası için , ne okuyacağım bilgisini verirseniz yarın okumaya baslarım .
Allah razi olsun canim..yarin bana okuruz sorun degil..düsunceli arkadasim benimm :-* tesekkurlerallah razı olsun. ihtiyacın varsa acil olarak kumbaradaki duaları sana verelim bir iki gün içinde benim reglim bitince kumbara için ben de yardım ederim sana. bu arada ben bugün yine duamı okur okumaz faydasını gördüm. rabbim sizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?