- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Tamamdır canım, Cuma'nın listesine ekleyebilirsin beni. Cuma akşama kadar okumuş olurum 10 Ayetel Kürsi ve 100 El-MucibCanim fazladan okuyup biriktirdigimiz sayi listenin altinda yaziyor o gun okumamis olanlarin sayisini ordan kullaniyoruz ama arka arkaya iki kisiye okumayani cikariyoruz
Gunu gelenin sayisini bir gunde tamamliyoruz
ben okurum cnm dualarimizin kabulu icin olsun insallah (zaten her cuma yasin okurum her gun Meryem suresi okurum bebis icin allah c.c kabul etsin)arkadaşlr 21 kişiyiz cuma gününe hem 41 yasin hemde meryem okuyabiliriz ne dersiniz
arkadaslar ben el mucib lafzi kerimini okurken cevsendeki gibi "el mucib ya allah"diye okuyorum yanlismi biliyorum sizler sadece el mucib mi diyerek tamamliyorsunuz dogrusu nedir?Bu el mucib nasıl okunuyor? Ya el mucib ya Allah şeklinde mi? Bende katılıp bugünden itibaren okumaya başlamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Kizlar dileklerimizin kabulü için her gün bir kisiye 313 ayetel kürsi ve 3025 el mucib okuyalım mı
Canim vakitli haber verirsen iyi olur okudugunu kumbaraya ekliyorum..umutsuzcuk cnm ben 10 ayetelkursi 100 el mucib okudum senin icin. gec bildirdim ksr bkm misafirim vardi duan ve dilegin kabul olsun cnm .
bende katılabilirmiyim
bende katılmak isterim mümkün müdür ?
Kizlar ekleyeyim ama hergun aksama kadar verilen sayi kadar okuyup bildirimi yapmaniz gerekiyor..arka arkaya iki kisiye okumayani listeden cikariyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?