- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Allah razi olsun canim. ....Merhaba kızlar, geçerken uğradım ve Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin diyerek kumbaraya 500 Ya Mucip ekliyorum.
rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım sen içini ferah tut 3 ay korun dikkat et ağır kaldırma temizlik yapma ütüyü oturarak yap allahın izniyle tutunacak meleğinBebiş var ama düşme riskide var. Cuma tekrar gigidicem kontrolr
Höndüm çok küçükmüş .allah korusun düşedebilirmiş. Ama minnacık bişi gördü.tutunmaya calışıyomuş.hap verdi. Cuma gel bi tekrar kontrol edelim dedi.
Küsürat rahatsız etti duramadın degil mi :)Kumbaraya 8 ayetel kursi 75 el mucib ekliyorum.
850 ayetel kursi 3300 el mucib.
Küsürat rahatsız etti duramadın degil mi :)
inş tatlım.. minnacık bişi mercimek tanesi gibi bişi oda hayat mucadelesi veriyo.. sabah sabah bu havada bizde heyet mucadalamazi vermek için düştük iş yollarınaAllah yardimcin olsun.. Tutunmaya mi calisiyor dedi dr. Ne kadar değişik bir histir..dikkat et kendine fazla ayakta durma. İnsallah hayirlisiyla alirsin bebeğini kucagina
inş canımrabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım sen içini ferah tut 3 ay korun dikkat et ağır kaldırma temizlik yapma ütüyü oturarak yap allahın izniyle tutunacak meleğin
inş canımhayirlisiyla insallah cok gucluce tutunsun annisine insallah cnm .....
yatamıyoz işe geldim be tatlım...Can8m sen bol bol yat sol tarafina donerek.su ic bolca.ilacini da ihmal etme..
Saglikla al kucagina..
Benim oglum dogdugu gune kadar dusuk riskiyle durdu şimdi kocaman sıkıntı etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?