- Konu Sahibi pozitifhatun
-
neyi var ?cok kotu degildir umarımKızlar merhaba ben listenize dahil değilim öncelikle onu belirteyim Redvelvetcake arkadasım ile özelden konustum kendisi cok hasta suan bugünü ve yarını kumbaradan kullanmanızı rica ediyor.. bi aksaklık olmasın duanızda. Kendisi giricek halde değil şuan Hakkınızı helal edin dualarınızda unutmayın.. Selametle
Sen kendini toparla canim sorun degil...Kızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
Insallah önemli birseyi yoktur...Kızlar merhaba ben listenize dahil değilim öncelikle onu belirteyim Redvelvetcake arkadasım ile özelden konustum kendisi cok hasta suan bugünü ve yarını kumbaradan kullanmanızı rica ediyor.. bi aksaklık olmasın duanızda. Kendisi giricek halde değil şuan Hakkınızı helal edin dualarınızda unutmayın.. Selametle
çok üzüldüm senin adına canım nedenir Bilmiyorum ama hayırlısi olsun canımKızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
Kızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
Kızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
Canım ya üzüldüm gerçekten niye düşmüş peki ne dedi doktorlar. Inşallah en kısa zamanda saglıklı bir gebelik yaşarsınKızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
cnm cok gecmis olsun uzulme ALLAHIM yardimcin olsun insallah tez zamanda bebislerimize kavusacagiz...Kızlar dün bebeğimi düşürdüm. Duaya katılamıcam bugün ve yarın . Pazartesi inş devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?