- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Evet canimTamamdır bitanem, hoşbuldum. 313 ayetel kürsi ve 3025 el mücibi kişi sayısına bölüyoruz değil mi ?
cnm bugun ilk katilisimdi sana vesile olur insallah rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar versin ben 31 ayetelkursi 200 ya mucib ya allah okudum rabbim dilegini kabul etsin cnm duam sensin bugunKızlar sıra bendeymis.
rabbim den hayırlı imanlı sağlıklı evlat istiyorum. Tum isteyenlerle beraber banada nasip eder ins. 15 aylik evliyim ve hic bir sorun olmamasina ragmen gelmedi bebis. Rabbimin ol demesini bekliyoruz bu ay rahim filmi cektirdim. Rabbimden isteğim bu ay rahim filmini vesile kilarda ins. Gelir mucizemm.
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin kızlar dua bekliyorum. Allah hepinizden razi olsun.
Arkadaşlar ben hergün bir defa okumaya başladım bu duayı bismillahi nur ve billahi dur 81bin ayetel kürsi hayirli bir bebeyim olmasının üstünde dur niyeti deyiştirip okuya bilirsiniz kendiniz icin sizinlede paylaşmak istedim
Allah razi olsun su mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin gonlundekini versin ins.masculin .!.:cnm bugun ilk katilisimdi sana vesile olur insallah rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar versin ben 31 ayetelkursi 200 ya mucib ya allah okudum rabbim dilegini kabul etsin cnm duam sensin bugun
Tabiki canim..ekliyorum hemenHayirli kandiller.. Allahim dualarimizi kabul etsi. İnsallah.. Kızlar beni de araniza alir misiniz?
Tabiki canim..ekliy. um hemen
81bin ayetel kürsi dileyinin ustunde olur dur demek o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?