- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Canim Allahim şifa versin. ..Siz dua arkadaslarimdan bi sey rica edebilirmiyim. Sagligimda hic bisey cikmamasi icin dua eder misiniz. mra filan girecegim tahlilerim tetkiklerim devam ediyor hala. Rabbime duayla sigindim umutla bekliyorum..umuduma destek olurmusunuz.Allah razi olsun hepinizden simdiden
Tabii ki canım.. Allah sifa versin.. Gecmıs olsun..
Allah şifa versin canım inşallah güzel haberini verirsin buradan
Allah hepinizden razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin Mevlam her zaman yaninizda olsun huzun nedir bilmeyin insaallah.bir durgunum sakinim Rabbimin takdiri hersey ama cekiniyorum olacaklardan Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin umduklarimiza nail eylesinRABBIM hayirli temiz sonuclarla yuzunu guldursun cnm her ne derdin varsa sifani yollasin insallah ...
Allah razi olsun arkadasim insaallah dualarinizi vesile kilar Allah im da bisey cikmaz.Canim Allahim şifa versin. ..
Senin icin ya şafi okuyacagim
cnm sorun nedir istersen paylas rahatlarsinALLAH razi olsun insaallah dualariniz guc veriyor.Rabbim de size her daim guc kuvvet versin tuba arkadasim
Canim hosgeldin ekledim seni de listeyeBen de girmek istiyorum listeye. Okuyabilirim ne kadar gerekliyse.
Canim hosgeldin...yeni listeyi yaptik sen ayetel kursi okuyup biriktirirsen iyi olur..redvelvetcake arkadasimizin duasi bitince senide listeye eklicem..benide ekleyin arkadaşlar ALLAH kabul etsin şimdiden......
tmm cnm ALLAH kabul etsin ne kadar okuyabilirsem okurum ve yazarım yine:)Canim hosgeldin...yeni listeyi yaptik sen ayetel kursi okuyup biriktirirsen iyi olur..redvelvetcake arkadasimizin duasi bitince senide listeye eklicem..
Her gun bir kisiye okuyoruz
DUAMIZA REDVELVETCAKE ARKADASIMIZLA DEVAM EDIYORUZ
Canim Allahim gonlundeki dilegini kabul etsin...
Allahim REDVELVETCAKE arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..
Listemiz
SENGUL1976 20 Ayetel kürsi 100 el mucib
pozitifhatun 575 El Mucib
@yasmin5846 20 Ayetel kürsi 100 El Mucib
C cumba 20 Ayetel kürsi 100 El Mucib
redvelvetcake 20 Ayet-el Kursi 100 El Mucib
tuuba84 575 El Mucib
mutlu-umutlu 20 Ayetel kürsi 100 El Mucib
huyluduygu 20 Ayetel kürsi 100 El Mucib
eymen4545 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
A ahsennisa 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
GURBET KUSU ..... 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
okulum ....... 575 el mucib
perican55 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
meryem 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
askiminaskiyim 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
nisa1234 20 Ayet-el Kursi 100 el mucib
Layali 20 Ayet-el Kursi
NOT:Kumbaramizdan 33 Ayet-el Kursi kullandim
Kumbarada 1925 ayetel kursi, 1373 el mucib var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?