- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Oldum ama işe yaramadı.Hala tedavi olmadiniz mi siz?
Oldum ama işe yaramadı.
Kendim bitirdimDemek ki tedavi olmamissiniz. Tedavinizi doktor mu bitirdi artik iyisiniz diye yoksa siz mi "ise yaramiyor" diye bitirdiniz?
Kendim bitirdim
Kendim bitirdim
bunu diyebilmek için çok çok büyük acılar kayıplar yaşamış olman lazım.Açıkçası eskiden daha çok Kuran okur daha çok dua ederdim. Allah affetsin ama artık pek yapmıyorum. Belki saçma ama Allah beni sevmiyor diye düşünüyorum.
Çok gayret ettim ama olmuyor. Hep bir şeyler yarım kalıyor.bunu diyebilmek için çok çok büyük acılar kayıplar yaşamış olman lazım.
nacizane önerim bunu bir daha telaffuz etme.
büyük bir isyandır bu.
boşanma sonrasında hayatını düzene sokamamış daha doğrusu yeni birisi ile birlikte olamamışssın.
seni üzen sadece bu.
bu sebeple de kendi kendini depressyona itmişsin.
elindeki şükredeceklerini söylemeye gerek yok.
bir müddet psikolojik destek alabilirsin.
ama herşeyden önce hayata ve kendine bakışını değiştirmek için gayret etmen lazım.
mutluluk hiçkimseye altın tepsi ile sunulmuyor.
nedir mesela yarım kalan?Çok gayret ettim ama olmuyor. Hep bir şeyler yarım kalıyor.
Evet boşandıktan sonra yerimde saydım. Hatta geri gittim. Bana da güzel günler gelir diye bekledim ama gelmedi. Tanıştığım insanlar hep bir yönüyle bana uygun olmadı. Üstüne üstlük çevrenin boşanmış kadın düşüncesi beni iyice dibe itti.Senin durumunu da o kadar çok kocaya, boşanmana bağladılar ki hep.
Senin bir suçun yok.
Sen de inandın asamadigin durumun bu olduğuna.
Bence bir arkadaş çok doğru demiş.
Senin asıl sorunun hayatında boşanmanın ardından güzel hiç bir gelisme olmaması, iyi insanlara hasret kalman, üst üste yaşadığın hayal kırıklıkları..
Şahsen benim için de durum böyle.
Güzel şeyleri küçük küçük kaybediyorum hatta üstüne.
Bunlarla baş etmek kolay değil.
Sen kendini güçlü sanan pek çok kişiden daha guclusun aslında bunu bil..
Aslında savasiyorsun çünkü. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?