Her gün daha da kötüye gitmek...

nedir mesela yarım kalan?
neler için uğraştın ve de olmadı?
Mesela her şeyle kendim savaşmam. Bir şeyleri yapabilmek için didinmem. Çok şükür bu süreçte yine de işimi ihmal etmedim. Ama yalnız kalmam ve hep yalnız kalacağımı düşünmem beni giderek daha da dibe itti.

yani baştan ahkam kesmişsiniz. daha ne istiyorsun, boşanmayı atlatamamışsın diyenler yazmasın diye. ama gerçekler bunlar. dünyada ilk boşanan sen değilsin. hele de çocuk yok, ailen yanında. maşallah şanslılardansın.
bunun altında başka yatan şeyler olabilir mi?? mesela benim 2 tane boşanmış arkadaşım vardı. birinin annesi sürekli dulsun evlen biriyle diye, kıza hiç uygun olmayan birilerini buluyordu. diğerinin annesi dulsun deyip kısıtlıyordu. bu tarz yaklaşanlar mı oldu?? ya da eski eşinizi çok takip edip ona saplantılı mı kaldınız. ne bileyim cezasını bulsun diye.
illa ki birşeyler vardır. yoksa herşey güllük gülistanlıkken başka ülkeye gitseniz daha iyi olacağınızı sanıyorsanız yanılırsınız. hatta daha da içe kapanırsınız. bir yerden başlayın artık. yaş 29 en güzel çağlar.

Açıkçası çevremden hiç kimse bana böyle baskı yapmadı. Ama bana uygun biri de karşıma çıkmadı. Eski eşime gelince o hayatına kaldığı yerden devam etti. Hayati Nasıl bilmiyorum ama evlenmiş. Bu durum benim inancımı hayata bakışımı çok sorgulattı ve kırılmalar oluşturdu. Neden bana haksızlık yapıldığı halde karşımdaki insan hiç bir şey olmamış gibi hayatına bakıyor da, ben bir adım bile ilerleyemiyorum. Bunlar ben de kırılma noktaları oluşturdu.

tahmin ettiğim gibi sizi etkileyecek birşeyler olmuş. ben hayatımda şu felsefeyi uyguluyorum. sevmediğim ya d abana zarar veren insanın mutsuz olmasını bekleyeceğime isteyeceğime kendi hayatıma odaklanıyorum. kendi mutluluğum, ailemin mutluluğu için dua ediyorum. pozitif düşünüyorum. sizde bardağın dolu tarafına bakı. Rabbim ince ince işliyordur hayırlı olanı. o yüzden sadece sabır ve dua

detay vermiyorsun ki.
nelerle uğraştığına dair.
mesela ben 3 çocuğumla hayat mücadelesi veriyorum.
aileler yok.hem çalışıyorum hem eve hem onlara yetmeye çalışıyourm.
üzerimdeki maddi manevi yük had safhada.
küçük bir örnek.

Ancak siz isterseniz iyi olursunuz yada böyle zehir tadında yaşayın bu tamamen sizin seçiminiz

İnsanın bedeni gibi ruhu da hastalanır insanlık hali ama insan 4 senede çatlar yahu, koskoca 4 yıl ya ne demek bunun bahanesi olamaz. Gidip iyi bir doktor bulacaksın ve adamakıllı tedavini olup ruhunu iyileştireceksin bunun lamı cimi yok. Ha yok ben bu hastalıklı hale alıştım hayatımı böyle felçli devam ettireceğim diyorsan da sen bilirsin, insan nasıl yaşayacağını da kendi seçer biraz.

Yapma be münevver yeter artık ama kendine ettiğin kötülük. Aslında kurtulmak o kadar kolay ki.

O zaman ise yaramadi deme. Duzelmeden tedavini bitirmissin. Bir sevdigini kaybeden insanlar bile bu kadar zamanda unutuyor. Bosandin yahu sadece bosandin. Ha bosandin da 3 cocukla baba kapisina mi gittin? Bosandin da 3 kurusa muhtac mi oldun? Deli gibi sevdigin onun da seni sevdigi birinden severek mi ayrildin? Ben de diyorum herkes de diyor. Senin bu durumun acilen tedavi edilmesi gereken bir durum. Gittigin doktordan memnun kalmadiysan baskasina git. Olmadi farkli terapiler dene, akupunktur hipnoz vs ne varsa dene. Her konun birbirine kopyala yapistir hepsi ayni hic farketmiyor musun? Senin acilen tedavi olman lazim munevver. Tek diyecegim bu.

Bazen gitmelisin.
Nereye olursa.
Eger bu seni mutlu edicekse ve engeller yoksa git.
Oranin iyi olucagi olmuycagi onemsiz.
Daglara uzaktan asik gibi bakmak yerine hayalini gerceklestir.
Baktin cehenneme dustun, en kotu ihtimal cekip gelirsin.
Tayinim cikinca gelemem diyosan satmisim dunyasini, istifa et.
Mutluluktan onemlimi.

hiçbirini yaşamamış ki.
eğer yaşadıysa örnek versin.
ben ajitasyon yapmamak adına yazmadım.
iki sene annemin kanser tedavisi ile uğraşıp en sonunda acılar içinde kaybettik annemi.beş sene oldu.
acı budur,yıkım budur.
daha ötesi var mı Allah aşkına.
hayatta herşey insanlar için.
anlaşamayıp boşanmışsın.
herşeyin var.işin ailen.
neyin isyanıdır bu?
eski eş evlenmiş diye bozulmuş,kabullenemiyor.
4 sene öncesinde ööyle kalmış.
ne yaparsa kendine yapar.
böyle giderse daha çok 4 seneler kaybeder.

Babamı 8 aylık hamileyken kaybettim, 9 aydır onu görmüyodum batmanda olduğum için, son kezde yanına sokmadılar hamileyim diye, göremedim,dağ gibi adam pat diye öldü hasta olsa kendimizi hazırlardık

Hayat herkese zor

Başın sağolsun.
Konuyu dağıtmak istemiyorum gerçi de en ağır tecrübedir böyle kayıplar.
ve ne yazık ki hasta da olsa ölüme hazırlanılmıyor.
inan son ana kadar annemin iyileşeceğini düşündük biz.
oysa herşey ortadaydı.
M Munevvergul e biraz anlatmak istedim.
bilmem yazılanlar birşey ifade ediyor mu kendisine.

Bu sizde bir olay sonucu gelişen durum, yani atlatmanız çok yüksek ve ilacı zaman.. bu zamanı kısaltmak isterseniz psikolojik destek alabilirsiniz.Yalnız söylemeden edemeyeceğim bende kendimin karanlık yönünü anlatmak istesem aynı cümleleri kurardım lakin ben hep böyleydim ve rahatsız değilim,bana göre güzel bir korunma kalkanı

Bir komsumuz depremde 3 cocugunu kaybetti. 3 guzel mi guzel evlat. Sonra bu kadin ne yapti biliyor musunuz, hemen yeniden hamile kaldi. Bu kadinin hic acisi olmadi mi hic mi uzulmedi. Ama hayatini yoluna koymak adina bunu yapabildi. Ben o kadinin hayata yeniden tutunma cabalarini gorunce baska her sey bos geliyor.

Bilmiyorum arkadaşlar bilmiyorum. Hayattan ve insanlardan o kadar nefret ettim ki. Eskiden çok duyarlı ve duygusal biriydim. Hala daha duygusalım ama insanlara karşı çok duyarsızlaştım. Hatta çoğu insandan nefret ediyorum. Resmen zorla konuşuyorum insanlarla. Sabah işe zor gittim. Kötü olunca eve geldim. Ağlıyorum. Ailem de neden böylesin biri bir şey mi dedi diyor bir yandan onlar da üzülüyorlar. Elimden gelse hemen gitmek istiyorum buralardan. Hatta gittiğim günü kurtuluş günü olarak kutlayıp, kurban kesme gibi düşüncelerim var. Fakat gerçekte kimsenin git öteye bile dediği bile yok.

Tayin istemenin işe yarayacağını sanmıyorum bence ailenin yanından şu aşamada ayrılma, belki daha sonra. Nereye gitsen de kafan seninle gelecek biliyorsun değil mi, önce tedavini ol düzgün bir doktor ya da psikolog bulup.

Niye tedavi gormuyorsun

içini öyle güzel akıtmışsın ki.bence depresyondasın.hatta emınım..

guzel bir doktor bul kendıne..değişimine sen bıle ınanamıyacaksın

Gittiğin yerdeki insanları sevecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…