4odk zaten dolsun diye geciriyor hani öğrenci bir an önce teneffüs zili calsa diye bekler zaten yarısını ben ona bebegimin sesini mırıldanmalarını dineleterek geciriyorum anne ba ba diyor yeni onları duysun diye bekliyorum hep konusmuyoruz o da ne yapıyor lan diye konsuyor bebegimizle öle yani ama ne bileyim hani kadınız bir his ya sezemiyorum bana karsı onda
eger ben ondan bir müddet nereye gitigimi bilmeden gidersem biz su an hemen o sn bosanırız öle bir lüksüm yok beni cok iyitanıyor bunu kulanıyor ben evine baglı öle calıssamda cok sosyal biri olmayan annesi babası ile vakit geciren ne bileyim kafama esince suraya gidiyorum diyip sadece bir haber veren bir kadın olmadıgımı bliyoryani para kazanan bir kadınım ama aynı zamanda bebegine bakan evin her işini yapan bir süpermanım o da kendi zevklerine öğretmenvinden cıkmayan arkdaslarıylavakit geciren halı saha macından asla vazgecmeyen vs vs belkide suc bende herseyimi bliyor beni benden iyi tanıyor iyi ev kadını calısan dısarda evde ugrasan duran öle
1 sene olmadan tayin istenemiyor benim acımdan o da artık treni kacrdı yaz dönemi isteniyor tayin böyleyiz yani ayrıyız vede gercek anlamdada uzaklasıyoruz en kötüsü ben onu bayagı bayagı liseli asık gibi seviyorumhani saf masum berrak duru apaydınlık dolu doluyasaya yasaya fot görünce bile askım depresiyor ama o sanki farklı ben nasıl olsa bu tel acıcam ben ona nasıl bir konusma yapmalıyım sizlere soruyorum aklı verin ya lüften
ben öğretmenim bir sene ayrıyız su an.sadece tel bana bir sıcak laf edecek benim istedigim bu bana dedigi hep buydu ben sana her gün ne bulayımokula gittim eve geldim bu yani.birde edebiyat öğretmeni kendisi sadece bir laf ya istese arkdaslarıyla saatlerce konusur ben neyim gözünde bunu sorgular oldum su an bebegimi düşünmesem neyse biz anneyiz ya katlanıcaz beni sarmıyor beni sevmiyor ben onu nasıl özledim bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?