Anlamadım.
Eskiden onu düşünmüş olmasına mı üzüldünüz,
Adam korkmuş,sizi istememiş,geçmişinin ne önemi var?
Mantık tercihi hemşerisiymiş
Aşkta değil
uzaktan kız almak masrafla olurmuş .Bayram da seyran da gitmesi varmış. Oysa ki bana hiç öyle demedi. Başka şehirde yaşarım. Benim olduğum şehri çok begendiğini görmek istediğini diyordu. Benle de gözlerinin içi gülüyordu.
Aynen öyle .31 yaşında adam ama ergen gibi. Arkadaşları da onun bu konuları beceremeyeciğini söylüyor. Ya aslında baya yaptı . Bir bilseler çok şaşıracaklardı. Sonunu getiremedi.Liseli aşıklar gibisiniz..
her zaman derim iş yerinden biriyle olllmaaazzz.... ara bozulunca ne yapacagınızı hesap edip birşeyleri başlatın diye heep söylerim.Yakın bir zaman önce iş yerinden arkadaşla duygusal anlamda yakınlaşmamız oldu. Bir şeyler yapmaya çalıştı.Bende karşılık verdim.Görüştük mesajlaştık.Sonra beyimiz korktu.Tabi bunun ilk dönem aynı iş yerinden başka bayan arkadaşla arkadaşlarına kendi memleketlim istiyorum diyor diye o memleketlisini ayarlamaya çalışmışlar .Ama kendisinin somut bir atılımı yok. Yakın arkadaşları laf götürmüş.Muhabbet geçmiş yapalım mı diye haber bile gitmiş bizim arkadaşa. Sonra tabi o hemşerisi olmaz demiş . Hatta selamı bile olmayan bir kızdı.Onla alay eden bir kızdı. En çok da bu koydu.Benle asıl atılımlar bu olaydan sonra oldu ciddi anlamda. Her şey tam kıvamına geldi .Korktu. Birde ben kendi memleketlim hikayesini duyunca kahroldum.Niye benle yakınlaştı görüştü. Evliliğe yönelik şeyler sordu. Tamam sonra memleketlim muhabetinden sonra yakınlaştı .Ama ilk dönem de bizim bakışlarımız oluyordu söz konusu şahsiyetle.Tabi onun korklığı yüzünden soğukluk girdi. İlk dönem karıştırdığı işler mi engel benimle başlamasına ? Sonuçta aynı iş yerinde ikinci kız. Arkadaşları bile sevgili yapamıyor diye dalga geçiyor. Oysa ki her şeyi karıştırmasaydı biz olmak üzereydik.
Şimdi her gün onu gördükçe içim yanıyor. Soğuk davranıyorum. O ise pişkin pişkin laf atıyor. Kaç kez bakışlarını yakaladım .Başka arkadaşım da yakaladı. Bizi yakıştıran başka insanlar da vardı. O ise sırf memleketlisi olsun diye onunla dalga geçen selamlaşmayan sırf nefes alması bile yetecek şeklinde bile düşünmüş. Oysa benimle az bağ kurmadı. Bu erkeleri anlamak zor .
Her gün iş yerinde gördükçe ne yapacağım???Unutamıyorum. Her gün içim acıyor.
uzaktan kız almak masrafla olurmuş .Bayram da seyran da gitmesi varmış
.
işte yaptıı iki yüzlülük .Kandırılmak gücüme gidiyor. İnandım ona duygusal bir şeyler hissettim.Böyle bir adamla olmaz .Ama yaşadığım hayal kırıklığı beni üzdü.
Bunu duydun ve onu gördüğünde için acıyor .
Mantık tercihi hemşerisiymiş
Aşkta değil
eski sevgilimle aynı okuldayım.
hem de öyle sizinki gibi ilişkiye dönüşmemiş bir hoşlantı falan da değil. dolu dolu 1,5 sene sevgiliydik.
ilk ayrıldığımızda okulda her gördüğümde çok kötü oluyordum. onun ders saatlerine bakıp karşılaşmamak için çaba gösteriyordum. karşılaşırsam da eve dönüş yolunda kesin ağlıyordum. amfide ona bakıp kötü olup sonra da dersten çıktığımı bilirim.
şimdi alıştım. görmek hiç kötü etkilemiyor. kaçmaya çalışmıyorum. ağlamıyorum, görünce üzülmüyorum. en fazla üstünü başını süzüp yeni kıyafet almış mı, sakal bırakmış mı, saçlarını kestirmiş mi ona bakıyorum
demem o ki; sadece biraz zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?