- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Uzun hali kalsin canım, vakit buldukca onlari da okuruz ama bir de benim bi onceki mesajimda yazdigim gibi cok kisa sekilde yazabilirseniz zaman az oldugunda kisaca dua ederiz birbirimize.dualarimiz ayni. yenidenmi yazalim?
tamam canim/ duam hayirlisi ile gelen Ramazana kibi esimle beraber kaynanasiz yeni bir eve tasinmak ve cocugumu sagsalim kucagimiza almakUzun hali kalsin canım, vakit buldukca onlari da okuruz ama bir de benim bi onceki mesajimda yazdigim gibi cok kisa sekilde yazabilirseniz zaman az oldugunda kisaca dua ederiz birbirimize.
Canim kisaca duani yaz, listemize eklerim, listemizdeki gibi herkese hergun dua ediyoruz.benide eklermisiniz .ilk defa katiliyorum nasil yapcam peki
Ben de öyle canım, uzun oldugu icin hergun okuyamiyodum, inşallah bundan sonra birbirimize dualarımızda hergun yer verebiliriz. Amin.bazen hergün duaedemiyorum helal edin hakkınızı olur mu ama böyle kısa olursa dahakolay okuyabiliriz :)
ne kisti canm ve kaç cmCanlar bugün dr a gittim ve yumurtaliklarimda kist olusmus, hem de bikac tane2 dr a gittim biri dogum kontrol hapi vermedi, gecer dedi, diğeri doğum kontrol hapi verdi 1 ay kullanmami soyledi ama almadim, sogan kürüne basladim bugün, inşallah gecer hayırlısıyla. Allahım en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, bana da tum isteyenlere de inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?