Her gün sözlü tacize uğruyoruz

Çok kalabalık şehirler de bile hayvan dostuyla dişarda gezenler inan dikkat çekiyor köpeklerin çeşitleri yada renkleri insan dönüp bi bakıyor
Bazen sevesi geliyor bazen ürküyor
Bazıları da bunu başka niyetlere dönüştürüyor boşver
Keyfine bak gitsin dert etme

Şafilikten yapıyorlar çoğunlukla. Benim gördüğüm burada kadına, hayvana değer yok.
Hic alakası yok biliyor musunuz hamileyim kedim var çocuk doğunca onu evden gönder diyor çocuğu çevremdeki insanlar sanki bu oyuncak gibi Ankara da yaşıyorum bu arada

Benim denk geldiğim tüm konularınız taciz üzerine, merak ettim nerede yaşadığınızı? Evet her yerde oluyor ama anlattığınız boyuta rastlamadım. Bayağı yobaz bir şehir herhâlde?
50 yıl geriden gelen bir yer. İnanın bende yıllardır ailemden ayrı yaşıyorum. Farklı bölgelerde şehirlerde yaşadım hiç böyle olaylara rastlamadım yaşamadım

Bunu bilmiyordum. Neden toplu bir nefret oluşmuş biliyor musunuz?

Şafilikten inançlarını yanlış biliyorlar safilere göre köpeğin ıslağina(salyasına ıslak tüyüne) temas etmek tekrar abdest gerektirir. Onlar bunu köpek haramdır diye almışlar yaşıyorlar.

Hic alakası yok biliyor musunuz hamileyim kedim var çocuk doğunca onu evden gönder diyor çocuğu çevremdeki insanlar sanki bu oyuncak gibi Ankara da yaşıyorum bu arada
Banada küçük köpek alsana bu zor olmuyor mu diyorlar veya köpek için çektiğin eziyete değer mi

Şafilikten yapıyorlar çoğunlukla. Benim gördüğüm burada kadına, hayvana değer yok.
Burasıda aynı evlenmeden once çalışıyordum. dolabimdaki kıyafetler öyle yatıyor giyemiyorum . Jean e bile sanki bikiniyle geziyorum gibi göz tacizi oluyordu simdi bol seyler giyiyorum hep... kadına değer yok . 3 senelik evliyim çocuğum yok diyince kadınlar bile degisik bakıyor. Bu şehirden bi arkadaşım yok. Eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyorum .
Birde 2 kedim var normalde parklarda kediler icin oynama olanları olurdu oraya çıkarırdım burda yok. 1 kere eşimle çıkardık bakışlardan rahatsiz olup Bdaha çıkarmadık ama sizdeki köpek mecbur çıkacak

Ben elbise giymeye bayılan bir insandim kim ne derse desin ben giyerim kafasında. Ama artık giymiyorum

Pis görüyorlar, onlarin girdigi eve melek girmezmiş, necismiş. Bunlari genelde kopeklere diyorlar. Kedilerin yerinin de sokak oldugunu düşünüyorlar. Sokağa yakışırmış. Evde olmazmiş. Hele tekir sarmanlar falan evde beslemeye layık degillermiş.

Banada küçük köpek alsana bu zor olmuyor mu diyorlar veya köpek için çektiğin eziyete değer mi
Ya millet gerçekten anlamıyor hele bir hayvan sahiplenmeyen kişi asla anlamıyor ne bu büyüğünü getir küçüğünü götür kampanyası mi

Ya millet gerçekten anlamıyor hele bir hayvan sahiplenmeyen kişi asla anlamıyor ne bu büyüğünü getir küçüğünü götür kampanyası mi
Ben memnunum cevabindan anlamıyorlar. Bir de sanki yaşadıklarının suçlusu hayvanmis gibi davranıyorlar. Suçlusu oymuş gibi.

Ben elbise giymeye bayılan bir insandim kim ne derse desin ben giyerim kafasında. Ama artık giymiyorum
Bende öyle dikime gidecektim güya .. eşim kızıyordu ne karışıyorsun diyordum sonra bsey demesine gerek kalmadi ya yaşamadan bilemez kimse önceden ne kdr fark olabilirki diyordum gezmeyle filan ogrenilmez yaşayınca ancak öğrenilir . Benim memleketimde kimse kopegiyle gezene tuhaf bakip laf atmaz yani en fazla aa ne kdr tatli vs sohpeti döner . Bu köpekle gezmek zaten dikkat çeker lafını diyenlerin mantığını anlayamadim tacizi mi normallestirelim

50 yıl geriden gelen bir yer. İnanın bende yıllardır ailemden ayrı yaşıyorum. Farklı bölgelerde şehirlerde yaşadım hiç böyle olaylara rastlamadım yaşamadım
Açıkçası o bölgelerde hiç yaşamadım, ne desem yalan olur. Şaşırdım ama bu seviyede olmasına. Gerçi biz İstanbul’un bir bölgesinde inşaat yapmıştık, henüz yeni yeni yaşam alanlarının oluştuğu, apartmanların dikilmeye başladığı, ulaşımın henüz pek işlek olmadığı bir yerdi. Dolayısıyla henüz ucuzdu, gelen kişiler genelde kiracı, dağdan şehre inen, medeniyet, toplu yaşam görmemiş varoş tiplerdi. Çocuklarından bile tiksinirsiniz, apartmanların içine tuvalet yapmalar, hayvanları taciz etmeler, hayvan görünce rahat bırakmıyorlar, çığlık atıyorlardı, taşla sopayla taciz ediyorlardı; ağaçları bile paramparça ediyorlardı. Bunların olduğu bir şehir düşünemedim.

Ben memnunum cevabindan anlamıyorlar. Bir de sanki yaşadıklarının suçlusu hayvanmis gibi davranıyorlar. Suçlusu oymuş gibi.
Gerçekten millete tasasi düşüyor ya bende bunu anlamıyorum sanane kardeşim bakan benim çeken de benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…