Her gün sözlü tacize uğruyoruz

Kelimlerden rahatsiz olmussunuz ya yani gercekler bunlar .dediğiniz sekilde belki birkaç gün duzelir sonra yine aynı... doğuda polis ne halde ah bir bilseniz bu kdr toz pembe degil
Umarım kesin bir şekilde düzelir.
Bu kelime beni kim için söylenmiş olursa olsun rahatsız eder, konuya siyasi bakmıyorum, hiçbir kesimi de kollamıyorum.

Umduğunuz dünyada yaşamak isterdim. Yalnizca uyarı alırlar. O da belki. Köpek sahibine uyari verilir. Aksam gezdirmeyin, kalabalik yerde gezdirmeyi minvalinde. Bu ülkede böyle, doğusu da bin beter...

Yani ben çok hakim değilim hangi mezhepte nedir diye ama sadece köpekle temasta tekrar abdest gerektirir diye biliyorum . Sanki abdest almak cok zor da olay çıkarıyorlar

Şafilikten yapıyorlar çoğunlukla. Benim gördüğüm burada kadına, hayvana değer yok.
Haklısınız onlar kediye köpeğe dokunmuyor hatta onlara göre evde köpek beslemek haram olarak geçiyor. Ne kadar cahil ve kötü düşünce yapısına sahipler. Üstelik çocuklarına da bu zihniyeti aşılıyorlar. İmkanınız varsa evinizi değiştirin.

Umarım kesin bir şekilde düzelir.

Bu kelime beni kim için söylenmiş olursa olsun rahatsız eder, konuya siyasi bakmıyorum, hiçbir kesimi de kollamıyorum.
Yıllar sonra Türkiye'de azınlık olarak kalınca rahatsızlığınız geçer umarım.

Değiştirdim şükür yeni evimde mutluyum şehir sıkıntı

Yani ben çok hakim değilim hangi mezhepte nedir diye ama sadece köpekle temasta tekrar abdest gerektirir diye biliyorum . Sanki abdest almak cok zor da olay çıkarıyorlar
Acaba bozulan gusül abdesti ve duş almak zor geliyor diye mi bu kadar tantana yapiliyor?

Ya bir olay anlatmak istiyorum başımdan geçen.Tamda bu konuya cuk oturdu.
Kimse doğduğu milleti,aileyi seçemez ama gerçekten mültecilerle aramızda bariz bir fark var.
Bunu söylemek bizi ırkçı yapmaz,polyannacılık yapamayacağım malesef.

Geçenlerde annemle avm'ye gittik.Avm'nin girişinde döner kapı vardı.Önümüzde de 5-6 kişilik genç bir grup vardı.Kapının önünde de bir tane köpek.Nereli olduklarından emin değilim ama Afgan ya da Pakistanlı falan olabilirler,pek Suriyeli gibi değillerdi.

İçlerinden bir tanesi köpeği bi yanına çağırıyo bi geri kışkışlıyo,hayvanı sersem etti anlayacağınız.Neyse tam kapıdan içeri girerken hayvanı çağırdı,kapıdan içeri girdi hayvan.Hayvan ikilemde kaldı içeri girip girmemekte.Bir ileri gidiyor bir geri.Tabi o sırada döner kapıda geliyor.Bende ne yapacağımı bilemedim kapıyı tutmaya çalıştımda nasıl tutayım otomatik,dönen bir kapı.Tam kafasını sıkıştırıyordu ki son anda kurtardı kafasını.

Dayanamadım valla bağırdım.O sırada kendisi hala köpeğe gülüp,eğleniyodu kendince.Ne yapıyosun ya görmüyor musun hayvan sıkışıyodu diye bağırınca korkup kaçtı.

Orda hayvan ölse adım kadar eminim ki yine gülecekti.O yüzden üzgünüm ama gerçekten aramızda çok fark var.

Burada kedileri haşere kovucu olarak görüp eve alıyorlar. Ama kediyle oynamak, onu sevmek, birlikte uyumak falan haram. Köpek de sadece bekçi köpeği olur ya da çoban. İşlevi olmak zorunda her hayvanın .

Bir dahakine, "Evet asansörü kirletiyorsunuz" diye karşı atak bekliyorum sizden. çirkefe çirkef olacaksınız, yoksa işler yürümüyor.

Allah Allah sokakta mı namaz kılıyolarmış? Evde beslemekten kastım oydu işte.Köpeğin olduğu evde namaz kılınmaz/köpeğin tüyü olduğu yerde namaz kılınmaz vs.

Bir dahakine, "Evet asansörü kirletiyorsunuz" diye karşı atak bekliyorum sizden. çirkefe çirkef olacaksınız, yoksa işler yürümüyor.
Ya ben altta kalır mıyım köpek tüyünden namaz kilamiyorlarmis siz dışarıda gezdifiniz pis kıyafetlerle mi Allah'ın karşısına çıkıyorsunuz dedim

Uzun uzun konuşup içimdekileri akıtmak isterdim ama suç olur. Sınırdışı edilecekleri günü bekliyorum sabırsızlıkla.

Ya ben altta kalır mıyım köpek tüyünden namaz kilamiyorlarmis siz dışarıda gezdifiniz pis kıyafetlerle mi Allah'ın karşısına çıkıyorsunuz dedim
Hay ağzını öpeyim pislik torbalari, bahane bulacaklar ya. 30 saniye asansörde ayni havayi paylaştılar diye kirlenmişler demek. Senin köpüşün kirlenmiştir onlarin nefret dolu enerjisinden.

Bence şans eseri agzindan salya akmayan medeni insanlar varmis etrafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…