Her gün sözlü tacize uğruyoruz

Düşünün benim sahipli çocuğuma bunları yapanlar sahipsiz sokak hayvanlarına neler yapmaz

Sokakta gezdirilen köpeklere el sallarim. İki gülücük attım mı gelir sırnaşır zaten.

Sonra sevgi seli oluşur.

Bunu yasamak varken wow haram tavırları görüyorum herkesten

Oysa sevmek için siraya girmeliydik.

Evet çok dogru ben bkac komşu edineyim demiştim kedi besliyorum diye evime gelmiyorlar.

Daha geçen belediye çöplüğünde onlarca köpek cesedi bulundu, iple boğulmuş halde...
Bana hep sokak köpekleri var saldırıyor parçalıyor oradan gitme diyorlar. Evet sokak hayvanları çok tehlikeli çünkü sevgi manyağı yapıyorlar insanı. Yanlarından ayrılınca boşluğa düşüyor insan. Köpeğimle gezerken bile daha hiçbir sokak köpeği bize saldirmadi.

Düşünün benim sahipli çocuğuma bunları yapanlar sahipsiz sokak hayvanlarına neler yapmaz
Denk geldim, biliyorum. Çocuklardan tiksinmiştim, hayatımda hiç çocuktan tiksineceğim aklıma gelmezdi bunları görene kadar.

Aç hayvandan ne beklersin ki? Bi tavuk kaynatıp vermemislerdir. Sonra parçaliyor diyorlar.

Suriyelileri suriyeliler onundemi rezil edicek mesela
Köpeği yüzünden taciz edenler, sırf bu sebepten birinin polis tarafından alındığını görürse bu kısmen caydırıcı olabilir. Suriyeliler ile ilgili bir cümle kurmadım.

Bu kelimeden rahatsız olmakla beraber, bence bir iki tanesini özellikle komşuların gözü önünde o an polisi arayıp şikayet ederseniz bence caydırıcı olur.
Ne diyeyim ki Suriyeliler bile laf atıyor işte dağdan gelmiş bagdakini kovuyor dilenciler bile köpeğimi kıştlıyor. Dün olay çıkardım en işlek caddede önce bekçiler sonra polisler geldi ama bunu görmelerine rağmen hala köpeğime satasanlar vardı polisin yanında

Köpeği yüzünden taciz edenler, sırf bu sebepten birinin polis tarafından alındığını görürse bu kısmen caydırıcı olabilir. Suriyeliler ile ilgili bir cümle kurmadım.
Bunun için "alınacaklarını" sanmanız çok ütopik.

Komşuların, suriyelilerin, dilencilerin, yoldan geçen çocukların hiç birinin birbirinden farkı yok, '' bile '' durumu yok, bence hepsinin yaptığı yanlış. Bunu söylemek istedim.
Bunun için "alınacaklarını" sanmanız çok ütopik.
Olabilir, şahsi düşüncem. Böyle umuyorum.

Kelimlerden rahatsiz olmussunuz ya yani gercekler bunlar .dediğiniz sekilde belki birkaç gün duzelir sonra yine aynı... doğuda polis ne halde ah bir bilseniz bu kdr toz pembe degil

Şafilikten yapıyorlar çoğunlukla. Benim gördüğüm burada kadına, hayvana değer yok.
İyide evde beslemek haram diye biliyorum şafilikte.
Yani nefret etmelerine,görünce laf atmalarına falan gerek yok ki.
Ya o da Allah'ın yarattığı bir can,gidip sevmezsin,evine almazsın anladımda nefrette etmezsin ya.

Bu kelimeden rahatsız olmakla beraber, bence bir iki tanesini özellikle komşuların gözü önünde o an polisi arayıp şikayet ederseniz bence caydırıcı olur.
Bile'den niye rahatsiz oluyorsunuz? Misafir geldikleri ülkede, vatandaşın köpeğine hoşt diyemezler. Herkes yerini, haddini bilecek. Şımartmaya gerek yok.

Geçen aylarda sınır kapılarından(!) akın akın gelenleri gormediniz herhalde? Savaş mavaş yok, keyfi geliyorlar. Sanki mağdurlar da canım cicim diye sevip kollamamiz gerek.

Son düzenleme:
İyide evde beslemek haram diye biliyorum şafilikte.
Yani nefret etmelerini,görünce laf atmalarına falan gerek yok ki.
Ya o da Allah'ın yarattığı bir can,gidip sevmezsin,evine almazsın anladımda nefrette etmezsin ya.
Evde beslemek haramdan ziyade hanefilerde köpek tüyünün olduğu yerde namaz kılınmaz. Şafilerde ise köpeğin ıslağı tekrar abdest gerektirir. Ama bunu çok abartmışlar asansöre biniyoruz diye kavga çıkmıştı eski apartmanımda

Olayi dini boyuta tasimak icin yazmiyorum kesinlikle. O bolgelerdeki insanlarin mezhebine gore kopek pek de mubarek bir hayvan degil diye biliyorum. Abdest bozulur diye dokunmazlar bile. O yuzden bu onyargi vardir ve çocuklar da buyuklerden gorup duyduklarini uyguluyorlar.
Ben hayvanlari cok severim. Yanlış anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…