- 28 Mart 2020
- 21.738
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.341
- 598
- Konu Sahibi pportakall
-
Hanimefendiye pars ve serval cinslerini öneriyorum. Çok uysallar, hic korkutucu değillerAy eşimin arkadasinin karisi aklima geldi. Kedi beslemek istiyormuş ama cins olmayan kedilerden korkuyormuş.
Haha o yuzden sadece cins besleyebilirmiş.
Sozleşmelerde bazen bu ibare bulunuyor. Evcil hayvan beslemek yasaktir diye. Camda gormezlerde kimse evde kedi oldugunu bilmez aslinda.kedi beslemek değil ama.bir de kedi evin içinde yaşıyor gezintiye çıkarmak gerekmiyor gürültüsü pek yoktur .kediye karışanı ilk duydum
ama tüm kediler camdan bakarlarr.hobileridirrSozleşmelerde bazen bu ibare bulunuyor. Evcil hayvan beslemek yasaktir diye. Camda gormezlerde kimse evde kedi oldugunu bilmez aslinda.
Hanimefendiye pars ve serval cinslerini öneriyorum. Çok uysallar, hic korkutucu değiller
Siz yaşamamış olabilirsiniz, ne mutlu ama bu hep anlayışlı oluyorlar, yerlisi asla yapmaz demek de doğru değil. Yapiyorlar çünkü. Kültürümüzü kabul etmiyorlar. Tek doğruları var, inandıkları dine herkesin inanmak zorunda olması...Aslında şöyle bir durum var. Gerçekten küçük yerlerde kimin dışardan kimin onlardan olduğunu biliyorlar. Kendi yerli halkının değil açık saçla pantolon ile bile dışarı çıkamadığı yerde çalıştım. Yerlisi giyinmez etmezdi ama ben diz üstü elbise de etekte giysem asla bişey denmezdi, ben dışardan gelenim çünkü benim kültürüme göre bu giyim normal o yüzden hiç aksi durum yaşamadım. Bakan eden olurdu ama geneli buyrun hocam diye öncelik verirdi hep. Tekrar ediyorum kendi yerlisi bunu asla yapamaz. İstanbul Ankara metropol kim neci bilmez ama küçük yerlerde “o zaten batıdan geldi” etiketiyle sataşan eden olmaz.
Camdan bakan tüm kedilere kurban olurumama tüm kediler camdan bakarlarr.hobileridirr
Kedilerin nazı malum, bi golden olsa yerlerde yuvarlansak diyorum ben deBen çok seviyorum aslinda buyuk irk kedicikleri maine coon gibi ama tamamen buyuk olduklari için biraz ele gelir diye.
Benim cocuuum bir sokak kedisi cok nazlidir öyle sıkıstırmaya gelemiyor hiç. Şöyle ebatca daha buyuk bir şey olsa mincira mincira sıkarak sevsek diyoruz.
Kedilerin nazı malum, bi golden olsa yerlerde yuvarlansak diyorum ben de
Çilemize aşığız çok şükürSeveceğim zaman zorla kucagima alip öpüyorum seviyorum biraz sıkı tutuyorum kacmasin diye.Birakinca sinirli kuyruk oluyor. Bu nasıl çile.
Sizce imkan olsa bunları çeker mi?Taşınma imkanınız yok mu ?
Ne bileyimSizce imkan olsa bunları çeker mi?
Oraya atanmış bir memur sanirim.Ne bileyim
Tahmin edebiliyorum neresi olduğunuBen de Güney doğuda bir ilde 4 yıl kaldım.Sehirde köpekleri sadece askeriyede görebilirdik zavallı hayvanlar oraya sığınırlardı çünkü köpekleri öldürüyorlardı ne yazık ki.Mezheplerinden dolayı köpeğe dokunmak istememelerini anlıyorum ama öldürmelerini asla anlamıyorum.Sokaklar köpeklere yasakken ineklere ise serbesttiŞehrin ana caddesinde bile ineklerle beraber yürüyebilirdiniz.
Aynen bu şehrin ortasında inekler geziyorSokaklar köpeklere yasakken ineklere ise serbesttiŞehrin ana caddesinde bile ineklerle beraber yürüyebilirdiniz.
Yanlış bilgi olmasın, köpek haramdır diye almışlar yaşıyorlar demek oldukça yanlış bir genelleme olur, bahçeli evlerinde gayet de köpekleri oluyor, çok da severler, çoban köpeği gibi. Öpüp dokunarak sevmezler sadece. Bu fark var sadece. Dokunsalar abdest almaları gerekir. Anladığım kadarıyla siz evinizde beslediğiniz için özür dileyerek söylüyorum, pis bir durum olduğunu düşünüyorlar, sadece köpek değil, kedi besleyenlere karşı da öyle düşünürler ama yazdıklarınız düşünceden ibaret değil resmen siz topyekun bir saldırıya maruz kalmışsınız, neresiymiş orası acabaŞafilikten inançlarını yanlış biliyorlar safilere göre köpeğin ıslağina(salyasına ıslak tüyüne) temas etmek tekrar abdest gerektirir. Onlar bunu köpek haramdır diye almışlar yaşıyorlar.
hindistan mı orası yoksa?Aynen bu şehrin ortasında inekler geziyor
Bu diyalogları her gün en az on insandan duyunca öyle olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?