Her gün sözlü tacize uğruyoruz

doğuda görev yaparken bazı şeylerden fadakarlık yapacaksın.mesela giyim tarzı saç rengi vs.daha dikkat çekmeyen popoyu kapatan şeyler giyeceksin küçük ilçelerde.makyajı ya bırakacaksın ya da azaltacaksın.eşle gitmediğin tek olduğun genç de olduğun için dikkat çekersin maalesef.olmaması lazım ama durum bu.çok akrabam arkadaşım tek gitti doğu görevine.bu şekilde idare ettiler.kimseyle asla samimi olmayacaksın.alışveriş de esnafla sohbet etmeyeceksin alıp çıkacaksın.ciddi bir duruşun olacak.

Köpeği yüzünden taciz edenler, sırf bu sebepten birinin polis tarafından alındığını görürse bu kısmen caydırıcı olabilir. Suriyeliler ile ilgili bir cümle kurmadım.
orada tek yaşayan genç bir öğretmen.iyice başı belaya mı girsin malum kişileri de başına sarsın?

Bence şans eseri agzindan salya akmayan medeni insanlar varmis etrafta.
Yok yok. Buralılar ilk atandığımda demişlerdi. Burada herkes istediğini giyer, kimse rahatsız etmez, kimse bakmaz diye. İnanmamıştım ben de ama cidden böyle. Abdestlerinin bozulacağına inandıklarından bakmıyorlardır belki .

Köyde okula mini etek, diz altı çizmeyle gelen öğretmen de var mesela. Saçları da gri .

Uzun uzun konuşup içimdekileri akıtmak isterdim ama suç olur. Sınırdışı edilecekleri günü bekliyorum sabırsızlıkla.
Şu an yaşadıklarımı ve içimdekileri yazsam ban yerim. Irkçılıkla ve kötü kalplilikle suçlanırım

Yıllar sonra Türkiye'de azınlık olarak kalınca rahatsızlığınız geçer umarım.
Bu cümlede sadece suriyeliler kelimesi geçmiyor, dilenciler de deniliyor, aynı şekilde ona da rahatsızlığımı belirtmeme rağmen kelime seçip buradan üzerime yürümeniz çok hoş değil.

Şu an yaşadıklarımı ve içimdekileri yazsam ban yerim. Irkçılıkla ve kötü kalplilikle suçlanırım
Irkçılık kendi ırkını üstün görüp diğer bütün ırklara nefret beslemek. Niye yalnızca 1 ırka kötü hisler besliyoruz acaba? Irkçılık ile suçlayacaklar pembe gözlüklerini çıkarıp bunu bir düşünsün.

Bu cümlede sadece suriyeliler kelimesi geçmiyor, dilenciler de deniliyor, aynı şekilde ona da rahatsızlığımı belirtmeme rağmen kelime seçip buradan üzerime yürümeniz çok hoş değil.
Suriyeliler bile denmesinden rahatsiz oldunuz hanimefendi. Bile kelimesini kalın yaparak alıntıladınız. Çevirmeye gerek yok.

yerine göre değişiyor orada.gayet dar jean li minili sarı saçlı gezebileceğin yerler de var elbette.batı da da öyle.Ankara bile çeşit çeşit.bir yerde mini giyerken diğer yere anca gri bol eşofmanla rahat ettiğimiz için öyle gidiyoruz.ben çoğunluğa uyarım kendimi yormamak üzmemek için.

Fena mı duş iyidir temizlik imandandır
Iste sevmedikleri icin fena olabilir. Doguda ne taraftasiniz bilmiyorum ama dogalgaz bulunmayan ilçelerin evlerinde banyo bile olmuyor bazen. Hamama gitme aliskanliklari var. Herkes hamamda yıkanıyor ama her gun ya da gün aşırı değil.

Suriyeliler bile denmesinden rahatsiz oldunuz hanimefendi. Bile kelimesini kalın yaparak alıntıladınız. Çevirmeye gerek yok.
Dilenciler,Suriyeliler bile laf atıyor rahatsız ediyor, taciz ediyor.
Cümlesine ithafen bile denmesinden rahatsız oldum, bile kelimesi bir karınca için, bir kedi için bir fransız veya bir alman için de kullanılsa, aynı şekilde rahatsız olurdum. Polemiğe girmek istemiyorum sizinle. Konuya ve konu sahibine görüşümü bildirdim.

Arabayla yarim saatte suriyedeyim diyim hatta bazı yerlerde telin ardında suriye görünüyor . Ben demek istediğinizi anladım. Mesela asansöre binince duş alma alışkanlıklarının nadir olduğunu anlıyoruz (bide yemek kokusuyla buluşuyor) ama cingar çıkartan taraf onlar iste bi köpek varmis diye

Bana da bildirdin, ben de alacağımı aldım bride. Iyi gunler.

Elinize bir kuru sıkı tabanca alın, laf attıkları zaman havaya sıkıp "ittirin gidin lan" diye bağırın ancak ondan alarlar. Ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun

İstanbulda da öyle. Eşimle disardaydik ustumde elbise vardi ve sonra eşimin kuzeni bizi davet etmişti. Kabul ettik ama yola cikmadan önce eve uğrayip üzerimi degistirip pantolon vs giymiştim. Disari filan cikariz diye.

Burada kedileri haşere kovucu olarak görüp eve alıyorlar. Ama kediyle oynamak, onu sevmek, birlikte uyumak falan haram. Köpek de sadece bekçi köpeği olur ya da çoban. İşlevi olmak zorunda her hayvanın .
İşe yaramayana ekmek vermiyorlar. Burada da evde beslenmeye layık gorulen kediler para verip alınan "lüks" hayatlarına uygun kediler olmalı. Sarman kedi hiçbir şeye layık değil onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…