her gün yeni bir adet çıkaran kv'm

sizinki yalandan yaptı diye herkes hastalığı yalandan olmayabilir . abim gelin tatildeyken annem çok ciddi rahatsızlık geçirdi hatta yürüyemedi uzanamadı kıpırdayamadı araba yok gecenin bir yarısı komşulardan rica ederek götürdüm. sabahlara kadar uyumadı annem ağrısından artık gelin annem hasta dediğimiz halde gelmediler biz otele para ödedik diye son günü gelirken geze geze geldiler kadın evde sancıdan duramadı sürekli tanıdıklardan annemi hastaneye götürmek için çağırdım iğne olması gerekiyordu günde 3 kez. hastane uzak yakında taksi durağı yok zaten kıvranıp duruyor gözümün önünde elimden bir şey gelmiyor gözyaşlarından başka annem ölse üçüne anca geleceklerdi. birde bana neden gerçekten hasta olduğunu söylemedin diyo! sanki bu güne kadar gittiğiniz yerden yalandan hastayız deyip de çağırdık sanki (kendi ailesi olsa 3 demeden burda olurdu)
kimine kötü kaynana kimine kötü gelin dek geliyo

kvm sanırım dediğinden dolayı cok pişman olmus çünkü nişanlım ciddi mesafe koydu agzından cıkanı düşünmediği için.. benim bu konuyu bildiğimi bilmio.. bende cok aramak istemiyorum ama hala hergün arıo konusmak zorunda kalıyorum.. benden haber almaya calısıo yada annemi arıo annemden haber alıo.. inş bana bişey der de bende ben ev istemiyorum kendim alcam derim..

Düğün masraflarını beleşe getirmek istemiş aklınca uyanık kv! Ev alacaklarmış mış da bi atasözü dereyi görmeden paça sıvazlanmaz ! Ne insanlar var ya karşısındakileri enayi bi tek kendisi akıl küpü sanıyorlar....​

ahhh bu kv

kızlaaarrrrr bomba haberim var meger kv me miras düşmüş bugun beni aradı bir ev parası kadar para verdiler dedi ben sizin evinizi almak istiyorum ev begenin dedi... nişanlımın arabasıyla düğün yapcaklarmıs.. benim arabamda bize kalacak.. cok şaşırdım birden bire.. önce düğünü siz yapın evi biz alalım dedi.. şimdi de param var ev alcam dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…