- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
- Konu Sahibi environmentaleng
-
canım düğün salonu 3000 tlye tutuldu zaten onun dısında alacakları koltuk takımı tv ve buzdolabı okadar baska bişey yok.. ev alacaklarsa da alsınlar ama düğünü sadece benim ailem üstlenemez ve üstlenmez de.. ben gerginlik olmasın die kirada oturmaya razıyım bisüre... ayrıca ben 60 milyara arabamı satıp eve katıcam zaten krediyide ben cekerim ev benim üstüme olur yoksa onlar ceksin onların üstüne olsun istemiyorumBende erkek ailesinin hiçbişey yapmamasına karşıyım. Hani bazıları var evimizi,eşyalarımızı kendimiz aldık kredi ödedik kimse de karışamıyor diyor. En güzeli bu tabiki.. ama hem ev hem eşya hem düğün masrafı bunlar 2 kişiye yüklenirse bir de bu kişiler yeni evliyse kafalarını borçtan kaldıramazlar. O yüzden iki aile de elinden geldiğince yardımcı olmalı, olmak zorunda değiller tabiki ama...
Ev alalım demesi iyi niyet göstergesi ki evi kim ödeyecek nasıl olacak onu anlayamadım ama sizin arabanızı satıp vermeniz ve üstünü onlar tamamlayacaksa gerçekten fazla bi yardım olacak....Düğün dediğin daha az parayla halledilebilir bişey tabi siz nasıl istiyosunuz bilmem. Bence kirada oturmak çok zor şu öğrenci hayatımda bile bıktım ben kira vermekten ay dediğin geliyor ev sahibi olmak gibisi yok yani... Sizin yerinizde olsam kv ile oturup düzgünce konusurdum, tamam eşyalar için para vermesinler ama düğünü kız tarafı yapmaz erkek tarafı yapar, onu yapmaları gerekiyor. Nasıl bi düğün istediğinizi bilmiyorum ama daha az fiyata malolucak bişeyde anlaşabilirsiniz bence.Hem eviniz alınmış olur hem de eşyalarınız...
kayınvalıden senı ve nısanlını aracı yapmasınbende aynı şekilde istiyorum ama onların misafirleri hep dısardan geleceği için düğün olmalıymıs.. hevesleri varmıs.. bende kabul ettim.. yoksa kimseyi eğlendirmek gibi bi derdim hiç olmadı nikah yaparım eglenceye giderim arkadaslarımla sonrada balayı en güzeli
damadı tepkisini koydugu için arkasından demediği kalmıyor ben de koyarsam yüzüğü bile attırırüff bu kadın niye karışıyor herşeye tepkinizi koyun yüz bulamasın bidaha
saol tatlım cok bunaldım cokBir yerden arıza çıkacaklar illa
Düğün öncesi zaten streslisiniz
İyice germiş ortamı
Allah sabır versin size.
zaten hep der ben cok zekiyim akıllıyım die:)))Size dugu masrafini yilacak sanmaki evi kv ödicek cok akillimis kvdeniz hem dugun masrafindan yirtcak evin borcunuda size ödedtorcek kabul etme
canım düğün salonu 3000 tlye tutuldu zaten onun dısında alacakları koltuk takımı tv ve buzdolabı okadar baska bişey yok.. ev alacaklarsa da alsınlar ama düğünü sadece benim ailem üstlenemez ve üstlenmez de.. ben gerginlik olmasın die kirada oturmaya razıyım bisüre... ayrıca ben 60 milyara arabamı satıp eve katıcam zaten krediyide ben cekerim ev benim üstüme olur yoksa onlar ceksin onların üstüne olsun istemiyorum
evet canım bende öyle istiyorum ama alcam die tutturdu gibi su sıralar ama nişanlım demiş hiçbişey istemiyorum senden demiş ben herseyi yaparım demişCanım düğünü zaten kesinlikle onlar yapmalı kız tarafının düğün yaptığı nerde görülmüş. Araban varmış düğüne ne kadar kaldı bilmiyorum ama 55 bin değerinde demişsin zaten o peşinat için yeter de artar bile üstüne de 50 60 bin kredi çekseniz vadesi uzun olsa ödemeler de o kadar çok olmaz. Yani siz kendiniz alsanız evinizi? Kv alırsa istediği yerden istediği gibi bir daire alır gibime geliyor benim...
evet canım bende öyle istiyorum ama alcam die tutturdu gibi su sıralar ama nişanlım demiş hiçbişey istemiyorum senden demiş ben herseyi yaparım demiş
Resmi nikahın yok diye düşünerek yazıyorum bunu kayınvalıden akıllıymış nikah olmadan önce ev alalım dediğine göre Allah korusun bır boşanma olsa ev kocana kalırkızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
evet canım nikah yok düğün seneye olcak bilmiyorum bir sene nasıl gecer ama aynen aksama kaadar evde oturup cinlik düşünüo bende akıllıyım ama eger ev üstüme olmazsa arabamı satmıcam yada satsamda yeni araba alırım ama eve katmam parasını cünkü nişanlımın bir de cadı ablası varResmi nikahın yok diye düşünerek yazıyorum bunu kayınvalıden akıllıymış nikah olmadan önce ev alalım dediğine göre Allah korusun bır boşanma olsa ev kocana kalır
Evt demek istediğim buydu şimdikiler böyle yapıyor bır boşanma olunca kadın dımdızlak ortada kalıyor şöyle akıllı gecınenlere sınır oluyorum sakın nıkah olmadan ev aldırtmaevet canım nikah yok düğün seneye olcak bilmiyorum bir sene nasıl gecer ama aynen aksama kaadar evde oturup cinlik düşünüo bende akıllıyım ama eger ev üstüme olmazsa arabamı satmıcam yada satsamda yeni araba alırım ama eve katmam parasını cünkü nişanlımın bir de cadı ablası var
Suratını asıp konuşsan kini var mı diyecek.kuklamı gelin kvnin istediği şekilde konusaşacak.onun yaptığı her şeyin aynısını sen ona yap bak nasıl değişecek.işi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
Akıllılar güya bizdede var böyle sözde uyanıklarevet canım nikah yok düğün seneye olcak bilmiyorum bir sene nasıl gecer ama aynen aksama kaadar evde oturup cinlik düşünüo bende akıllıyım ama eger ev üstüme olmazsa arabamı satmıcam yada satsamda yeni araba alırım ama eve katmam parasını cünkü nişanlımın bir de cadı ablası var
allah yardım etsın kız yazık kayınvalıdeme vallahı uzuluyorum
beynı zıhnı hastalanmıs
hayata, herkese boyle bakan bı kadın nasıl mutlu olabılır kı...
kendı zehırı kendını zehırlıyor farkında degıl
iyi olur ınsallah
Ama sonra somurtunca da bir mutlu olmuyor demedi miişi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
işte bunu ben nişanlıma direk söylersem eger yanlıs anlayabilir.. bunun hesabını mı yapıosun die..Evt demek istediğim buydu şimdikiler böyle yapıyor bır boşanma olunca kadın dımdızlak ortada kalıyor şöyle akıllı gecınenlere sınır oluyorum sakın nıkah olmadan ev aldırtma
kızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?