Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

bende senin gibi düşünüyorum aslında tatlım

Bu yeni liste galiba..

Benimde anlatmak istediğim aynen boyle . Biraz özen gösterelim demekti.

Bu yeni liste galiba..
yeni listemiz evet kuzum
kızlar kusura bakmayın bi arkadsımız daha mazareti oldu o yüzden sayılar değişti Arkadslar bide tabiki belli olmuyor ama mazaretliler durumu geceden yada gündüz erkenden kimse okuma yapmamışken bildirirse sayıları pay etmek daha kolay ve sıkıntısız olur

Kişi başına düşen sayı (22 kişi okuyacak 8 kişi mazaretli)
14 tane fatiha
14 tane Ayetel kürsi
28x22=616
626 a tamamlamak için
5 fatiha
5 ayetel kürsi okunacak bu sayıyı isteyen bir yada daha fazla kişi tamamlayabilir hasbeee tamamladı

MAZARETLİLER OKUMA YAPMAYACAK SAYILARI PAY EDİLMİŞTİR

LISTEMIZKAPALIDIR (Kisi alimi yapilmayacaktir)
1- S Sargoz mazaretli
2- kubdef
3- tubatesbih mazaretli
4- gulbera okudu
5- ayseygt1453 mazaretli
6- hasbeee okudu
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9- cimcimegfb
10- yumiti
11- pinkstrap
12- Nevreste mazaretli
13- FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi mazaretli
15- mini87 okudu
16- @TugbaHamza okudu
17- L lamelifAmine
18- mahperi hatun
19- Z Zeynep8987
20- Melisa1995
21- buttrfly okudu
22- Munzevi Zencefil
23- Senfonim okudu
24- bebekasigi
25- didecinna
26- Cilekkokusu12345
27- Sealand
28- elzem__ okudu
29- @basbelasiyimm mazaretli
30- H humeyra2015 okudu
S Sargoz nın duası:Allah ım evime huzur,bereket , mutluluk ver.Eşimle aramızdaki sevgi ve saygı bağını Hz.Muhammed (s.a.v) ile Hz.Aişe validemizin arasındaki kördüğüm gibi eyle...borc ve vsıkıntılarımız var yardım et Yarbbim ! iyi ve dogru bi sekilde evlatımı yetiştirmeyi nasip et! AMİN

S Sargoz m okumalar başladıktan sonra mazaretli çıkan olursa . Onların sayılarını ben okuyayım . Ertesi günü sen sayıları duzenlersin . Karışıklık olmasin

14/14 Tamamlandı.. Tekrar eksik kalırsa haber verirsiniz bende okurum ..

canım bugün için ve hafta sonu için dualarımı aldım. şehir dışına çıkacağım. girip bildirim yapmam imkansız. şimdiden okundu bil. telefondan yazmak çok zor. sayıları kontrol edip öyle okuyacağım. onda sıkıntı yok. sadece bildirim yapamayacağım.

Tatlim onceden toplu sekikde okuma yapmiyoruz diye soylemistim bi kac kere cunku mazaretli sayisi degisiyor o yuzden sayilarda degisiyor yani onceden okuma yspmiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…