bende senin gibi düşünüyorum aslında tatlımcnm haklisin abdestli olsak daha iyi ama bir çoğumuz çalışıyor ya da kapalı olmayanlar var ben açığım evde müsait olamadığım Zaman'lar oluyor otobüste yolda okuyorum bide sadece bu dua grubunda değilim hepsine abdest alıp basımı kapatıp okumaya çalışırsam yetişmez ki , birde ezberden okurken abdestli olmasakta olur
Bu yeni liste galiba..kurallarımız
1-Günlük 1 kişiye 313 Fatiha ve 313 Ayetel Kürsi okunacak
2- en geç 00:00 kadar bildirim yapılacak
3- mazaretlilerin sayısı okuyabileceklere pay edilecek
4- üst üste 3 listeye mazaretsiz okuma yapmayan liste dışı kalacak
5- sıra değişimi yapılmayacak
Kişi başına düşen sayı (23 kişi okuyacak 7 kişi mazaretli)
13 tane fatiha
13 tane Ayetel kürsi
13+13=26
26x23=598
626-598=28 sayı gerekiyor o yüzden
626 a tamamlamak için
14 fatiha
14 ayetel kürsi okunacak bu sayıyı isteyen bir yada daha fazla kişi tamamlayabilir
MAZARETLİLER OKUMA YAPMAYACAK SAYILARI PAY EDİLMİŞTİR
LISTEMIZKAPALIDIR (Kisi alimi yapilmayacaktir)
1- S Sargoz mazaretli
2-kubdef
3-tubatesbih mazaretli
4-gulbera okudu
5-ayseygt1453 mazaretli
6-hasbeee okudu
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9-cimcimegfb
10-yumiti
11-pinkstrap
12-Nevreste mazaretli
13-FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi mazaretli
15-mini87 okudu
16- @TugbaHamza okudu
17- L lamelifAmine
18-mahperi hatun
19- Z Zeynep8987
20-Melisa1995
21-buttrfly okudu
22-Munzevi Zencefil
23-Senfonim okudu
24-bebekasigi
25-didecinna
26-Cilekkokusu12345
27-Sealand
28-elzem__ okudu
29- @basbelasiyimm mazaretli
30- H humeyra2015 okudu
S Sargoz nın duası:Allah ım evime huzur,bereket , mutluluk ver.Eşimle aramızdaki sevgi ve saygı bağını Hz.Muhammed 8s.a.v) ile Hz.Aişe validemizin arasındaki kördüğüm gibi eyle...borc ve vsıkıntılarımız var yardım et Yarbbim ! iyi ve dogru bi sekilde evlatımı yetiştirmeyi nasip et! AMİN
Benimde anlatmak istediğim aynen boyle . Biraz özen gösterelim demekti.Ben işyerinde abdestimi alabiliyorum..Okuyabiliyorum ama başımı örtemiyorum..Normal de açık başım zaten..evde örtüyorum bazen okurken ama bazen de açık başım...ama abdest yada giyime özen gösterıyorum dua okurken..
Kuran okumuyoruz dua edıyoruz...herde her vakit dua edebilmelıyız de..İçinizi bulandırmayın arkadaşlar bence..Allah dan istiyoruz...diliyoruz....dua edıyoruz...her koşul da da etmelıyız..
tabi ki imkanımız varsa hersey yerlı yerınde hazırlanıp dua edelım ama elımızden gelenın en ıyısı seklınde dua etmeye devam edelım yıne de..
yeni listemiz evet kuzumBu yeni liste galiba..
suanda yok tatlım ama fazladan 2 ser daha okusan içim rahat edecek tabi istersen
14 taneden ayri tatlim 2 fatiha 2 ayetel kursi2ser adet mi . Yoksa okuycam sayıdan mi canim .
Tatlim onceden toplu sekikde okuma yapmiyoruz diye soylemistim bi kac kere cunku mazaretli sayisi degisiyor o yuzden sayilarda degisiyor yani onceden okuma yspmiyoruzcanım bugün için ve hafta sonu için dualarımı aldım. şehir dışına çıkacağım. girip bildirim yapmam imkansız. şimdiden okundu bil. telefondan yazmak çok zor. sayıları kontrol edip öyle okuyacağım. onda sıkıntı yok. sadece bildirim yapamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?