Sonuçta hatim yapmıyor muyuz?
Hatimler abdestsiz ve başı açık olmaz . Sirf bu yuzden bir başka hatim grubundan ciktim. Yani onuda paylasiverelim ne olacak müsait gunlerimde ben fazladan okurum
ayetel kursu yu maxaretliyken okuyamiyoruz zaten ama fatiha da bir sorun gormedim313 Ayetel kursu hatim sayisidir canim.
Canım benim benim maalesef mazeretim bitmedi cuma günü inşallah banyo yaparim beni mazeretli yazarmisinMAZARETLİ OLANLAR BİLDİRSİN
313 fatiha (regl dönemindeyken basında besmele çekilmeden dus niyetiyle okunabilir)
313 Ayetel kürsi
yeni listemiz
1- S Sargoz
2-kubdef
3-tubatesbih mazaretli
4-gulbera
5-ayseygt1453
6-hasbeee
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9-cimcimegfb
10-yumiti
11-pinkstrap
12-Nevreste mazaretli
13-FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi mazaretli
15-mini87
16-HALLEYS
17- L lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- @merve1603
20 -Melisa1995
21-buttrfly
22- @Dombik
23-Senfonim
24-bebekasigi
25-didecinna
26-Cilekkokusu12345
27-Sealand
28-elzem__
29- @basbelasiyimm mazaretli
Tamam tatlim ama biz boylre yapiyoruz kac aydir onemli olan niyet biz dua edelim birbirimize diye baslattim ben hatim niyetiyle degilFatihan'in hatmi dea 1001 olması lazim . Tam net bilmiyorum. Bakayım az.sonra ama.bir nevi bizim yaptığımız hatim yaparak dua mizi ediyoruz
ayetel kursu yu maxaretliyken okuyamiyoruz zaten ama fatiha da bir sorun gormedim
Tamam tatlim ama biz boylre yapiyoruz kac aydir onemli olan niyet biz dua edelim birbirimize diye baslattim ben hatim niyetiyle degil
Kuzum ben hatim niyetiyle degil dua niyetiyle baslaytim heran abdestli olamiyoruz yada hepimiz kapali degiliz calisan hanimlar var aramizda yada iltihap sorunu yasayanlar o yuzden ben birbirimize dua edelim diye baslattim 1001 fatiha yi zaten kaldiramam ben baska zikir ve dualarimda var amac zaten dua gondermek o kadar1001 Fatiha’yı Şerife 1001 kere Fatiha okunup her yüz Fatiha bitince de bir defa şu dua okunursa Allah (c.c.) kulunun her türlü meşru (helal) dileğini yerine getirir.
Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir’Rahıym .El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. Er’Rahmânir-Rahiym.Mâliki Yevmiddiyn.Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn İhdinassırâtal-müstekıym.Sıraatalleziyne-en’amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.
” Allahürrıme inni es-elüke Fethan Mübinen ve Nasran Azizen ve Safhan Cemilen bi-hurmeti Fatihatin futahatin meftûhatin min ilmi Ummıi’l-Kitabi li-diniyyetin ittilâiyyetin il usûilih fi’l-ğaybi Allahu lâtifun bi-ibâdihi yerzuku men yeşâu ve Hüve’l-Kaviyyu’l-Aziz.
1001 Fatiha suresi tamamlandıktan sonra şu dua okunur:
Allahumme ya camial-Asvati ya mucibe’d-Daavati ya âlime’s-Sirri vel-Hafiyyat. Bi-hakkı Sûretil-Fatihati ve’l-Bakarati vel-En’ami ve bi-hakkı Kâf Hâ Yâ Ayn Sâd ve bi-hakkı suretil-Fatihati ikdi hâcati fi hâzihis-Saati bi-Rahmetike ya Erhame’r-Râhimin.
Kaynakr.Arif Arslan(Dua ile Gelen Şifa)
AKLINI KARIŞTIRMAK ISTEMEM . AMA ACIZANE FIKRIM MAZARETLILER OKUMASINLAR . SON SÖZ SENIN
Kuzum ben hatim niyetiyle degil dua niyetiyle baslaytim heran abdestli olamiyoruz yada hepimiz kapali degiliz calisan hanimlar var aramizda yada iltihap sorunu yasayanlar o yuzden ben birbirimize dua edelim diye baslattim 1001 fatiha yi zaten kaldiramam ben baska zikir ve dualarimda var amac zaten dua gondermek o kafam
Tamam tatlimHaymeanam o zmn ben liste.başlamadan çıkayım canim. K
Bakma ne olur
MAZARETLİ OLANLAR BİLDİRSİN
313 fatiha (regl dönemindeyken basında besmele çekilmeden dus niyetiyle okunabilir)
313 Ayetel kürsi
yeni listemiz
1- S Sargoz
2-kubdef
3-tubatesbih mazaretli
4-gulbera
5-ayseygt1453 mazaretli
6-hasbeee
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
10-yumiti
11-pinkstrap
12-Nevreste mazaretli
13-FallenAngel mazaretli
14- @prensesinannesi mazaretli
15-mini87
16-HALLEYS
17- L lamelifAmine
18- @-Mahperi-
19- @merve1603
20 -Melisa1995
21-buttrfly
22- @Dombik
23-Senfonim
24-bebekasigi
25-didecinna
26-Cilekkokusu12345
27-Sealand
28-elzem__
29- @basbelasiyimm mazaretli
1 kisiye daha yerimiz var tatlim istersencanım ben biraz geç kaldım galiba ama bidaha ki listeye benide ekleye bilirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?