Mazeretliler hiç okuma yapmasın canım. Fatihayı da okumasınlar yani. Karışıklık olur biz okuruz.MAZARETLİ OLANLAR BİLDİRSİN
313 fatiha (regl dönemindeyken basında besmele çekilmeden dus niyetiyle okunabilir)
313 Ayetel kürsi
Kisi basina dusen sayi:
11 fatiha mazaretlilerde basinda besmele cekmeden dua niyetliyle okuyacak(313 e tamamlamak 5 tane daha okunacak bu 5 tane yi isteyen birini okuyabilir)
13 ayetel kursi regl doneminde okunmaz
yeni listemiz (313 e tamamlamak icin 14 tane daha okunacak bu 14 tane yi isteyen birini okuyabilir)
LISTEMIZKAPALIDIR (Kisi alimi yapilmayacaktir)
1- S Sargoz
2-kubdef
3-tubatesbih mazaretli
4-gulbera
5-ayseygt1453 mazaretli
6-hasbeee
7- G guzbahar
8- @NEFSSEMS
9-yumiti
10-pinkstrap
11-Nevreste mazaretli
12-FallenAngel mazaretli
13- @prensesinannesi mazaretli
14-mini87
15- @TugbaHamza
16- L lamelifAmine
17- @-Mahperi-
18- @merve1603
19-Melisa1995
20-buttrfly
21- @Dombik
22-Senfonim
23-bebekasigi
24-didecinna
25-Cilekkokusu12345
26-Sealand
27-elzem__
28- @basbelasiyimm mazaretli
29- H humeyra2015
fatiha ları okumuyoruz içim rahat etmedi
fatiha ları okumuyoruz içim rahat etmedi
evet haklısın ama ben de çalışan arkadsları düşünmüştüm belki başını kapama imkanı bulamazlar işyerinde diyeYani riske girmenin anlamı yok . Bir abdest almak 2 dk . Başını kapatmak 1 dk
Süreleri okumak 10 dk
toplam 13 dk imiza allah için dualarimiza adayip güzelce.uslubunca okusak ne güzel.olur . Ve kabul olur.. soncta önce duaları peygamber efendimiz e bagisladigimiz için . Azcik özen göstermek gerek
cnm haklisin abdestli olsak daha iyi ama bir çoğumuz çalışıyor ya da kapalı olmayanlar var ben açığım evde müsait olamadığım Zaman'lar oluyor otobüste yolda okuyorum bide sadece bu dua grubunda değilim hepsine abdest alıp basımı kapatıp okumaya çalışırsam yetişmez ki , birde ezberden okurken abdestli olmasakta olurYani riske girmenin anlamı yok . Bir abdest almak 2 dk . Başını kapatmak 1 dk
Süreleri okumak 10 dk
toplam 13 dk imiza allah için dualarimiza adayip güzelce.uslubunca okusak ne güzel.olur . Ve kabul olur.. soncta önce duaları peygamber efendimiz e bagisladigimiz için . Azcik özen göstermek gerek
cnm haklisin abdestli olsak daha iyi ama bir çoğumuz çalışıyor ya da kapalı olmayanlar var ben açığım evde müsait olamadığım Zaman'lar oluyor otobüste yolda okuyorum bide sadece bu dua grubunda değilim hepsine abdest alıp basımı kapatıp okumaya çalışırsam yetişmez ki , birde ezberden okurken abdestli olmasakta olur
evet haklısın ama ben de çalışan arkadsları düşünmüştüm belki başını kapama imkanı bulamazlar işyerinde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?