tmam çıkarıyorum o halde listeden Allah yardımcın olsunCanim bugünlerde takip edemeyeceğim canim hem tedavi sureci hem is hem 3 dua listesi birden var. Birinden biri aksiyo. Ins diğer turda kabul ederseniz katılırım. Allah kabul etsin dualarinizi tez vakit insallah... Dualarım sizinle...
okudumSealand kumrukusum cider13 mhnds_ M melek9090 Kuzu_mm tubatesbih
kızlar hatırlatma yapayım istedim saat 17 de liste kapanıp sıradaki arkadaşa geçilecek isteyenler listeden çıkabilir
Sealand kumrukusum cider13 mhnds_ M melek9090 tubatesbih
kızlar hatırlatma yapayım istedim saat 17 de liste kapanıp sıradaki arkadaşa geçilecek isteyenler listeden çıkabilir
kızlar 18:00 de sıradaki arkadasa gececez 17 :00 kapatmam gerekiyordu devam etmeyenler bildirsin
Okudum arkadasa ama yeni isleyisi pek anlayamadim artik tek arkadasa mi okuyoruZ 8Canim bugünlerde takip edemeyeceğim canim hem tedavi sureci hem is hem 3 dua listesi birden var. Birinden biri aksiyo. Ins diğer turda kabul ederseniz katılırım. Allah kabul etsin dualarinizi tez vakit insallah... Dualarım sizinle...
Canim bugünlerde takip edemeyeceğim canim hem tedavi sureci hem is hem 3 dua listesi birden var. Birinden biri aksiyo. Ins diğer turda
evet saat 18:00 den sonra da isteyenler okuyup beni etiketliyor ben sabah listeyi düzenliyorumSaat 18.00 den sonra sıradaki arkadaş için okuyacağız dimi? Günde 2 kişi için okumuş oluyoruz yanlış anlamadım dimi :)
evet saat 07:00 ile 18:00 arasında 1 arkadasa okuyoruz isteyenler 18 den sonrada okuma yapıp beni etiketliyor ben de sabah listeyi düzenliyorum yani sen 8 oku
evet saat 18:00 den sonra da okuyorsunuz sabah saat en geç saat 07:30 a kadar
daha listeyi kapatmadım ve sıradaki arkadasın niyetini de bilmiyorum şu an bak kuzum 18 den sonra isteyen müsait olan okuyacakBir dahaki arkadaşın niyetini yazarsanız bende okuyayım 18.00 olmadan çıkacağımda akşam da bir işim var aklımdan çıkmasın ne olur ne olmaz. Niyetini bilip okursam daha iyi :)
daha listeyi kapatmadım ve sıradaki arkadasın niyetini de bilmiyorum şu an bak kuzum 18 den sonra isteyen müsait olan okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?