- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Canım benim Allah kolaylık versin.. Duamdasın.çıkarttım zaten çok moralim bozuk maddi olarak dipteyiz eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum saglık sorunlarım var bide hamilelik şüphesi var
Allah razı olsun canımCanım benim Allah kolaylık versin.. Duamdasın.
şimdi düzenliyordum listeyi
tamam hayatım insanlık hali unutulur hatırlatim dedimşimdi düzenliyordum listeyi
sagol canım ya uykusuzum gözümden kaçan var mı diye bakınıyorum şimditamam hayatım insanlık hali unutulur hatırlatim dedim
hayırdır niçin uykusuzsun bitanem herşey yolunda mı?sagol canım ya uykusuzum gözümden kaçan var mı diye bakınıyorum şimdi
dün listeden ayrılanlar dönüş yapmayanlar oldu onların sayısını tamamladık muhat arkadşımla bunu başa kalkmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bi arkads ban yemiş 2 listeye de okuma yapmadı kurallarımızı biliyorsun liste dışı yapmak yerine sıra degişimi yaptım diger 2 arkads da aynı şekilde dönüş yapmadı onları da uyarı bamında sıra değişimi yaptım Allah biliyor kötü niyetim yoktu haberdar olsunlar diyede etiketledim ama bugün yanlış anlaşılmalar oldu eşimle sorunlarımı biliyorsun zaten oglum da grip ve dün gece okumam gereken giden arkadsların birikmiş olan hem bu konu hem diğer konulardan 100 ü aşkın okumayı yetiştirmem gerekti okumalar 4 buçukta bitti o arada oglum uyandı vs. uyuyamadımhayırdır niçin uykusuzsun bitanem herşey yolunda mı?
yok tatlım ne başa kakması sen halini arz ediyorsun öyle düşünmem merak etme oğlunada çok geçmiş olsun inşallah tüh ya dün gece baya yorulmuşsun sen Rabbim görüyor bu yaptığın herşeyin karşılığını alacaksın fazlası ile iyi kalpli meleğimdün listeden ayrılanlar dönüş yapmayanlar oldu onların sayısını tamamladık muhat arkadşımla bunu başa kalkmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bi arkads ban yemiş 2 listeye de okuma yapmadı kurallarımızı biliyorsun liste dışı yapmak yerine sıra degişimi yaptım diger 2 arkads da aynı şekilde dönüş yapmadı onları da uyarı bamında sıra değişimi yaptım Allah biliyor kötü niyetim yoktu haberdar olsunlar diyede etiketledim ama bugün yanlış anlaşılmalar oldu eşimle sorunlarımı biliyorsun zaten oglum da grip ve dün gece okumam gereken giden arkadsların birikmiş olan hem bu konu hem diğer konulardan 100 ü aşkın okumayı yetiştirmem gerekti okumalar 4 buçukta bitti o arada oglum uyandı vs. uyuyamadım
inan bu gün kü kadar üzülüp yorulmamıştımyok tatlım ne başa kakması sen halini arz ediyorsun öyle düşünmem merak etme oğlunada çok geçmiş olsun inşallah tüh ya dün gece baya yorulmuşsun sen Rabbim görüyor bu yaptığın herşeyin karşılığını alacaksın fazlası ile iyi kalpli meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?