eger kötü ysen ben okuyabilirim
Neyin var diKötüyüm canım serum yedim ama yarım saattir iyiyim. Okudum tatlım teşekkür ederim söylemen yeter. 10 tane okudum
Neyin var di
Gelmiş Geçmiş olsunSoğuk algınlığı canım. Bademciklerim çok kötü ağzımı açamıyorum diyebilirimtoparlanırım 2 3 gün içinde inşallah. Burayı aksatmam bugün içinde kusura bakmayın geç girebildim.
Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.
[QUOT cikatiyorumE="meleek9090, post: 43217631, member: 648471"]Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.[/QUOTE]Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.
Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin[/QUOTE]
[QUOTE ="meleek9090, post: 43217957, member: 648471"]Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin[/QUOTE]Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.
Benim dışımda gelişiyor inanBu sayfada ne kadar çok tartışma oluyor böyle ya dua etmeye mi geldik tartışmaya mi lütfen uzatmayin artık
S SargozSizde bir okuyun isterseniz diger dua sayfalarinda neden tartisma olmuyor insanlar yumusak yaklasiyolar birbirine burda neden sert daha cok kisi cikmasin diye bi bakin isterseniz tabi ki insanlarin sorunlari olabilir gergin olabilir insan duayla huzur bulur dayanismayla yalniz olmadigini bilir liste sonuna atilincada (gun gun okumasina ragmen) kirilabilir hayrina okudum rabbim kabul etsin daha fazla uzatmayacagim mesajda yazmam daha iyi gunlerde gorusmek dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?