Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.

Soğuk algınlığı canım. Bademciklerim çok kötü ağzımı açamıyorum diyebilirim toparlanırım 2 3 gün içinde inşallah. Burayı aksatmam bugün içinde kusura bakmayın geç girebildim.
Gelmiş Geçmiş olsun

Kafana gore girip cikamazsin diyebileceginizi goz onunde bulundurarak aciklamak istedim liste bittiginde tekrar girme talebinde bulunabilirim S Sargoz 10 tane okudum

[QU sizeOTE="meleek9090, post: 43217711, member: 648471"]Kafana gore girip cikamazsin diyebileceginizi goz onunde bulundurarak aciklamak istedim liste bittiginde tekrar girme talebinde bulunabilirim S Sargoz 10 tane okudum[/QUOTE]
Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin

[QUOT cikatiyorumE="meleek9090, post: 43217631, member: 648471"]Beni listeden cikarirmisin listeye baslasigimdan beri bi ters ters geliyor mesajlarin her gun okudum uyari niteliginde liste sonuna alinmisim ilgilenemiyorsan yardim edebilirdim ama cok sert hitap sekliyle kural koyuyorsun. Bugunun duasinida okuyorum beni cikarabilirsin liste oturursa tekrar listeye girme talebinde bulunabilirim tabi kabul görülürse. Rabbim herkesin duasini kabul etsin hayirla insallah.[/QUOTE]
Tamam

Arkadaşlar sizden rica ediyorum zamaninizi ayırıp 1. Sayfadan don sayfaya kadar okuyun kime kötü soz etmiş kimi terslemisim şaşırdım inanin şaşırdım

[QU sizeOTE="meleek9090, post: 43217711, member: 648471"]Kafana gore girip cikamazsin diyebileceginizi goz onunde bulundurarak aciklamak istedim liste bittiginde tekrar girme talebinde bulunabilirim S Sargoz 10 tane okudum
Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin[/QUOTE]
Mazur gorursunuzki hayat akisina devam ederken aksilikler olabiliyor size yardim edebileceğimide söylemiştim gece 00dan sonra hatta bekledim mesaj yazarsaniz diye ama yazmadiniz Allah herkesin kalbini biliyor kilamadigimiz namazin bile kazasi varken gonlumuzden gecen dua icin hemen liste sonuna atilmaya kirildim ve bide tabi sert hitap seklinizden dolayi cikiyorum. Liste sonunda olmak umrumda degildi ya basinda ya sonunda sonucta liste sonuna kadar gun gun okunuyor. Takildigim hitap sekliniz insanlarla ugrasmaya liste duzenlemeye yenilemeye tahammulunuz yoksa yardim edebilirdim. Allah kalbinizdekini versin.

[QUOTE ="meleek9090, post: 43217957, member: 648471"]Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin[/QUOTE]
Mazur gorursunuzki hayat akisina devam ederken aksilikler olabiliyor size yardim edebileceğimide söylemiştim gece 00dan sonra hatta bekledim mesaj yazarsaniz diye ama yazmadiniz Allah herkesin kalbini biliyor kilamadigimiz namazin bile kazasi varken gonlumuzden gecen dua icin hemen liste sonuna atilmaya kirildim ve bide tabi sert hitap seklinizden dolayi cikiyorum. Liste sonunda olmak umrumda degildi ya basinda ya sonunda sonucta liste sonuna kadar gun gun okunuyor. Takildigim hitap sekliniz insanlarla ugrasmaya liste duzenlemeye yenilemeye tahammulunuz yoksa yardim edebilirdim. Allah kalbinizdekini versin.[/QUOTE]
sagolun ama 1. Sayfadan başlayarak tek tek okuyun öyle karar verin benim hakkımda tamam madrm istiyorsunuz çıkarıyorum simdi

Sizde bir okuyun isterseniz diger dua sayfalarinda neden tartisma olmuyor insanlar yumusak yaklasiyolar birbirine burda neden sert daha cok kisi cikmasin diye bi bakin isterseniz tabi ki insanlarin sorunlari olabilir gergin olabilir insan duayla huzur bulur dayanismayla yalniz olmadigini bilir liste sonuna atilincada (gun gun okumasina ragmen) kirilabilir hayrina okudum rabbim kabul etsin daha fazla uzatmayacagim mesajda yazmam daha iyi gunlerde gorusmek dilegiyle...

S Sargoz

Bu listemizin son halidir ve değişiklik kesinlikle
yapılmayacaktır(gece okuma yapılmayacaktır)

LİSTEMİZ
kişibaşına düşen sayı :10
fazladan okunacak sayı:13 EbRuLi --(10)okudu Denas14__ (3)
braindamage için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee okudu
4- buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm@_haymeana_
6- ayseygt1453 okudu
7- gulceandkeremsmom okudu
8- braindamage okudu
9- ebruli-- okudu
10- Sealand okudu
11- mini87 okudu
12- @Ravzatugba okudu
13- hasbeee (mazaretli) @whitepearll
14- kitapseverim okudu
15- zeyneplivadi okudu
16- ikihayat okudu
17- @-Mahperi- okudu
18- tubatesbih okudu
19- damla_22 okudu
20- EnHarbiKiz okudu
21- eilenn okudu
22- muhat okudu
23- @merve1603 okudu
24- sevdakusum okudu
25- G guzbahar okudu
26- esimaa okudu
27- esma73 okudu
28- M meleek9090 okudu(kendi isteğiyle ayrıldı )
29- Denas14__ okudu (7 fazla)
30- @Ashlee2709 okudu

braindamage nin duası :
Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur.
Aileme, anneme babama, tüm Müslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan kötülüklerden kötü insanlardan uzak tut.. Amin!

Ben size olumsuz birsey dedim mi Allah askina evet herkese okudunuz ama ben belki defalarca direkt hedef almadan okumalar 00 den sonraya kalmasın sarkmasin ki ilerleyebilelim dedim ama siz ve listeden kendi isteğiyle ayrilan bi iki arkadaş hep benim isminizi bi kac kere etiketlememden ve 00 den sonraya biraktiniz ben zaten herkrsi eski yerine yerlestirecektim ALlah kalbimi biliyor ama madem kendiniz istiyorsun uz cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…